Sport
+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 35 / 40.
Stranica 35 / 40. • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Sport
Kruno je napisao/la:Hircher i Neureuther su haklali na Sljemenu, Hircher također u Adelbodenu
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Da sam ja Berdih i ja bi tako postupio. Mislim i****. Niko ali apsolutno niko ne zavrsava poen kad se nesto ovako desi a on ladno prebaci loptu zavrsi poen i onda ga pita ''e jesi dobro''. i****.
Casper- Broj postova : 292
Casper je napisao/la:Da sam ja Berdih i ja bi tako postupio. Mislim i****. Niko ali apsolutno niko ne zavrsava poen kad se nesto ovako desi a on ladno prebaci loptu zavrsi poen i onda ga pita ''e jesi dobro''. i****.
Stvarno je bezobrazan taj Almagro, ja ga bas ne podnosim
Lunke- Broj postova : 9635
Nikada ga nisam podnosio. Znaci prvi igrac kojeg na prvi pogled nisam mogao da podnesem. Ni njega njegovo ponasanje niti njegov nacin igranja tenisa.
Casper- Broj postova : 292
Ne mogu ponovo da prolazim kroz to Li je bila bolja
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Balotelli u ovoj sezoni ima 2 crvena i 7 žutih kartona... Dobar je igrač, ali je kao čovjek velika propalica
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Da vidimo na koji je način danas Francuska JEDVA pobijedila Sloveniju.
Scena 1. Francuzima se priznaje gol za vodstvo. Igrač sa obje noge na podu ! Prijestupa nema !
[Only mods are allowed to see this image]
Scena 2. Slovenac Zorman zabija gol. Sudije vide probijanje. Evo Zormana nakon "probijanja"
Scena 1. Francuzima se priznaje gol za vodstvo. Igrač sa obje noge na podu ! Prijestupa nema !
Scena 2. Slovenac Zorman zabija gol. Sudije vide probijanje. Evo Zormana nakon "probijanja"
>>Been<<- moderator
nakon lošeg početka gdje je španjolska vodila 4-1 hrvatska radi predobru seriju i nakon 5min trener ESP radi timeout..hrvatska i dalje radi seriju... 6-4 za nas!!!! a publika je ludiloooo predobro
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
dvorana totalno hrvatska!!! hrvatska u seriji 7-0!!!! severina za svaki gol pjeva brad pittaaaaaa oujeaaaaa
Kontinent Helia
Obavijest:
Da li nam je Drago Ćosić ( komentator ) upravo objasnio da u pozadini svira "Brad Pitt" od Severine ?!
A ja mislio da je Krunoslav Kićo Slabinac
>>Been<<- moderator
komentator je legenda... rekao je LJUDI MOJI JE LI OVO MOGUĆE??? OVO ĆE BITI DOBRA NOĆ PREDOSJEĆAM!! HAHAHAHA caaaaaaaarrrr>>Been<< je napisao/la:Da li nam je Drago Ćosić ( komentator ) upravo objasnio da u pozadini svira "Brad Pitt" od Severine ?!
a kada smo gubili od slovenije komentar mu je bilo GOSPODO DRAGA OVAKO NEĆE IĆI... POKRENITE SE hahahahahha
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:komentator je legenda... rekao je LJUDI MOJI JE LI OVO MOGUĆE??? OVO ĆE BITI DOBRA NOĆ PREDOSJEĆAM!! HAHAHAHA caaaaaaaarrrr
a kada smo gubili od slovenije komentar mu je bilo GOSPODO DRAGA OVAKO NEĆE IĆI... POKRENITE SE hahahahahha
A kad je onaj norveški golam branio, bilo je nešto u stilu - "Pa gospodo draga, hoćete li mu konačno spustiti loptu pod noge. Bezveze nabijate."
Inače, meni je onaj na HTV-u najgrozniji komentator... Kasno pali
>>Been<<- moderator
Pa Sevin Bred Pit peva ceo dan u Novom Sadu u svim mogucim pauzama.
I na evropskom prvestvu u odbojci za zene, kad je srbija igrala finale, non stop su samo tu pesmu pustali, jer su nase odojkasice u svalicionici stalno pevale tu pesmu
I na evropskom prvestvu u odbojci za zene, kad je srbija igrala finale, non stop su samo tu pesmu pustali, jer su nase odojkasice u svalicionici stalno pevale tu pesmu
Lunke- Broj postova : 9635
Lunke je napisao/la:Pa Sevin Bred Pit peva ceo dan u Novom Sadu u svim mogucim pauzama.
Kontinent Helia
Obavijest:
odlično prvo poluvrijeme nadam se da će tako i ostati...!
a što je francuska jedva prošla slovence..jooj što mrzim što se oni uvijek provuku ..da bar propali
balkan naprijed!
a što je francuska jedva prošla slovence..jooj što mrzim što se oni uvijek provuku ..da bar propali
balkan naprijed!
Kontinent Helia
Obavijest:
tipično hrvatski..e moji hrvati ne možete ni cijelu utakmicu odigrati kako treba..eto vas..neka vas... -.-
Kontinent Helia
Obavijest:
bože svašta izgubiti dobivenu utakmicu..pa eto neka ih je... -.-
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:tipično hrvatski..e moji hrvati ne možete ni cijelu utakmicu odigrati kako treba..eto vas..neka vas... -.-
Marek nemoj hejtati
Stranica 35 / 40. • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 35 / 40.