EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sport

+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters

Stranica 26 / 40. Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

Go down

Sport - Page 26 Empty Re: Sport

Postaj by >>Been<< 18.01.12 16:34

Vidi kako ih je pozerski namjestio... A ispod onaj podmetač za šerpe Very Happy Very Happy
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 18.01.12 16:52

Odakle ti Lunke 4 000 dinara? Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 18.01.12 18:37

>>Been<< je napisao/la:Vidi kako ih je pozerski namjestio... A ispod onaj podmetač za šerpe Very Happy Very Happy

Pa pozerski nego sta, ne kupuju se svaki dan karte za 1/2 finale evropskog prvenstva Laughing

ahahhaahha kakve bre crne serpe? to se nalazi preko mog staklenog stocica u sobi i tu se nikakve serpe ne stavljaju Embarassed

@Hayrola, pa kako mislis odakle mi? dao bi ja i 6 da si hteo i ti ali ti se ne odazivas Embarassed
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 18.01.12 20:44

bože svašta ovaj goluža fakat ima najgluplje time-outove Very Happy
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 18.01.12 20:45

croato je napisao/la:bože svašta ovaj goluža fakat ima najgluplje time-outove Very Happy

ahahhahaha realno...to je Been bas u par navrata napomenuo kako gluplje time-otove u zivotu nije video Laughing
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 18.01.12 20:52

Lunke je napisao/la:

ahahhahaha realno...to je Been bas u par navrata napomenuo kako gluplje time-otove u zivotu nije video Laughing
DA VIDIO SAM Very Happy ma jbt ja bi im bolje rekao hahahaha..al ajde ovi igraju dobro pa ok Very Happy
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 18.01.12 20:58

croato je napisao/la:bože svašta ovaj goluža fakat ima najgluplje time-outove Very Happy

Pa, i nisu mi glupi,svakome igraču kaže ono šta ne valja, a to zbog toga jer je sa nekim i igrao Wink

Ugl. dobra utakmica, tu i tamo našim padne koncetracija.
Vidi se da smo klasa više, nadam se da ovih +4 dignemo na više.
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 18.01.12 21:04

Koliko mi je retard. slovnesko zviždanje na našu himnu :S
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 18.01.12 21:16

Kruno je napisao/la:Koliko mi je retard. slovnesko zviždanje na našu himnu :S
europski seljaci haha Razz Puke
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 18.01.12 21:21

skupila se cijela slovenija na tribinama Very Happy
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 18.01.12 21:45

Kruno je napisao/la:

Pa, i nisu mi glupi,svakome igraču kaže ono šta ne valja, a to zbog toga jer je sa nekim i igrao Wink

Ugl. dobra utakmica, tu i tamo našim padne koncetracija.
Vidi se da smo klasa više, nadam se da ovih +4 dignemo na više.

Ne.. Baš su mudri ti timeoutovi : "Halo... Slušaj 'vamo... Nemoj ovako.. Ovdje su najjači.. Gdje je Dule ? Domagoj, ti ćeš igrati.. Hej.. Slušaj..Iznad svih - Hrvatska".

Červar je makar psovao Boga i druge svetinje, pa je bilo zabavno.. Very Happy
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 18.01.12 21:48

Druga pobjeda za naše, možda teže od očekivanog, ali kad je bilo gusto digli su se i to je slog velikih ekipa! Smile

Ajmo dobit i Norvežane, pa u Novi Sad sa 4 boda.
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 18.01.12 22:11

Lunke je napisao/la:
Maroooo, uzeo sam nam karte!!! cheers cheers cheers

[Only mods are allowed to see this image]

A jesu lepe, nema sta! Pogotovo sto su nase Very Happy Very Happy Very Happy
Mara
Mara

Broj postova : 2557

Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /

[Vrh] Go down

Postaj by Casper 18.01.12 22:19

Ma svako radi sta hoce. Slovenci vas preziru a zasto to samo oni znaju. Pa gledajte pravi pokolj bi nastao da igraju Srbija - Hrvatska u polufinalu. Kad kazem pokolj to i mislim... Pa na teniskim mecevima se kolju a kamoli ovde.

