EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sport

+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters

Stranica 37 / 40. Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next

Go down

Sport - Page 37 Empty Re: Sport

Postaj by >>Been<< 23.01.12 0:48

I to ću reći, desio se sukob hrvatskih navijača i navijača Srbije. Maloprije pročitao :O
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 23.01.12 0:48

>>Been<< je napisao/la:I to ću reći, desio se sukob hrvatskih navijača i navijača Srbije. Maloprije pročitao :O

:O
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 23.01.12 0:50

>>Been<< je napisao/la:Ja mislim da su komentari pojedinaca smiješni. Čekajte ljudi, Španija i Hrvatska su, po meni, dvije najbolje ekipe na ovom prvenstvu. Ja sam sinoć napisao - ovo je finale prije finala. Nema se tu šta dodati.

Ako je bilo ko očekivao da će Hrvatska ( koja je btw. u najboljoj formi još od Portugala 2002. ) razbiti ovakvu Španiju ( koja je u najboljoj formi od Tunisa 2005.), onda on fakat nema pojma ni od rukometa, ni od bilo čega drugog. Španija je izvanredna ekipa, pomlađena i zasluženo su pobijedili. To bi se moglo i reći za Hrvatsku samo da su znali iskoristiti neke prilike koje su se ukazivale, pogotovo sa igračem više. Dakle, nema potrebe ni za depresijom, ni euforijom. U ovako izjednačenim utakmicama ti rezultat zavisi od jednog koraka. Da je bilo koja ekipa imala "crnu rupu" bila bi pregažena.

I može li mi neko reći, ima li u HR Rukometnom savezu neki funkcioner koji se preziva Kopljar ? Jedino bi to moglo opravdati konstatno i neumorno guranje Marka Kopljara što je poniženje za poziciju sa koje je mreže punio legendarni Petar Metličić.
gura ga gobac prvi čovjek zagreba i hrvatskog rukometa..jer kopljar igra za zg
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Goxy 23.01.12 0:51

Kruno je napisao/la:

:O

Ajme meni, uvijek ali uvijek budu ti sukobi. I kod nas je bilo 2009. :S
Goxy
Goxy

Broj postova : 6382

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 23.01.12 0:55

Večeras je u Novom Sadu došlo do masovne tuče naših navijača sa navijačima hrvatske rukometne reprezentacije. Kako telegraf.rs nezvanično saznaje, do tuče je došlo u Ulici Laze Telečkog, gde se sukob iz kafića preneo na ulicu.

Strahuje se od incidenata ispred dvorane SPENS, gde Hrvatska u 20:15 igra svoj meč protiv Španije u okviru druge faze Evropskog prvenstva u rukometu. Tamo se odranije okupio veći broj navijača “kockastih”, ali je prema poslednjim izveštajima dopisnika Telegrafa u ovom trenutku stanje mirno, a policije, koja u velikom broju obezbeđuje prostor ispred dvorane, ima bukvalno na svakom koraku.
Pripadnicima MUP-a je, kako nezvanično saznajemo, strogo zabranjeno da daju bilo kakva obaveštenja o eventualnim incidentima. Takođe, nepotvrđena je informacija da gradom, po ulicama u neposerdnoj blizini SPENS-a, kruže manje skupine navijača Vojvodine koje vrebaju grupice hrvatskih navijača.

Nastavljamo da izveštavamo sa lica mesta…
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 23.01.12 1:12

Pusto ostrvo!
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 23.01.12 1:16

[Only mods are allowed to see this image]

>>Beenoklada<< Rumunjska pamet i francuska glupost

Prvo kolo druge faze u grupi II koja se odigrava u Novom Sadu nije ponudila očekivanu dozu napetosti. Možda je glavni razlog to što nas je ona super-uzbudljiva grupa I malo razmazila, pa smo i ovdje očekivali kontre u zadnjim sekundima, srčane udare kod selektora i sve ostalo što smo imali priliku vidjeti u subotu. Današnje utakmice - dobre, ali ne i zanimljive.

Mađarska - Island 21 : 27

Kako sam i napisao u sinoćnjoj najavi, pobjeda Islanda je, po meni očekivana. Jednostavno, vanjska linija Islanda predvođena Palmarsonom je imala dan kakav su samo mogli poželjeti, dok su mađarski vratari bili, u najmanju ruku, skromni. Kad vam tako "padne grah" protiv Islanda, onda ste u najmanju ruku u problemima. Mađari i sa ovim porazom ostaju na 3 boda i realnoj mogućnosti da u naredne dvije utakmice urade nešto po pitnaju plasmana u polufinale, dok Island ima samo 2 boda, a utakmice protiv "glavnih" zvijezda, Francuza i Španaca, tek ih očekuju.

