EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sport

+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters

Stranica 30 / 40. Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next

Go down

Sport - Page 30 Empty Re: Sport

Postaj by Casper 20.01.12 13:32

Pa zato kazem sledeci mec je trenutak istine. Znas li koliko ce samopouzdanje da joj poraste ako protutnja i kroz prvu igracicu sveta ? Ako pokaze sta ume... Pa niko je nece zaustaviti Very Happy. To jest mozda Klajsters ali lako sigurno nece biti.
Casper
Casper

Broj postova : 292

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 20.01.12 15:06

Tomic izbacio Dolgopolova u 5 setova cheers Svaka cast za mladog Australijanca, jer je vezao pobede nad Verdaskom, Kverijem i sad Dolgopolovim. Definitivno prerasta u jednog kvalitetnog igraca, i dokazuje da proslogodisnje 1/4 finale Wimbledona nije bila puka slucajnost. Sve cestitke Bernarde Very good! Mislim da se njegova prica zavrsava ovde jer ga ceka Fedex u narednoj rundi.

Delpo 3-0 sa Luom, JJ silna, Kim takodje.

Ispao Wawrinka Mad I to od onog sljakasa Almagra. Izner ponovo u 5 setova sa Lopezom ali ovog puta nije imao snage kao protiv Davida. Sve cestitke za Dzona iako nije prosao, pokazao je da je pravi LAV na terenu!!!

Ostalo jos Li Na da odigra i da se kompletira 5-i dan AO-a.
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 20.01.12 15:47

BAs mi zao Medine, place Sad
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 20.01.12 20:14

Hrvatska nema sigurna 4 boda Wink
Treba dobiti Norvešku za taj pothvat Smile
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 20.01.12 20:18

Što se tiće o vaterpslokome incidentu, nemam komentara Rolling Eyes , očekujem ispriku našeg saveza i samog Dobuda.
Ne trebamo mi ovdje voditi rat na hrv-srb bazi, meni su forumaši iz Srbije jako dobri i dragi i tako to Smile

Iduće godine Marijo i ja dolazimo u Beograd na ESC , a Bebi će nas ugostiti Very Happy
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 20.01.12 20:39

Kruno je napisao/la:Što se tiće o vaterpslokome incidentu, nemam komentara Rolling Eyes , očekujem ispriku našeg saveza i samog Dobuda.
Ne trebamo mi ovdje voditi rat na hrv-srb bazi, meni su forumaši iz Srbije jako dobri i dragi i tako to Smile

Iduće godine Marijo i ja dolazimo u Beograd na ESC , a Bebi će nas ugostiti Very Happy

Pod dva uslova

1.Ako Joksimovic pobedi na ESC-u (a nadam se da hoce Very Happy )
2.Ako prezivimo jos jedan smak sveta Laughing (verujem da hocemo Very Happy )

a inace i ja sam tamo pa mozemo zajedno Very Happy
Onaj 2008 sam propustio sledeci necu sigurno Very Happy
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 20.01.12 20:40

Leo je napisao/la:

Pod dva uslova

1.Ako Joksimovic pobedi na ESC-u (a nadam se da hoce Very Happy )
2.Ako prezivimo jos jedan smak sveta Laughing (verujem da hocemo Very Happy )

a inace i ja sam tamo pa mozemo zajedno Very Happy
Onaj 2008 sam propustio sledeci necu sigurno Very Happy
i ja dolazim! Smile
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 20.01.12 20:41

croato je napisao/la:i ja dolazim! Smile

Pa onda ce biti cela delegacija Laughing
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 20.01.12 20:48

Kruno je napisao/la:Što se tiće o vaterpslokome incidentu, nemam komentara Rolling Eyes , očekujem ispriku našeg saveza i samog Dobuda.

