EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sport

+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters

Stranica 29 / 40. Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next

Go down

Sport - Page 29 Empty Re: Sport

Postaj by Casper 20.01.12 1:35

Azarenka i Kvitova samo ako bas onako puknu i daju sve od sebe. Tad mogu do trona. Ovako ja imam isto misljenje kao i vi. I hteo bih da Masa konacno uzme grand slam opet Smile. Mora da je krene ove godine. Samo da je zaobidju povrede. Naravno ja sam uz nase devojke. Da dodju sto dalje mogu ali tesko :/
Casper
Casper

Broj postova : 292

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 20.01.12 1:37

Kvitova tesko. niej toliko dobra. Azarenka da! Serena, Marija i Kim. plus Li.
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Casper 20.01.12 1:38

Uzela je Wimbledon Very Happy. Zato joj se daju sanse xD
Casper
Casper

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 20.01.12 1:41

Casper je napisao/la:Azarenka i Kvitova samo ako bas onako puknu i daju sve od sebe. Tad mogu do trona. Ovako ja imam isto misljenje kao i vi. I hteo bih da Masa konacno uzme grand slam opet Smile. Mora da je krene ove godine. Samo da je zaobidju povrede. Naravno ja sam uz nase devojke. Da dodju sto dalje mogu ali tesko :/

Vreme Ane i JJ se zavrsio u sezoni 2008, kada su obe bile prve igracice sveta. I cim je Ana osvojila RG onda je krenuo pad koji i dalje traje, dok pad JJ traje od kad je iste sezone završila na mestu number 1.

Njih dve se nikad neće vratiti na te pozicije, verovatno će se ponak uvlačiti u top 10, ali ništa više od toga. Njihovo zlatno doba je gotovo. Realno nisu one imena kao Kim, Serena, Marija, koje se nakon pauze zbog silnik povreda vrate i osvajaju sve živo.

Možda je recept za Anu da iskulira 2 godine, pošto je i dalje relativno mlada, lepo da se uželi tenisa i da pruži još 2-3 sjajne sezone i u penziju.

Jeca sobzirom da je stara, neka igra još par godina i nek radja sinove!!!

Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 20.01.12 1:43

Casper je napisao/la:Uzela je Wimbledon Very Happy. Zato joj se daju sanse xD

PA? To je bilo pre pola godine. Ja pricam kako sada igra. Provukla se protiv prosecne Suarez Navaro.
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Casper 20.01.12 1:47

Istomisljenici smo. Ana je stala kada je osvojila RG. Pricalo se da je to njeno vreme. Ali nista od toga. Stala i gotovo. Jelena takodje.
Casper
Casper

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 20.01.12 1:47

HaYrOLa je napisao/la:

PA? To je bilo pre pola godine. Ja pricam kako sada igra. Provukla se protiv prosecne Suarez Navaro.

Na zavrsnom turniru u Istanbulu je isto harala Petra. Juče je imala slab dan. Ona kad je skoncentrisana teško protivnicama. Ona je kao balvan grajdena bas kao i Linzi Devenport nekada, a i slično i igraju. Petra ima veće šanse nego Li Prinčevi
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Casper 20.01.12 1:50

HaYrOLa je napisao/la:

Znam ali stara slava je to Smile. Pa svi joj predvidjaju prvo mesto i sve to... Ali ona meni nikako da se dopadne kao igracica. Samo Marija Sarapova i nase devojke i to je to Very Happy. Ostale gledam onako. Ali Masa je carica ^^.
Casper
Casper

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 20.01.12 1:51

Lunke je napisao/la:

Na zavrsnom turniru u Istanbulu je isto harala Petra. Juče je imala slab dan. Ona kad je skoncentrisana teško protivnicama. Ona je kao balvan grajdena bas kao i Linzi Devenport nekada, a i slično i igraju. Petra ima veće šanse nego Li Prinčevi

razlika velika izmedju li i Kvitove je to sto Li igra glavom !
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 20.01.12 1:52

HaYrOLa je napisao/la:

razlika velika izmedju li i Kvitove je to sto Li igra glavom !

