PRVI GLAS SRBIJE
+9
Steffan
Pantomimicar
Marijo
Kruno
Leo
Mara
Lunke
Bebi
HaYrOLa
13 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
KO JE VAS FAVORIT U PRVOM GLASU SRBIJE?
Re: PRVI GLAS SRBIJE
Ana je juce napravila parodiju od pesme "Da te volim" .
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
Igor u finaluuuuuuuuuuuuuuuu
Zao mi Aleksandre, ona mi bila drugi favorit Davor me nervira,a Nevenica je bila najlosija veceras.
Dakle finalisti prvog glasa Srbije
-Igor
-Nevena
-Davor
Zao mi Aleksandre, ona mi bila drugi favorit Davor me nervira,a Nevenica je bila najlosija veceras.
Dakle finalisti prvog glasa Srbije
-Igor
-Nevena
-Davor
Lunke- Broj postova : 9635
DAvor najgori, Igor ce sigurno pobediti. Dabicka bila najbolja veceras, greota sto ispade. Nevena porazavajuce losa
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Slazem se za Aleksandru, totalna nepravda sto je ispala!
Kontinent Helia
Ne verujem da ovaj davor i dalje prolazi.A jos mi je izbacio i glavnog favorita Filipa.
sad Nevena do pobede,moj drugi favorit
sad Nevena do pobede,moj drugi favorit
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Niđe veze, izbaciti Aleksandru prije Igora. Meni su rekli da se od početka zna da je Igor pobjednik, još prije početka live emisija...
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
The Đole je napisao/la:Niđe veze, izbaciti Aleksandru prije Igora. Meni su rekli da se od početka zna da je Igor pobjednik, još prije početka live emisija...
Jao Djordje to pricaju za svakog...ja sam cuo da Filip sigurno dobija, pa cak i Perisicka a ispadose. Svako moze da prospe pricu ko dobija. Realno Igor jeste da peva uglavnom sporije pesme, ali peva dobro i narodnu i rok sto je pokazao, mana mu je jedino engleski jezik, ali i Davoru je pa eto gde je dosao. Inace Terzija nikad ne gresi kad peva, konstantan je, ima lepu boju glasa i zasluzeno je u top 3, stim da je Dabicka stvarno blistala u poslednje 2-3 emisije i zao mi je sto je ispala.
Ne znam sta Davor radi u top 3, Nevenica je slatka i fina bez obzira na onaj mali peh. Po meni tri najbolja kandidata su Igor, Filip i Aleksandra, bez obzira sto sam navijao za Perisicku (nista nije pokazala, za razliku od audicije gde je blistala)
Meni je Igor smor. Gega se s noge na nogu, bar ono što sam vidio sinoć. Za razliku od Davora koji vlada scenom. Sve u svemu, ne nerviram se oko ovog jer nisam pratio detaljno, gledao sam samo audicije, ostalo nisam, tako da mi je svejedno
Kontinent Helia
Toooooo, Davor pobjednik!!!
Kontinent Helia
The Đole je napisao/la:Toooooo, Davor pobjednik!!!
bezveze
Ana Perisic i Igor najbolji
Prvi Glas Srbije...dosta bledo takmicenje...
Kontinent Helia
Bebi je napisao/la:Prvi Glas Srbije...dosta bledo takmicenje...
Pa djavola bledo...pobednik dobija album na kojem ce raditi Mare i Vlado i jos velika imena...sta hoces vise uradice mu super pesmice za razliku od Emotiona i Adnana Babajica koji je ispusio u svakom smislu a i u ostalim takmicenjima obecaju album a na njemu rade kompozitori donje klase. A i zvezde granda se bas nesto ne proslavljaju. Evo ovaj zadnji pobednik nula, Svilar isto, Baneta nigde...
Prva ce osnovati muzicku kucu gde ce ovi "zabavnjaci' imati priliku da se pormovisu posto je pink sve ulozio u grand produkciju. Tako da svaka cast i nadam se da ce Prva ponovo napraviti ovako nesto...
Mislio sam na takmicare...ne znam, finalisti su bar za mene bili slabi...
Kontinent Helia
Uzas,uzas ,uzas
Totalno razocaran ishodom posto mi je Davor bio najslabiji od ovih deset.
Filip i Nevena
Totalno razocaran ishodom posto mi je Davor bio najslabiji od ovih deset.
Filip i Nevena
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Pa normalno da su neki razocarani jer im je njihova draga pudlica koja se odaziva na Terzijaner izgubila juce ko kuce u kucinama
Nista lepse od glasa naroda u kojem sede i toliki drugi muzicari i strucna javnost koja se bavi muzikom ,kao i svi ostali.!
inace tako to izgleda kada ziri od samog starta pravi vestacki OSOBU , satro zvezdu od Igora.Da je kojim slucajem ziri bio maknut ranije ispao bi Terzija jos pre tri kola ,ne bi video finale sigurno.Narodu se bre zgadilo otvoreno navijanje za ovu Leninu pudlicu i mezimca i odmah je usledila kazna.