Slovenija - Francuska 26 : 28

Ovdje želim reći jednu stvar - ovu utakmicu su u potpunosti odlučile morbidne, stupdine odluke sudijskog dvojca - Din i Dinu. Kako možete i vidjeti na slikama koje sam postavio u ovoj temi, Francuzi su, iako su do 45. minute bili u konstantnoj jurnjavi za zaostatkom, izjednačili iz potpuno neregularnog gola na što je i ukazivano za vrijeme utakmice, ali se "djelioci pravde" nisu odlučili dosuditi prijestup. Već u narednom napadu, Uroš Zorman zabija potpuno čist gol, ali mu ga gospodin Din poništava zbog "probijanja". Onda je Zorman dobio dvije-tri po glavi, a ni to nije bilo dovoljno da Slovenci dobiju loptu. Nakon ovakve pobjede, ostaje nam nadati se da će Francuzi glatko ispasti sa ovog evropskog prvenstva jer pokazanom igrom, ali i nesportskim ponašanjem su pokazali da im ovdje nije mjesto.

Španija - Hrvatska 24 : 22

Jao koju ste filozofiju ovdje bacili. Mogli ste lijepo pročitati ono što sam vam sinoć pisao i shvatili bi suštinu utakmice. Dvije fantastične ekipe o čijoj sudbini odlučuju nijanse. Grdno ste prevarili ako ste mislili da će ijedna od ekipa "protutnjati" ovom utakmicom. Hrvatska je iskoristila tri-četiri tehničke greške Španaca i osigurala prednost, ali se protiv takvih ekipa kao što je Španija ta prednost jako teško brani. Ušlo se u neizvjesnu završnicu u u kojoj je sreća odlučivala. I odlučila je. Nema se tu koga okrivljavati i tužakati za poraz. Rukomet je takav - nekad pogodiš, nekad promašiš. Španci se definitivno promovišu u glavnog favorita za uzimanje zlata na Euro, kao što sam i tvrdio nakon drugog dana ovog Eura Smile

I za kraj, jedna dobra vijest. Lepa Brena pravi 23. juna ( moj rođendan ) koncert na Koševu, Sarajevo. "Meni srećo trebaaš ti, dukaati su prokleeti" Very Happy
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 23.01.12 1:41

odlicna tekma uz puno gubitka zivaca i suze naravno na kraju :S ali idemo dalje nista nije jos gotovo, treba se znati ustati i nakon pada Very Happy

I Kopljara cu ja osobno maknut iz reprezentacije makar ga morao koknut Very Happy

a ovo za navijače je tuzno !

Ajmo Hrvatskaaaaaaaaaaaaaaa! Živim za utorak!
Jasmin
Jasmin

Broj postova : 5457

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 23.01.12 1:43

I jos nest Balić je igrao lose al cijela ekipa je kriva !

i prekinite biti uz sportaše samo kad su na vrhu

Balić je najveci i uvijek ce to biti!
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 23.01.12 1:47

Jasmin je napisao/la:I jos nest Balić je igrao lose al cijela ekipa je kriva !

i prekinite biti uz sportaše samo kad su na vrhu

Balić je najveci i uvijek ce to biti!

To me živcira najviše Rolling Eyes
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 23.01.12 1:48

Kruno je napisao/la:

To me živcira najviše Rolling Eyes

+1, ko da smo mi neka sportska velesila da se tako možemo bahatiti. #hrvatskimentalitet
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 23.01.12 1:56

Amen! Smile
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 23.01.12 2:04

Upravo sam saznao da ce sutra moci da se udje besplatno u BG arenu, za mec Srbija-Svedska.

Razlog je sto 8000 makedonaca ima karte za sutra, a nakon njihovog meca, oni ce da odu sa tribina, vecina njih, pa ce mnogo mesta ostati prazno, kao sto je bilo protiv Nemacke. Pa su nasi smislili da oni koji se nadju ispred arene u 19:30 sa obelezjima nase reprezentacije, udju besplato kako bi se popunila prazna mesta koja pstanu u areni, sobzirom da nam je sutrasnji mec od izuzetno velikog znacaja.