Za par sati stavljam svoje komentare za tenis veceras! Noleeeeeeeee ^^.
Casper
Casper

Broj postova : 292

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 18.01.12 22:36

Jel ima negdje snimak sa današnjem meča Baghdatis - Wavrinka, kad Stanislas krene u nazad i mahinalno uhvati sutkinju za ... grudi xD xD
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 18.01.12 22:38

Evo ga... Znači, umirem Laughing Laughing
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 18.01.12 23:52

Remi Španjolske i Mađarske !
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 19.01.12 0:04

ahhahah pogledao sam samo poslednji set tog meca jer nisam bio kuci i ziv sam se ismejao kad je uhvatio za sisu ovu sudiju hahahahahha CAR Prinčevi navatao je za medalju Very good!

Cuo sam da je Nalbandijan pravio skandale na mecu, i da je zahtevao da oteraju glavnog sudiju u stolici (valjda mu nije dao celendz).

A Markos Bagdatis je dok je sedeo u pauzi izvadio 3-4 reketa i sve ih slomio koliko je bio besan ahahhahahaha

I da Dzon Izner je na kraju povredjen i copav zavrsio mec i to pobedom u 5 setova nad Nalbandianom.

Nema sta bio je zanimljiv dan kod muskaraca juce!!!
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 19.01.12 0:08

Madjarska nereseno sa Spanijom. Ocekivao sam mnogo od Spanaca, sobzirom na sve hvale od kolege Beena, koje im je uputio. Ovo posebno ide u prilog Hrvatskoj, gde bi najverovatnije u novo oformiranoj grupi jedini imali 4 boda u startu Very good!
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 19.01.12 0:41

>>Beenoklada<< Dan zvani napetost !

Uh, kakav dan ! Ovo je bio najuzbudljiviji i najbolji dan dosadašnjeg dijela evropskog rukometnog šampionata u Srbiji. Svaka utakmica je ponudila more strašno uzbudljivih situacija, dobre igre i neizvjesnih završnica. Pa krenimo od grupe C.

GRUPA C

Rusija - Francuska 24 : 28

"Galski pijetlovi" ponovo jašu. Možda malo teže nego što sam ja očekivao, došli su do zlata vrijedne pobjede nad Rusijom koja se, prema očekivanjima, pokazala mega-dosadnom. Francuzi su u utakmicu ušli strašno nabrijani i u želji da pokažu kako je poraz od Španije bio samo loš dan. Predvođeni sjajnim Narcisom nijednog trenutka nisu doveli u pitanje svoju pobjedu. Rusi su zahvaljajući, prije svega, Chipurinu držali kakav-takav priključak, ali je novosadska uspavanka pripala aktuelnim svjetskim, evropskim i olimpijskim prvacima.

Španija - Mađarska 24 : 24

Novosadsku uspavanku ubrzo je zamijenila novosadska drama. Strašno uzbudljiv meč u kojem su Mađari, do 50. minute, držali ležerne Špance na uzici. Cszasar i Mocai sa po sedam golova demonstratilu su spremnost Mađara da se bore i sa najvećim. Sa druge strane, Španci nisu uspjevali uhvatiti ritam i nisu pronalizili dominantnu figuru koja će ih voditi naprijed. A onda u 52. minuti meča budi se Joan Canellas, a Španija prelazi u prvo vodstvo od početka utakmice. Imali su dva gola prednosti, napad i igrača više, ali su izgubili loptu, primili gol i stvari doveli u egal. U zadnjim sekundama utakmice, golman Mađarske zaustavlja udarac Entreriosa, a u dvije sekunde prije kraja sudije sudije vide sedmerac za Mađarsku koji neumoljivo realizira Mocai. Bod veličine Spens dvorane u Novom Sadu ide Mađarima koji su istakli kandidaturu da budu treća reprezentacija iz ove grupe u drugoj fazi. Špancima je ovaj remi trebao kao lekcija da na Euru nema lakih protivnika.