I obrnuto ako Nina pobedi Razz
Bebi
Bebi

Broj postova : 3893

Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 20.01.12 21:13

Slovenci razbijaju Island. AKo ih pobijeda sa više od 2 razlike, i ako Hrvatska pobijedi Norvežane - Slovenija ide dalje ... affraid cheers
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 20.01.12 21:15

Bravo za Slovence! Smile
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 20.01.12 21:43

Pobjediše... Sve četiri ex-Yu republike najvjerovatnije idu dalje.
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 20.01.12 21:45

>>Been<< je napisao/la:Pobjediše... Sve četiri ex-Yu republike najvjerovatnije idu dalje.

Nadamo se Very Happy
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 21.01.12 0:37

[Only mods are allowed to see this image]

>>Beenoklada<< Brutalni matematički salto !

I baš kad pomislim kako me ništa više ne može iznenaditi na ovom ludom Euru, dođe novi dan i ja se ne mogu čudom načuditi rezultatima koji se postignu. I ovaj, zadnji dan grupne faze Eura 2012., je bio, u najmanju ruku, šokantan i infarktan, a kao poslijedica stižu jedni od najneobičnijih i ponajmanje očekivanih rezultata.

GRUPA C

Španija - Rusija 30 : 27

Španija je u ovom meču dominirala. Imali su napad, solidnu odbranu i raspoložene pojedince. Da na vratima Rusije danas nije stajao gotovo nesavladivi Grams, Rusi bi pokleknuli i puno prije. Španci su sa lakoćom probijali rusku odbranu koja je daleko od onih starih ruskih odbrana za koje su vam trebale borbene letjelice da ih probijete. Na kraju balade, Španci idu dalje sa tri prenešena boda, dok se od Rusa opraštamo i pozdravljamo ih do nekog novog šampionata kad će valjda shvatiti da je ovo 2012., a ne 1982. godina.

Francuska - Mađarska 23 : 26

Dvije minute sam stajao otvorenih usta i blejao u ovaj rezultat. WTF. ?! Francuzi koji su vodili veći dio utakmice, neshvatljivo padaju u zadnjih 15-ak minuta. Ovo je definitivno znak da nešto opasno neštima u reprezentaciji Francuske. Da li je riječ o neprepoznatljivom Karabatiću, izostanku Guilla ili nečem sasvim trećem, ne znam. Znam samo, da ova i ovakva Mađarska, reprezentaciji sa takvim renomeom kakvog nesumnjivo ima Francuska ne bi trebala predstavljati ozbiljan problem. No eto, predstavljala je. Ko je od nas mogao tvrditi prije početka Eura, da će iz grupe C, kao drugoplasirani sa 2 boda u džepu dalje ići Mađari, dok će Francuzi bez ijednog jedinog boda loviti čudo u Novom Sadu.

Dalje idu :

Španija - 5 (3)
Mađarska - 4 (2)
Francuska - 2 (0)

GRUPA D

Island - Slovenija 32 : 34

A šta tek reći za ovu utakmicu ?! Slovenija koja je imala šanse samo u teoriji na megdan raspucanim Islanđanima, i pocijepaju ih kao siroče napolitanku ?! Da, da, i to je moguće. Slovenija je na takav način demonstrirala silu, a Island nemoć, da je bilo pomalo tužno pratiti momente utakmice u kojima su Slovenci imali i po 7 golova prednosti. Islanđanima ništa nije polazilo za rukom. Pogotovo je loš bio golman Gustavsson koji je imao mizeran broj odbrana. Slovenija, koja do danas nije imala ni boda, ide u drugi krug u velikom stilu - sa dva boda. Island, i unatoč ovom neočekivanom porazu, i zahvaljujući debaklu Norveške - bez bodova traži šanse u Novom Sadu.

Hrvatska - Norveška 26 : 20

Hrvatska se u ovoj utakmici, konačno dozvala pameti i transformirala u 3-2-1 odbranu na kojoj skandinavske ekipe tradicionalno lome zube. Sa druge strane, Norvežani se nisu snašli od prve minute i samo ih je fantastični, veličanstveni Earvik držao u kakvoj-takvoj igri. No, ne može jedan čovjek vući cijelu ekipu, a kad se "otčepilo", onda su se svi hrvatski igrači upisivali u strijelce, dok Norvežani nisu znali da bi ih težak poraz mogao izbaciti. I na kraju se to i desilo. Da li je Norveška najslabija ekipa u ovoj grupi ?! Ne znam. No, Hrvatske je definitivno najjača.