Ja cu se sigurno tamo nacrtati prvi hahahahahhaha cheers
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 23.01.12 2:11

kupili su 8000 karata!?! Ajme
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 23.01.12 2:12

HaYrOLa je napisao/la:kupili su 8000 karata!?! Ajme

pa da, toliko ih je bilo na utakmici protiv Danske Laughing

kad budemo igrali protiv njih, oni ce imati vecu podrsku od nas Crying or Very sad
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 23.01.12 3:13

Lunke je napisao/la:Upravo sam saznao da ce sutra moci da se udje besplatno u BG arenu, za mec Srbija-Svedska.

Razlog je sto 8000 makedonaca ima karte za sutra, a nakon njihovog meca, oni ce da odu sa tribina, vecina njih, pa ce mnogo mesta ostati prazno, kao sto je bilo protiv Nemacke. Pa su nasi smislili da oni koji se nadju ispred arene u 19:30 sa obelezjima nase reprezentacije, udju besplato kako bi se popunila prazna mesta koja pstanu u areni, sobzirom da nam je sutrasnji mec od izuzetno velikog znacaja.

Ja cu se sigurno tamo nacrtati prvi hahahahahhaha cheers

Moglo bi da dođe do stampeda... No

>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 23.01.12 3:23

>>Been<< je napisao/la:

Moglo bi da dođe do stampeda... No

toga se i plasim, ali bice u areni preko 22 000
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 23.01.12 3:28

[Only mods are allowed to see this image]

>>Beenoklada NAJAVA<< Doznajemo li sutra jednog ili oba polufinalista ?

Dobro večer dobri ljudi ! Ludnica se nastavlja i sutra. Tempo je ubitačan, a za nešto manje od 15 sati počinje prva utakmica. Držite se, polijećemo.

Poljska - Makedonija

Ovo je jedna od onih utakmica u kojima bi se apsolutno sve moglo dogoditi. Poljaci, u uzletu zbog šokatno osvojenog boda protiv Šveđana, pobjedom bi se mogli prikrasti vrhu tabele. Sa druge strane, Makedonci, bolno prizemljeni porazom protiv Danske koji je bio sve, samo ne pravedan, tražit će slatku osvetu pred 8000 svojih navijača. Dosadilo mi je ponavljati, ali - opet sve zavisi od Lazarova i namještanja njegovih nišanskih spravica. Ako se tu stvari poklope sa ne baš najboljim izdanjem poljskog vratara, hiljade Makedonaca u beogradskoj Areni sutra bi konačno moglo dobiti razloga za slavlje.

Njemačka - Danska

Njemci, nakon što su ućutkali "Arenu" ne žele stati na remijima. Oni smatraju kako se mašina tek zagrijala i kako će tek sad pružiti prave partije. No, trebat će im i bolje od toga jer na drugu stranu sutra istrčavaju Danci koji su u infarktnoj završnici također utišali navijače, ali Makedonske. Ovdje Njemci jure dva boda kojima bi i matematički potvrdili status polufinaliste, dok će Danci tražiti nova dva boda uz pomoć kojih bi popravili nezavidno stanje na tabeli, a možda i popravili svoje izglede za probijanje do polufinala. Ovo će, nesumnjivo, biti napeta i zanimljiva utakmica. Meni sve miriše na pobjedu Njemačke.

Srbija - Švedska

Ovdje Srbija ima priliku da pobjedom riješi stanje u grupi i prije zadnjeg kola druge faze. Švedska se i ne čini kao nešto naročito težak protivnik. Jedinu pobjedu su ostvarili protiv Češke u grupi, a pored toga imaju dva, jedva iskopana remija. No, Srbija je u utakmici sa Njemcima pokazala slabu tačku, odnosno nagli pad u igri koji se dešava prije kraju utakmice. Svi znamo kakve, prije svega pucače, ima Švedska i oni bi takve "crne rupe" u igri znali iskoristiti. Ja, ipak, ne dvojim. Mislim da ovdje Srbija ne bi trebala imati većih i ozbiljnijih problema prilikom osvajanja dva krunska boda za polufinale.

>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 23.01.12 4:18

Eeee Ana, Ana... Dosta je njoj u 5 dobijenih gemova No
Mara
Mara

Broj postova : 2557

Kontinent Helia