Sport
+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 27 / 40.
Stranica 27 / 40. • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Sport
Zasto sam se ja budila jutros... da gledam `mec dana` na centralnom terenu u zenskoj konkurenciji kako ga najavise! Da neko napravi 8 duplih gresaka u jednom setu (dva cela gema) i to 3 za redom u odlucujem gemu !!! Dzaba onda vineri i sve, tako se ne pobedjuje 9. igracica na svetu! Jelena bruko! Inace danas , pogotovo kod zena mnogoooo iznenadjenjaaaaaa , kojima se bas radujem! Osim Kainom Jie Zheng mi je i dalje u igru jeee
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
[Only mods are allowed to see this link]
Fuj ! Ovakvim bi ljudima trebalo zabraniti sport dok su živi. Odvratan je
Fuj ! Ovakvim bi ljudima trebalo zabraniti sport dok su živi. Odvratan je
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Juce mi je komp blokirao, tako da nisam stigao da pisem najavu za jucerasnji dan
Inace nisam mnogo gledao meceve drugog kola
Dokic me razocarala, ako i Kaja Kanepi na koju sam tipovao od samog pocetka, sobzirom na gazenje koje je priredila protivnicama u Brizbejnu.
Dobro igraju Maria, Kim, Viktorija, Karolina, Kvitova se mucila danas ali i nju ne smemo zaboraviti,
Viktor ispao, bas je saban, zar Kukuskin da ga dobije
Nole savrsen, Jankela dobar i to je to...Anci dogurala do 3-kola i igra sa King, znaci moze cak i do 4. sto bi za nju bilo sasvim ok
Fish zavrsio ucesce i to je najvece iznenadjenje kod muskih u drugom kolu, dok je kod zena to Franceska Skijavone
i za kraj ko nije video kako se lome reketi jasno ce vam demonstrirati Markos Bagdatis, lik je slomio 4 reketa za pola minuta ahhahahaha
Inace nisam mnogo gledao meceve drugog kola
Dokic me razocarala, ako i Kaja Kanepi na koju sam tipovao od samog pocetka, sobzirom na gazenje koje je priredila protivnicama u Brizbejnu.
Dobro igraju Maria, Kim, Viktorija, Karolina, Kvitova se mucila danas ali i nju ne smemo zaboraviti,
Viktor ispao, bas je saban, zar Kukuskin da ga dobije
Nole savrsen, Jankela dobar i to je to...Anci dogurala do 3-kola i igra sa King, znaci moze cak i do 4. sto bi za nju bilo sasvim ok
Fish zavrsio ucesce i to je najvece iznenadjenje kod muskih u drugom kolu, dok je kod zena to Franceska Skijavone
i za kraj ko nije video kako se lome reketi jasno ce vam demonstrirati Markos Bagdatis, lik je slomio 4 reketa za pola minuta ahhahahaha
Lunke- Broj postova : 9635
Koji gad ovaj Pepe, stvarno je i****. Koliki debil mozes da budes da namerno zgazis igraca po ruci. Ne bitno sto je Messi u pitanju.
Ja bi ga suspendovao zbog ovog, seljacina retardirana!!!
Ja bi ga suspendovao zbog ovog, seljacina retardirana!!!
Vaterpolo
Srbija 15:12 Hrvatska
Inace vas igrac je nokautirao Filipa Filipovica iz cistog mira, minut pre kraja. Lik prisao njemu i opusteno mu pesnicu zabio u glavu. Filip je natekao istog trena, odma velika masnaja mu izasla.
Naravno da je dobio direktan crveni karton ali evo posle Pepea u fudbalu jos jedan priner za nesportsko ponasanje. Stvarno sramotno!!!
Srbija 15:12 Hrvatska
Inace vas igrac je nokautirao Filipa Filipovica iz cistog mira, minut pre kraja. Lik prisao njemu i opusteno mu pesnicu zabio u glavu. Filip je natekao istog trena, odma velika masnaja mu izasla.
Naravno da je dobio direktan crveni karton ali evo posle Pepea u fudbalu jos jedan priner za nesportsko ponasanje. Stvarno sramotno!!!
Nakaza! Treba mu zabraniti da igra do kraja prvenstva!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Nakaza! Treba mu zabraniti da igra do kraja prvenstva!