Dalje idu :

Hrvatska - 6(4)
Slovenija - 2 (2)
Island - 2(0)

>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 21.01.12 0:48

kako ovi preneli 3 a ovi nula valjda 1, i je l zaista slovenija porlasa sa 2 poena, a norveska ispala??
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 21.01.12 0:53

HaYrOLa je napisao/la:kako ovi preneli 3 a ovi nula valjda 1, i je l zaista slovenija porlasa sa 2 poena, a norveska ispala??

Slovenci prosli Very Happy Very good!
Mara
Mara

Broj postova : 2557

Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 21.01.12 0:57

A Madjari prenose 3 boda.
Mara
Mara

Broj postova : 2557

Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 21.01.12 1:35

Nisam bio tu citav dan tako da nisam imao prilike da pogledam bilo sta od danasnjih meceva, ali ovo je frapantno!!!

Francuska puca od Madjarske i ne prenose nista, dok ovi nose 3 kao i Spanci.
Sa druge strane jedna velika zemlja, poput Norveske vec pakuje kofercice, a Slovenija razbija izuzetno jaki Island Surprised Gospode boze Laughing Najlogicnije bi mi bilo da u polufinale odu Hrvatska i Spanija, ali vec smo se puno puta uverili da na ovom Euru nema nigde logike.

p.s. Dva najveca farotita pred start prvenstva, Francuska i Danska, prenose dva vruca krompira u narednu rundu. Prijatno im bilo Very Happy
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 21.01.12 1:50

Baš sad gledam koga smo dobili u kvalifikacijama za OI 2012.
U muškoj konkurenciji to su: Švedska, Japan i Čile. Švedska kao najteži protivnik mi se ne čini tako strašnom preprekom, međutim na domaćem su terenu. Gotovo sigurno prolaze Hrvatska i Švedska ukoliko ne osvoje prvo mjesto na Euru.
Kod žena imamo Španjolsku (kao domaćina), Argentinu i Nizozemsku...e ovdje nisam siguran, Španjolke će biti prve (gotovo sam siguran), za Argentinu ne brinem previše, međutim bojim se ove Nizozemske koja i nema neke rezultate, ali nas je pobjedila u kvalifikacijskoj grupi za Euro s minimalnom razlikom (čitaj: na domaćem terenu), bile su sveukupno 8. a naše 9. (7. na svjetskom), ali one su se jedva progurale u nastavak natjecanja. Dalje su šarale s rezultatima...ali mislim da već sada mogu reći da imamo obje ekipe na Olimpijskim igrama u Londonu. Very Happy
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 21.01.12 2:29

Šta nam noši šesti dan???

[Only mods are allowed to see this image]

Večeras je na programu 6. dan otvorenog prvenstva Australie u tenisu, kada će se kompletirati svi mečevi 3. runde. Meni lično završetak 3. runde označava uskoro kraj turnira, jer ulazi polako u samu završnicu. Nekako više volim ove prve dane kada se igra na stotine terena, stotine mečeva, kada je prava gužva i ogromna navala u samom teniskom kompleksu. Jeste da će sad mečevi biti sve zanimljiviji, ali biće ih sve manje i manje.

No da ne kukam ja non stop, vreme je da pogledamo večerašnji raspored.