Sto se tice samog finala Davor jeste pravi i najbolji izbor,jer ih je jednostavno oduvao sve.Momak zna sta je scena i zna da peva! Nevena je solidna. A Terziji sem sto ima njuskicu ko pekinezer ne vidim posebno uspesnu i dugotrajnu karijeru jer to pre svega iskljucuje njegovo ne vladanje scenom, ne harizmaticnost kompletna,prosecno pevanje, slab u gornim lagama ,slab u donjim lagama,peva pravolinijski ,cesto falsira ako mora da uradi bilo sta na sceni.E sve to Davor za razliku od njega moze ,zna , ume i ima! Ima decko solidno veci nos ali i osmeh za milion dolara!
Posebno dobro je sto je Davor izbrao Joksa i sto je time udario takvu "samarcinu" ziriju ,znamo svi vrlo dobro pod kavim animozitetom su Joks i Mare.Vlada je uvek tu gde treba da dobije pare ,iskreno on i pojam zirija no coment!
I bas ce se odmeriti u narednom periodu ....dal ce biti jaci kud i kamo Davor sa Joksinim pesmama ili Terzijaca sa Vladinim i Maretovim pesmama.Stvar je ukusa naravno ali zna se unapred ko ce pobrati veceg uspeha i to od novca pa nadalje....Kad nekog publika izabere sa vise desetina procenata ubedljivo i nadmocno u odnosu na ostale takmace, dovoljno je za svaki uspeh!
Nista lepse od glasa naroda u kojem sede i toliki drugi muzicari i strucna javnost koja se bavi muzikom ,kao i svi ostali.!
inace tako to izgleda kada ziri od samog starta pravi vestacki OSOBU , satro zvezdu od Igora.Da je kojim slucajem ziri bio maknut ranije ispao bi Terzija jos pre tri kola ,ne bi video finale sigurno.Narodu se bre zgadilo otvoreno navijanje za ovu Leninu pudlicu i mezimca i odmah je usledila kazna.
Sto se tice samog finala Davor jeste pravi i najbolji izbor,jer ih je jednostavno oduvao sve.Momak zna sta je scena i zna da peva! Nevena je solidna. A Terziji sem sto ima njuskicu ko pekinezer ne vidim posebno uspesnu i dugotrajnu karijeru jer to pre svega iskljucuje njegovo ne vladanje scenom, ne harizmaticnost kompletna,prosecno pevanje, slab u gornim lagama ,slab u donjim lagama,peva pravolinijski ,cesto falsira ako mora da uradi bilo sta na sceni.E sve to Davor za razliku od njega moze ,zna , ume i ima! Ima decko solidno veci nos ali i osmeh za milion dolara!
Posebno dobro je sto je Davor izbrao Joksa i sto je time udario takvu "samarcinu" ziriju ,znamo svi vrlo dobro pod kavim animozitetom su Joks i Mare.Vlada je uvek tu gde treba da dobije pare ,iskreno on i pojam zirija no coment!
I bas ce se odmeriti u narednom periodu ....dal ce biti jaci kud i kamo Davor sa Joksinim pesmama ili Terzijaca sa Vladinim i Maretovim pesmama.Stvar je ukusa naravno ali zna se unapred ko ce pobrati veceg uspeha i to od novca pa nadalje....Kad nekog publika izabere sa vise desetina procenata ubedljivo i nadmocno u odnosu na ostale takmace, dovoljno je za svaki uspeh!
KINGDOM_of_HEAVEN- Broj postova : 126
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ne!
Al sam shavtio da si ti kao 1/1 !
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
KINGDOM_of_HEAVEN je napisao/la:Ne!
ja kao kraljica gay-eva ovog foruma, zahtevam da se predstavis?!!!!!!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
KINGDOM_of_HEAVEN je napisao/la:Ne!
ma ispari bre odavde nesreco jedna...ajmo su su su
HaYrOLa je napisao/la:
ja kao kraljica gay-eva ovog foruma, zahtevam da se predstavis?!!!!!!
gayeva
originalno!
predstavke i pojasnjenja na privatnim messengerima ! pa izvoli!
a ovde ti pise nik name!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Lunke je napisao/la:
ma ispari bre odavde nesreco jedna...ajmo su su su
nesreca je u tvojim gacama i glavi odtud frustracija i skloni sliku tog gubitnika!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
KINGDOM_of_HEAVEN je napisao/la:
gayeva
originalno!
predstavke i pojasnjenja na privatnim messengerima ! pa izvoli!
a ovde ti pise nik name!
ja sam zauzeta , nemoj da me muvas tako otvoreno i da mi se nabacujes!!! I meni moras da se obracas sa DIVO!! Ja sam diva? A ko si ti???? Zaista te ne prepoznajem
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
mene uznemirava njegov avatar.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Srce ako si Diva ostavi muza i uzberi neku novu jabuku!
a ono jesi ti prava diva ili muska Diva da ne kazem kraljica ko Brendon?!
a ono jesi ti prava diva ili muska Diva da ne kazem kraljica ko Brendon?!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Prvi glas Srbije - sezona 2
» Nevjerojatne emocije i glas mlade Yohanne
» FarmaHelia | Wonderland
» EFSC 10 | Crna Gora | Podgorica | Rezultati
» Nevjerojatne emocije i glas mlade Yohanne
» FarmaHelia | Wonderland