Razbiti coveku nos i arkadu iz cista mira je stvarno nakazno
Upravo gledam... Sramota i strahota !
Trebalo bi ga utopiti !
Trebalo bi ga utopiti !
>>Been<<- moderator
jel to znaci da u toj grupi koja se sad formira Srbija prenosi 4 a svi ostali 2 poena?>>Been<< je napisao/la:Poljska dobila Dansku.. Njemačka Švedsku...
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Mara je napisao/la:
jel to znaci da u toj grupi koja se sad formira Srbija prenosi 4 a svi ostali 2 poena?
Dansa ne nosi nista
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
Dansa ne nosi nista
A da
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Srbija 4, Poljska 2, Danska 0
Sad igraju Ceska i Makedonija i ko pobedi ide dalje. Ako dobije Makedonija, Nemacka prenosi 4, Svedska 1, Makedonia 1, a ako pobedi Ceska onda Nemacka 2, Svedska 2, Ceska 2
Sad igraju Ceska i Makedonija i ko pobedi ide dalje. Ako dobije Makedonija, Nemacka prenosi 4, Svedska 1, Makedonia 1, a ako pobedi Ceska onda Nemacka 2, Svedska 2, Ceska 2
Lunke je napisao/la:Poljska dobila Dansku 27:26 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senzacija
To nimalo ne čudi, oni su si tu negdje.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Mladi hrvatski skijaš Istok Rodeš osvojio jeodlično 6. mjesto u veleslalomu na zimskim olimpijskim igrama za mlade koje se održavaju u Innsbrucku!
Saša Tršinski je u veleslalomu osvojila 11. mjesto , au super G-u 14.!
Bravo za naše mlade nade!
Saša Tršinski je u veleslalomu osvojila 11. mjesto , au super G-u 14.!
Bravo za naše mlade nade!
Da se jednom zasvagda zna : Nećemo provocirati jedni druge po pitanju sportskih rezultata. Svi postovi u kojima se, slavljenjem bilo kojeg rezultata, pokušavaju isprovocirati drugi forumaši biće uklonjeni.
>>Been<<- moderator
Srbija vodi na poluvremenu 13:6
Igramo kao da nam je pobeda neophodna za prolaz dalje...to se ceni i zahvalan sam im zbog toga
Ceska i Makedonija 12-12, tamo ce biti havarija do kraja. Volim Makedoniju ali ne znam sta je bolje za nas, da svi prenesu po 2 poena, sto bi znacilo da Makedonia ne ide dalje, ili da navijam za Makedoniju pa da oni i Svedjani prenesu po poen, a Nemacka 4???
hmmmm zbunjen sam ,ne znam vise za koga trebam da navijam
Igramo kao da nam je pobeda neophodna za prolaz dalje...to se ceni i zahvalan sam im zbog toga
Ceska i Makedonija 12-12, tamo ce biti havarija do kraja. Volim Makedoniju ali ne znam sta je bolje za nas, da svi prenesu po 2 poena, sto bi znacilo da Makedonia ne ide dalje, ili da navijam za Makedoniju pa da oni i Svedjani prenesu po poen, a Nemacka 4???
Lunke je napisao/la:Srbija vodi na poluvremenu 13:6
sta ti srce kaze HUUUUUUUUU ! AAAAAAAAAAA ! MAKEDONIJA!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Bravo momci Makedonci
Mi na kraju nereseno, ali to je ne bitno na kraju krajeva
Mi na kraju nereseno, ali to je ne bitno na kraju krajeva
Moli se Hayrola da se veceras aktivira u Melburn Parku, kao i gospodin Been!!!
hocu hocu juce vas nije bilo, a ja gledala samo do 3, da bi ustala za Dokicku. Veceras se nadam ok mecevima
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:hocu hocu juce vas nije bilo, a ja gledala samo do 3, da bi ustala za Dokicku. Veceras se nadam ok mecevima
Jao cuti komp mi je kocio citavo vece, restartovao sam ga 100 puta i nije vredelo, zato nisam mogao nista ni da kuckam za jucerasnji dan...
Danas je ok sve
Stranica 27 / 40. • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 27 / 40.