Džaba glava ako loptice ne ulaze Very Happy
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Casper 20.01.12 1:53

Li je carica. Iskreno mnogo je gotivim ali ona je kao Ana stala cim je osvojila RG. To je proklestvo tog prokletog turnira Very Happy. Nimalo ga ne volim.
Casper
Casper

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 20.01.12 1:54

Casper je napisao/la:Li je carica. Iskreno mnogo je gotivim ali ona je kao Ana stala cim je osvojila RG. To je proklestvo tog prokletog turnira Very Happy. Nimalo ga ne volim.

Zaboravio si Skijavone, a 2009 Cecu Kuznjecovu Laughing Svako ko ga osvoji loše mu se piše Very Happy Li se još i dobro drži
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Casper 20.01.12 1:55

E vidis njih sam zaboravio. Svi sem Belgijanke nase stare su propali. Mora da je bacila neku madjiju na pehar Very Happy. Bice da je to Very Happy.
Casper
Casper

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 20.01.12 2:02

Li stala?! Ajde molim vas, zena nije igrala godinama tenis, i nije vise tako mlada, igra odlicno i odlicno se drzi . 2010. polufinale AO, 2011. finale AO, sad bi trebala titula Smile inace, igrala je ok i u Sydneju, znaci finale nije mala stvar na tako jakom turniru. pobedjuje ona jake igrace konstantno. Dosta je uradila u svojoj karijeri, zaista. A Kvitova i Azarenka su tek na pocetku. Vidite sta se desava sa Wozniacki...
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Casper 20.01.12 2:03

Wozniacki je jos uvek dete u glavi. Prva je samo zbog poena i zbog toga sto igra gomilu turnira u godini. Ne propusta ih. A grand slam ne ume da osvoji.
Casper
Casper

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 20.01.12 2:11

pa realno je stala...sve ovo sto si pobrojao je bilo pre titule, tad je bila fnatasticna i svaka joj cast. Ali nakon toga eliminaciju u 2. kolu Wimbledona, eliminacije u prvim kolima Montreala, Cincinatia i ono najvaynije US opena, I nakon toga opet nista.

Sad je cini mi se ponovo krenula da igra, nadam se da ce imati jos blistavih trenutaka.

Inace ne zaboravimo da je Ana takodje kad je osvojila RG te iste godine igrala finale AO-a sa Marijom Sarapovom, bas kao sto je i Li, a na predhodnom RG-u Ana je igrala finale. Iskreno više volim Jelenu, ali Ana ima veću slavu od nje upravo iz ovih razloga, dok Jeca ima samo finale US-a.

Karolina je prica ya sebe, ona je 90-o godiste, godinu dana starija od mene, tek joj je 21. Jeste da je nevolim, ali zaista je talentovana. Nažalost ona je pročitana knjiga, i ako ove godine ne osvoji GS može da se pozdravi od njega za sva vremena.
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 20.01.12 2:45

Ja volim Serenu Smile
Bebi
Bebi

Broj postova : 3893

Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 20.01.12 3:14

[Only mods are allowed to see this image]

>>Beenoklada NAJAVA << - Smiraj dana na Balkanu.
Sutra završava grupna faza evropskog rukometnog prvenstva u Srbiji. Čast da zatvore uzbudljiviju fazu takmičenja imaju reprezentacije koje svjetlost reflektora plijene u grupama Ci D, odnosno u Vršcu i Novom Sadu. Čini mi se da će to sutra biti "dosadniji" dio trećeg kola, ako išta na ovom nenormalnom Euru može biti dosadno.

GRUPA C

Španija - Rusija

Da je Španija rutinerski odradila posao protiv Mađarske u prošlom kolu, ne bih ovdje puno filozofirao i dao bih obje ruke na njihov trijumf u srazu sa Rusijom. No, Španija je nerazumljivo remizirala sa Mađarima, pa će, ako žele u drugu fazu sa maksimalnim brojem bodova, sutra morati dati svoj maksimum i slaviti protiv Rusa. Rusi, sa jednim bodom, i hroničnim nedostakom ideje ili bilo čega što bi zanimalo prosječnog ljubitelja rukometa, stvarno nije ekipa koja zaslužuje da se plasira u narednu fazu i nadam se da će Španci uraditi uslugu i sebi, i nama, ali i Mađarima, i ovdje pokazati koliko stvarno mogu.