Rod Lejver Arena, i prva izlazi trenutno druga teniserka sveta, Petra Kvitova, koja će odigrati meč sa Ruskinjom, Mariom Kirilenkom. Ume Marija da odigra izuzetno kvalitetno, ali najveći njen problem je ta nekonstantnost u igri, koja upravo i pravi razliku izmedju najboljih i dobrih teniserki. Tipujem na Petru, ali Mariju svakako više volim, uostalom miljama je lepša ahhaha. Nakon toga još jedna Maria, ali ovog puta moja ljubimica, Šarapova. Njena protivnica biće Andjelik Kerber, koja nema adekvatno oružje da se suprostavi Marijinoj fenomenalnoj igri koju prikazuje ove nedelje. Za kraj dnevnog programa ostavljen je Novak Djoković koji će igrati sa nimalo naivnim Nikolasom Mauom. Sigurno je da je sinonim sa Maua Wimbledon 2010 i meč prvog kola sa Iznerom, kada su meč završavali 3 dana, i oborili sve moguće rekorde u dužini trajanja. Ne vidim kako može da dobije Novaka, tako da verujem u lagan trijum Srpskog tenisera.

Noć na Rod Lejveru otvara Serena Wiliams, sa Madjarskom veterankom Arn. Stvarno bi bilo suvišno bilo šta govoriti o ovom duelu. Jedan od mečeva dana, zakazan je kao poslednji na centralnom terenu. Igraju ga domaća nada, Lejton Hjuit i Kanadjanin, crnogorskog porekla, Miloš Raonić. Publika će svakako biti uz Lejtona, ali Miloš se neće tako lako predati. Možda meč neće biti pun prelepih poena, ali rezultatski svakako može biti fantastičan.

Hajsens arena rezervisana je za Žo Vilfreda Congu, koji će za plasam medju 16 najboljih igrati protiv Federika Žila iz Portugala. Tamnoputi teniser je svakako favorit, a mnogi ga vide i kao potencijalnu pretnju za veliku četvorku. Nakon njih izlali Ana Ivanović, koja svojim partijama sve više podseća na dobru staru Anu. Ali to uvek bude tako, dok se sa druge strane mreže ne nadje neko veliko tenisko ime. Vanja King nije neko kog bi se trebalo plašiti, naravno respekt postoji, ali Ana sa kosookom amerikankom ne bi trebalo da ima problema. Nakon toga sledi meč dana u ženskoj konkurenciji, a igraju ga Sabina Lisicki i Ceca Kuznjecova. Ni jedna ni druga ne blistaju, a prema rezultatima iz minule sezone favorit bi trebalo da bude Nemačka teniserka. Ovde će biti apsolutno otvoren meč.

Noćni program na drugom po veličini stadionu igra Endi Marej i to protiv Mihaela Ljodre, momka koji se prvenstveno oslanja na dubl konkurenciju. Mogao bi Ljodra da pruži dobru partiju, ali Škot će to ipak rešiti u svoju korist. Nakon ovog meča sledi dubl konkurencija i to teniski veterani.

A na Margaret Cortu će startovati dublovi kao prvi meč po rasporedu. Zatim sledi sve Ruski okršaj Zvonareva-Makarova. Da se ovaj meč igrao par meseci ranije tipovao bih bez sumnje na Veručku, ali kakva je trenutna situacija i sobzirom da je Ekatarina eliminisala Kaju Kanepi, onda bi se mogao usuditi reći da Makarova ima veće šanse za trijumf u ovom duelu. Pored meča izmedju Hjuita i Raonića, meč dana bi mogao biti i ovaj duel, Tipsarević Janko, Gaske Rišar. Dva meni izuzetno draga tenisera. Janko je u najvećem usponu u karijeri i trenutno uživa ogromnu popularnost. Rišar je neko ko igra izuzetno lep tenis, pogotovo onaj njegov jednoručni bekend sa kojm publiku ostavlja bez daha. Navijaću za Jankelu iz prostog razloga što je naš. I poslednji singl meč na Margaretu odigraće Gael Monfis koji će igrati sa Kukuškinom iz Kazahstana, koji je rundu ranije eliminisao našeg Viktora.

Na terenu br 2 igraće Kirstea i Erani, ali i jedan meč muške konkurencije izmedju Huana Ignasia Čele i Davida Ferera. Na trojci će se igrati takodje 2 susreta trećeg kola i to izuzetno zanimljiv okršaj, Bartoli-Ženg, kao i meč izmedju Nišikoria i Žuliana Benetoa.