GRUPA D

Slovenija - Hrvatska 29 : 31

Još jedna turbo uzbudljiva završnica koju je Hrvatska, uz malo mudriju igru, mogla vrlo lako izbjeći. Kako sam i najavio, Slovenija u utakmicu ulazi na "sve ili ništa", dok Hrvati već upisuju dva boda iz okršaja sa "deželom". I činilo se da će, nakon samo jednog dijela utakmice, Slovenci istaći bijelu zastavu. Čupić i Lacković sa jedne strane i Žvižaj i Gajič sa druge bili su ponajbolji pojedinci, dok su ostali u objema reprezentacija zaslužili jedva prolaznu ocijenu. No, klasična hrvatska boljka pravljenja ražnja dok je zec u šumi i ovdje je došao do izražaja. Atrakcija, tehničke greške, neshvatljivi potezi Slavka "slušaj 'amo" Goluže pomogli su Slovencima da se približe, pa čak i izjednače u jednom trenutku. No, iskustvo Hrvatske na kraju dolazi do izražaja i iz samo nekoliko napada uspjevaju pobjeći na neuhvatljivu razliku. Slovenci su, čini se, eliminisani, a Hrvatskoj predstoji jurnjava za maksimalnim učinkom.

Island - Norveška 34 : 32

Ako je i jedna utakmica zaslužila epitet najbolje danas, onda je to skandinavski ili, bolje reći, ribarski rat u Vršcu. Gol na gol, odbrana na odbranu, udarac na udarac - obje ekipe u apsolutnom egalu. Kod Norvežana vanzemaljski Mamelund sa deset golova, a kod Islanđana Gunnarson sa devet pogodaka činili su utakmicu još boljom. Norvežani bježe na dva gola, Island ih stiže, pa prelazi u kratko vodstvo koje ubrzo Norvežamo anuliraju. Ulazi se u apsolutno izjednačenu završnicu u kojoj je kandidaturu za heroja dana na malom otočiću u Altantskom okeanu zaslužio drugi golman Hreider Gudmudson fantastičnim odbrana donosi prevagu uz pomoć koje Norvežani uspjevaju okrenuti utakmicu u svoju korist. Kraj utakmice je obilježio napad norveškog selektora i golmana na danske arbitre - Olsena i Pedersena ( Hrvati ih se "rado sjećaju" ).

>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 19.01.12 0:41

Španjolska se već par godina unazad traži i nikako da se nađe i napravi neki dobar plasman na EP i SP (izuzev bronce sa OI 2008.), Mađari su jaki, nije neko iznenađenje.
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 19.01.12 0:42

Lunke je napisao/la:Madjarska nereseno sa Spanijom. Ocekivao sam mnogo od Spanaca, sobzirom na sve hvale od kolege Beena, koje im je uputio. Ovo posebno ide u prilog Hrvatskoj, gde bi najverovatnije u novo oformiranoj grupi jedini imali 4 boda u startu Very good!
izvrsno!! ali smo najee.... jer su francuzi izgubili i imat će manje bodova u drugom krugu koje će krvavo tražiti protiv nas -.-
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 19.01.12 0:42

ovo je najluđe euro... jer su svi negdje i svi mogu biti prvaci Very Happy
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 19.01.12 4:26

>>Beenoklada NAJAVA << Ko je jamio, jamio !

Sutra na posao idu rukometaši u Beogradu i Nišu, odnosno u grupama A i B. Na rasporedu je treće, zadnje, kolo prve grupne faze što znači da slijedi opće laktarenje i gužva u 16-tercu oko zauzimanja pozicija pred nastavak Eura. Biće zanimljivih duela, ali mi se čini da je napetost, činjenicom da dalje idu 3 ekipe iz svake grupe, pomalo splasnula.