Francuska - Mađarska

Ovdje se radi o meču dvije ekipe koje su, ako se u drugom meču ne bi desilo neko veliko čudo, osigurali plasman u drugi dio prvenstva, što znači da im predstoji lov na bodove za prenošenje. Francuzi žele oprati onu "sramotu" od prvog dana i nema sumnje da će krenuti vrlo žestoko. Sa druge strane, Mađari imaju dva remija u dosadašnjem dijelu i to protiv Španije i Rusije, i sigurno je samopouzdanje visoko. Ukoliko Mađari izdrže prvi udar "galskih pijetlova" ova utakmica bi mogla biti prilično zanimljiva. Ukoliko Francuzi odmah demonstratiraju koliko i šta mogu, onda bi ovo moglo brzo završiti. Vjerujem da Francuzi uzimaju dva boda koja će i prenijeti dalje, dok će Mađari u narednu fazu bez bodova.

GRUPA D

Island - Slovenija

Za Islanđane bi ovo moglo završiti puno bolje nego što su se nadali nakon prvog dana. Za drugo mjesto u grupi i prenošenje solidna 2 boda im treba pobjeda protiv indisponirane i davno otpisane Slovenije. Ako ozbiljno shvate ovaj meč, onda ne sumnjam da će konačan rezultat biti upravo takav. Ipak, ne treba otpisivati "otpisane" jer Slovenci sigurno ne žele otići bez ispaljenog metka, a to su svakako u mogućnosti da učine pogotovo ako Špiler i Štof budu imali svoj dan. Ja kažem - Island uzima pobjedu i ide dalje sa 2 boda. Slovenci nažalost put putuju.

Hrvatska - Norveška

Ovo je u smislu igre, kudikamo bolji i zanimljiviji meč ove grupe, što se ne bi moglo reći za rezultatski aspekt tekme. Hrvatska je osigurala drugi krug sa 4 boda, a jedino što bi ih još moglo motivisati je to da su jedina ekipa koja ima šansu da skupi svih mogućih šest bodova u prvoj fazi. Norvežani sa druge strane, itekako imaju šanse. Pogotovo ako uzmemo u obzir da su znali namučiti Hrvate, pa se sigurno neće predati. Tim više jer preći u drugu fazu sa 2 boda i bez bodova, nije nimalo slično. Biće ovo dobra utakmica, u kojoj će Hrvatska, vjerovatno, ići sa pola snage i neće forsirati. Hoće li to biti dovoljno da ih Norvežani rane ?! Ne vjerujem.

>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 20.01.12 3:16

krivo misliš been ići će hrvati 100% jer žele ta 4 boda z drugom krugu jer će se lakše proći dalje za pf... jer su francuzi u startu izgubili uknjižena 2 boda i morat će sve pobjedit pa i nas za pf
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 20.01.12 4:42

Odusevljen sa Monom Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 20.01.12 4:43

Koje ludilio Smile Azarenka nema vise celendza, ahahaaha, kako se nervira Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 20.01.12 5:08

Kako je samo Azarenka bila ljuta ahhahahhahaahha Laughing
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 20.01.12 5:16

Ma da, Nadal 3-0...sad ce Fedex protiv Ive cheers
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Casper 20.01.12 13:25

Fedeks dobio Ivu ali mu je pravio probleme Very Happy. I to bas onako kako to Ivo i radi...

Nasa Jelena opet lako savladala svoju protivnicu a sledeci mec je trenutak istine. Ako tu pobedi ja sam siguran da moze do finala. Za Anu vazi isto.
Casper
Casper

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 20.01.12 13:27

Casper je napisao/la:Fedeks dobio Ivu ali mu je pravio probleme Very Happy. I to bas onako kako to Ivo i radi...

Nasa Jelena opet lako savladala svoju protivnicu a sledeci mec je trenutak istine. Ako tu pobedi ja sam siguran da moze do finala. Za Anu vazi isto.

Ja navijam za Jelenu al i ako pobedi tesko ce u cetvrtfinalu protiv Li/Klajsters Sad
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 29 / 40. Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next