Sport
+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 34 / 40.
Stranica 34 / 40. • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Sport
Casper je napisao/la:Ma ja verujem u pobedu Srbije. Ko ce mi reci da nismo bolji ? Mislim igra protiv Hrvatske sve pokazuje.. Ali ne zelim da budem arogantan i prepotentan. Videcemo sve vec .
pa bolji ste od crne gore zato i ocekujem poraz crne gore
Jasmin- Broj postova : 5457
Casper je napisao/la:Cuo sam da su krenule i teorije zavere u vaterpolu. Posto su vas Nemci dobili mi sad ako izgubimo od Crne Gore a Nemci dobiju Rumune vi ispadate. Sto bi bilo sokantno da evropski prvak ispadne... Na drugim forumima svi iz Hrvatske kazu da su se Srpski vaterpolisti i Crnogorski vaterpolisti dogovorili da tako bude... Kao da ih mi pustimo samo da vi ne biste prosli. Sto je cista glupost. Jos jedna teorija zavere.
Kao što je bila glupost kad su Srbi izgubili 2008. na olimpijadi od Italije kako bi izbjegli Crnu Goru
Kruno je napisao/la:
Kao što je bila glupost kad su Srbi izgubili 2008. na olimpijadi od Italije kako bi izbjegli Crnu Goru
Izvini Krunoslave ali Italija je svetski prvak u vaterpolu, cisto da te obavestim
Lunke- Broj postova : 9635
Ta ekipa je proslost. Ova sad je mnogo bolja i njima nije potrebno da pustaju nekog. Pogotovo ne Crnu Goru. I onako nakon onog udarca Dobuda vise bi voleli Hrvate opet nego da ispadnete na takav nacin.
Casper- Broj postova : 292
Lunke je napisao/la:
Izvini Krunoslave ali Italija je svetski prvak u vaterpolu, cisto da te obavestim
2008. je bila puno slabija
Casper je napisao/la:Ta ekipa je proslost. Ova sad je mnogo bolja i njima nije potrebno da pustaju nekog. Pogotovo ne Crnu Goru. I onako nakon onog udarca Dobuda vise bi voleli Hrvate opet nego da ispadnete na takav nacin.
Znam da je Srbija puno jača od Crne Gore i poraz bi bio iznenađenje!
Kruno je napisao/la:
2008. je bila puno slabija
Na olimpijadi je izbila opsta tuca i rasulo, tako da su se pojedini povukli iz reprezentacije, dok su neki presli da brane boje Crne Gore.
Iz te generacije tu su samo Udovicic-Filipovic, eventualno jos po neki igrac, ne vredi da ih nabrajam.
Ali ne bunim se sto se to desilo, jer godinu dana kasnije sa novom ekipom smo postali prvaci sveta u Rimu.
Pa nama utakmica nista ne znaci, tako da n evreujem da cemo punom snagom igrati...mislim ko bi igrao kad vec imas sigurno polufinale. Verovatno ce neki igraci sto ne igraju puno dobiti sansu, sto ne znaci da nece zeleti da s epokazu.
Eto i u rukometu smo bili sigurni prvi u grupi pa smo igrali nereseno sa Slovackom, koja je najslabija na sampionatu.
Eto i u rukometu smo bili sigurni prvi u grupi pa smo igrali nereseno sa Slovackom, koja je najslabija na sampionatu.
Jao ova Jelena... Znaci sve zivce ce da mi pokida.
Upravu si Lunke... Sumnjam da ce to biti igra punom snagom ali ne verujem u to da cemo ih pustiti da nas lako pobede.
Upravu si Lunke... Sumnjam da ce to biti igra punom snagom ali ne verujem u to da cemo ih pustiti da nas lako pobede.
Jasmin je napisao/la:
mislim da u slalomu nece pobjediti jer ce ici na sigurniju voznu upravo zbog kombinacije di ce osvojit 100b
Pa da, to je pametnije ali nikad ne znaš
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Casper je napisao/la:Jao ova Jelena... Znaci sve zivce ce da mi pokida.
ja sam je iskljucio nakon 6-0
Inace mec Klaster i Li je bio fantastican...jadna Kim izvrnula opet zglob, devojka bas nema srece, ali ipak je uspela da odigra sjajno.
Povrati se Jelena 5-5 .Sad ce verovatno izgubiti naredna dva gema
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Šta je sada s Anom iVanović ja na nju skroz zaboravio :O
Jel još igra uopće?
Jel još igra uopće?
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Leo ti baksuze . -.- Taman osvoji gem na 5-5 i sad opet mora da se spasava.
Ana sutra igra protiv Kvitove osminu finala. I ne da igra nego IGRA . Samo neka tako nastavi.
Casper je napisao/la:Leo ti baksuze . -.- Taman osvoji gem na 5-5 i sad opet mora da se spasava.
Pa ona uvek tako odigra nazalost u poslednje vreme .Spasi se i onda olako izgubi do kraja
Kontinent Helia
Obavijest:
Casper je napisao/la:Ana sutra igra protiv Kvitove osminu finala. I ne da igra nego IGRA . Samo neka tako nastavi.
Ma bas IGRA, igrao bi i ja da su mi protvnici bili King i ostale...da je vidim protiv Petre...ima da je Pocisti Kvitova.
I JJ igrala sjajno, pa evo dobila 0 od karoline
Casper je napisao/la:Ana sutra igra protiv Kvitove osminu finala. I ne da igra nego IGRA . Samo neka tako nastavi.
Pa znam da je bila jedno vrijeme prva a sad ko da je nema, sjecam se i daje bila 2008. na Eurosongu na razglednici u programu nešto je predstavljla Beograd dok je Novak Đoković u 2 polufinalu(mislim) bacio lopticu u znak je glasovanje počelo
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Jeste . Bili su glavna atrakcija tad . Ana se izgubila nakon osvajanja RG...
Lunke ako Kvitova izgubi sta ces da mi das ^^ ?
Casper je napisao/la:Jeste . Bili su glavna atrakcija tad . Ana se izgubila nakon osvajanja RG...
Ja cu da ti dam 12 poena ako osvoji vise od 7 gemova
Kontinent Helia
Obavijest:
Casper je napisao/la:Hahahahaha dogovoreno . Dobice Ana sta vam je .
aha, dobice biciklo, 6-0,6-0
zezam se, nece bas sa nulom ali ako uzme 5 gemova, nek peva
Zadnja promjena: Lunke; 22.01.12 15:06; ukupno mijenjano 1 put.
Casper je napisao/la:Hahahahaha dogovoreno . Dobice Ana sta vam je .
Ja navijam za Anu ona mi je omiljena teniserka al da ce pobediti ne da je tesko nego pretesko
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 34 / 40. • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 34 / 40.