To bi bilo to što se najave za večeras tiče. Nadamo se vrhunskim mečevima i mnoštvu dobrih mečeva od strana naših omiljenih tenisera.

Mečevi 3. runde u muškoj konkurenciji:

Novak Djokovic(SRB)[1] vs. Nicolas Mahut(FRA)
Milos Raonic(CAN)[23] vs. Lleyton Hewitt(AUS)
Janko Tipsarevic(SRB)[9] vs. Richard Gasquet(FRA)[17]
Frederico Gil(POR) vs. Jo-Wilfried Tsonga(FRA)[6]
Andy Murray(GBR)[4] vs. Michael Llodra(FRA)
Mikhail Kukushkin(KAZ) vs. Gael Monfils(FRA)[14]
Juan Ignacio Chela(ARG)[27] vs. David Ferrer(ESP)[5]
Julien Benneteau(FRA) vs. Kei Nishikori(JPN)[24]

Mečevi 3. runde u ženskoj konkurenciji:

Sabine Lisicki(GER)[14] vs. Svetlana Kuznetsova(RUS)[18]
Maria Kirilenko(RUS)[27] vs. Petra Kvitova(CZE)[2]
Angelique Kerber(GER)[30] vs. Maria Sharapova(RUS)[4]
Greta Arn(HUN) vs. Serena Williams(USA)[12]
Vania King(USA) vs. Ana Ivanovic(SRB)[21]
Vera Zvonareva(RUS)[7] vs. Ekaterina Makarova(RUS)
Sorana Cirstea(ROU) vs. Sara Errani(ITA)
Jie Zheng(CHN) vs. Marion Bartoli(FRA)[9]

Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 21.01.12 2:33

PREDOBRO! FRANCUSKA I DANSKA BEZ BODOVA U DRUGI KRUG !!! ajme ajme ajme! Very Happy otvorena nam vrata svima do pf. i srbiji i hrvatskoj!
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 21.01.12 2:40

E večeras je AO fantasičan Very Happy

Hit dana - Tipsarević - Gasquet

Kod dama - Lisicki - Kuzencova bi moglo biti zanimljivo...

Generalno, žene malo više smaraju na AO ove godine.. Ne znam zašto...

Što se rukometa tiče, ne bih ja pravio račune bez krčmara... Ako Mađarska može igrati neriješeno sa Špancima, i ako Španija može dobiti Francuze, onda bi tu moglo biti svega. Srbija je, realno, bliže u ovom trenutku polufinalu nego ostali. Em su domaćini, em je Main Round I puno slabija... Moglo bi biti jedino zanimljivo na tribinama kod utakmice Makedonija - Srbija..

Što se eventalnog meča Hrv - Srb tiče, jel mi neko može reći da li se prije toga završava taj vaterpolo ili tek poslije toga ? Od toga može zavisiti, hoće li utakmica i na koji način biti završena Very Happy

>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 21.01.12 2:47

Nisam siguran, ali mislim da se polufinala vaterpola igraju isti dan kad i polufinala rukometa, dakle 27.01.2012.

Srbija ce verovatno kao pobednik grupe ici direktno u 1/2 finale dok ce se Hrvatska i Crna Gora boriti sa drugim i trecim iz druge grupe za plasman u 1/2 finale.

I sad ne znam da li cemo opet moci sa Hrvatskom u polufinalu ili necemo pre finala, ali ako Hrvatska bude druga, a CG treca, onda mislim da ce Srbija u polufinalu ici na pobednika CG i drugi iz one grupe, a Hrvatska i treci iz one grupe sa pobednikom one grupe, tj verovatno Madjarskom.

hahahahahhaha nadam se da nisam iskomplikovao mnogo Embarassed
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 21.01.12 2:49

nećemo sa srbijom ponovo sve do finala jer smo ista skupina...
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 21.01.12 2:50

I da, ne zanima me, Srbija u rukometu mora u 1/2 finale kako zna i ume...pa nisamo ja Mara kupili karte da gledamo Svedjane, Poljake ili koga god u 1/2 finalu!!!
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 30 / 40. Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics
» SPORT