GRUPA A

Poljska - Danska

Obje sa po dva boda, ove ekipe sutrašnju utakmicu dočekuju u različitom raspoloženju. Poljaci koji su, nakon početnog poraza, ponovo u pogonu i Danci koji su, nakon prvobitnog uspjeha, prizemljeni, bore se za dva boda koja bi mogli i prenijeti u narednu fazu šampionata. Upravo je zato ovaj meč jako važan. Ekipa koja pobijedi dalje nosi dva zlatna boda koja mogu odigrati ključnu ulogu u raspletu, pa nema sumnje da će i Wenta i Wilbek na teren poslati krupnu ariteriju. Ja ipak, više potencijala vidim u Danskoj. Utakmicu bi, više nego ikad ranije, mogle odlučite odbrane. Obe ekipe igraju 6-0, s tim da se Poljska zna, a Danska ne zna transformirati u nešto drugačije. Prednost dajem Danskoj.

Srbija - Slovačka

Dobra prilika za Srbiju da uzme svih šest bodova i praktički se približi polufinalu na jedan mali korak. Vukovićev tim u utakmicu ulazi osokoljen dvjema, usudim se reći, nenadanim pobjedama, a i sam selektor Srbije je izjavio kako će utakmica protiv Slovačke biti, što bi se reklo, za raju. Dakle, pogodna prilika za odmoriti ključne igrače, smiriti one igrače koji ne igraju dajući im priliku da osjete parket i to je uglavnom to. Slovačka može i vjerovatno hoće pružiti otpor, ali bi on, po svemu sudeći, trebao biti krajnje uzaludan. Ovo je sigurna pobjeda Srbije.

GRUPA B

Njemačka - Švedska

E u grupi B je totalno drugačija situacija. Sve četiri ekipe imaju realne šanse da se nađu u drugom dijelu, a program otvaraju dva, prije prventstva se tvrdilo, sigurna putnika u narednu fazu. No, zasad je Švedska najbliža tom statusu dok je Njemcima sutra "stani-padni", kako kažu, i ako ne pobijede moraju svim silama navijati za Makedoniju. Što se ove utakmice tiče, teško je odrediti ko bi mogao ući sa većim motivom. Šveđani kojima očajnički trebaju bodovi za narednu fazu ili Njemcima kojima bi ovo mogla biti najveća rukometna sramota. Ovo neće biti lijepa utakmica i biće daleko od spektakla. Rovovska bitka za Niš počinje u 18:15, a ja mislim da Šveđani ovaj put imaju koplje prednosti.

Makedonija - Češka Republika

Čim utihne jedna, kreće nova bitka. Na bojište dvorane Čair izlaze Česi, za koje je malo ko vjerovao da mogu uzeti i bod, i Makedonci koji su u najlošijoj situaciji na tabeli. Makedoncima igra samo pobjeda i nema sumnje da će Lazarov i društvo dati sve od sebe da je i ostvare. Čak im i remi odgovara, ali u nekom uvrnutom scenariju u kojem bi Njemci fakat teško stradali protiv Šveđana. Česima isto igra pobjeda. Jicha i kompanija će ići na sve ili ništa, iako i sa malim porazom ostaju u igri, ali bi se matematika morala brutalno poigrati sa Makedoncima i Njemcima. Navijam za Makedoniju i vjerujem da će pobijediti.
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Casper 19.01.12 14:00

Been slazem se sa tobom skroz na skroz Very Happy. Samo sto se tice Nemacke i Svedske ja mislim da ce tu da padne nereseno... Osim ako se Svedjani ne zalete i razbiju Nemce...
Casper
Casper

Broj postova : 292

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 26 / 40. Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics
» SPORT