EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sport

+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters

Stranica 25 / 40. Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next

Go down

Sport - Page 25 Empty Re: Sport

Postaj by Lunke 18.01.12 3:15

Mara je napisao/la:

Pa hocu ja, samo jos da vidim kako Smile Mislim za prevoz i snalazenje u bg Smile

ma nije BG toliko komplikovan Laughing A sta ako na kraju mi ne budemo ni igrali polufinale? ahahahhahahahahhaha

salim se, nakon ove pobede smo jako blizu jer prenosimo 4 poena I love you Prinčevi cheers
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 18.01.12 3:19

Kakve ja srece imam, necemo ni igrati hahah pu, pu, pu da ne baksuziramo Very Happy
Pa i ja da zivim u Njujorku ne bi mi bio komplikovan Razz
Cek to znaci da cu morati dva puta da dolazim, po karte i onda taj dan kad se igra?
Mara
Mara

Broj postova : 2557

Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 18.01.12 3:19

[Only mods are allowed to see this image]

>>Beenoklada NAJAVA << - Nikola Karabatić koji to nije !

Po drugi put sutra na terene u Srbiji istrčavaju reprezentacije u grupama C i D. To su one dvije grupe za koje su mnogi vjerovali kako će biti ultra-mega-giga uzbudljive, a ono prilično suhonjavo i polovno rukometno loptanje. Pa da vidimo ko nas sutra očekuje.

GRUPA C

Rusija - Francuska

Slušajte ovo - po zvaničnim statistikama, igrač sa najlošijim učinkom u prvom kolu Evropskog prvenstva je - Nikola Karabatić. On je, jadan, iz 11 pokušaja ubacio 3 gola i izgubio isto toliko lopti. Sve je to rezultiralo činjenicom da su galski pijetlovi teško stradali i to po prvi put u zadnje tri godine. Njima na megdan sutra dolazi Rusija. Čika Maksimov se vratio na njihovu klupu, a zajedno s njim se vratila i njegova ubij bože dosadna rukometna filozofija koju od milja zovem - "Sjaši Rastvortsev, da uzjaše Igropulo". S njima nijedna ozbiljna reprezentacija ne bi trebala imati većih problema. Ako se Francuska uspije pribrati od šoka, onda je ovo lagan posao za njih. Dvica k'o sunce žareno !

Španija - Mađarska

Ukoliko Španija primjeni samo pola od one igre kojom je razbila Francuze, Mađarska će se vrlo brzo predati. Jednostavno, Španjolska je u ovom trenutku možda i najjača na prvenstvu i nema sumnje da sebi neće dozvoliti kiks protiv Mađara. Mađari koji se uvijek fuljaju po drugoj ligi rukometnih zemalja, predvođeni su vrlo dobrim Csaszarom koji je Ruse stavio na prave muke u prvom duelu ove reprezentacije. Ovdje stvarno nije teško prognozirati. Španci su za klasu, ako ne i dvije, jači od "lake konjice".

GRUPA D

Slovenija - Hrvatska

Susjedski okršaj za Slovence je, praktički, biti ili ne biti, dok Hrvati, pobjedom protiv Islanda, dobivaju dosta prostora za luft, što bi se reklo. Tri su čovjeka najopasnija za Hrvatsku sutra. Jedan je bivši golman Zagreba - Škof, drugi je polivalentni Špiler, a treći je selektor Slavko Goluža koji bi vrlo lako mogao ući u anale najglupljih timeoutova koje je svijet i sportska javnost vidjela. Da sam na njegovom mjestu, Balića bih odmarao koliko je god to moguće, a priliku dao drugim igračima. Evo recimo Buntić. Kao da je jučer bilo kad je taj na EP u Švicarskoj svojim "preciznim" šutevima nanosio teške tjelesne povrede sudijama i delegatima, a Islandu je u ponedjeljak spakovao pet komada. Hrvatska će pobijediti. Osim ako Goluža nešto ne sje**(biiip).

Norveška - Island

Island je na mene, u utakmici protiv Hrvatske, ostavio fenomenalan dojam. Mislio sam da su bez Olafura Steffansona obične talašike, ali su me Atlason, Sigurdsson i Palmarson itekako razuvjerili. Vrlo su jaki, igraju čvrstu 6-0 odbranu i ne libe se "muški" uhvatiti igrača u odbrani. Sa druge strane, Norveška se mučila protiv Slovenije što je dokaz da Norveška sa Kejjlingom i Norveška bez njega, nisu iste reprezentacije. Ako ne podignu nivo igre, Island će ih potopiti u to nema sumnje. Navijam, želim i nadam se da će Island sutra pobijediti kako bismo ovu sjajnu reprezentaciju mogli gledati i u drugoj fazi.
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 18.01.12 3:20

Mara je napisao/la:Kakve ja srece imam, necemo ni igrati hahah pu, pu, pu da ne baksuziramo Very Happy
Pa i ja da zivim u Njujorku ne bi mi bio komplikovan Razz
Cek to znaci da cu morati dva puta da dolazim, po karte i onda taj dan kad se igra?

pa da, ali ja mogu da uzmem karte posto sam odavde Laughing
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 18.01.12 3:24

Pa hocemo onda? Smile
Mara
Mara

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 18.01.12 3:27

Mara je napisao/la:Pa hocemo onda? Smile

Sta polufinale??? i od koliko bi ti para? meni je sve jedno Prinčevi
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 18.01.12 3:31

Lunke je napisao/la:

Sta polufinale??? i od koliko bi ti para? meni je sve jedno Prinčevi

Pa sigurnije mi je nekako polufinale onda, mislim da cemo mi igrati Smile Pa dala bih najvise 3000 Very Happy
Mara
Mara

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 18.01.12 3:53

Mara je napisao/la:

Pa sigurnije mi je nekako polufinale onda, mislim da cemo mi igrati Smile Pa dala bih najvise 3000 Very Happy

karte narucene...ovcekuje nas spektakl cheers
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 18.01.12 3:58

cheers cheers cheers

Mara
Mara

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 18.01.12 4:16

Na Li ekspresno do 3 runde...6-2,6-2, savladana Govorcova!!!! Prva ucesnica 3 runde Very good!
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 18.01.12 4:42

klajsters dominantno, 3-0 na startu
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 18.01.12 4:50

Iveta Benesova izbacila 16-og nosioca, Suaj Peng iz Kine, rezultatom 6-2, 6-4
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 18.01.12 4:52

Lunke je napisao/la:Iveta Benesova izbacila 16-og nosioca, Suaj Peng iz Kine, rezultatom 6-2, 6-4

Odlicno je igrala, ja gledala!
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 18.01.12 4:53

HaYrOLa je napisao/la:

Odlicno je igrala, ja gledala!

Ali ocekivao sam vise od Suaj Sad ona je prosle godine izbacila nasu JJ Prinčevi
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 18.01.12 4:55

Lunke je napisao/la:

Ali ocekivao sam vise od Suaj Sad ona je prosle godine izbacila nasu JJ Prinčevi

i ja, al Iveta ce biti hit ovog turnira ako ovako nastavi da igra! Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 18.01.12 4:56

Kim gazi 6-0...ova Stefani je teska boranija Prinčevi
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 18.01.12 4:58

Lunke je napisao/la:Kim gazi 6-0...ova Stefani je teska boranija Prinčevi

ja sam mislio da je ona napustila tenis Smile odavno je nije bilo Smile hahaha grdne li zene Smile Ovaj Berdic nikako da zavrsi vise, ocu da vidim malo JJ pa da spavam, mrtva sam Sad
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 18.01.12 4:59

HaYrOLa je napisao/la:

ja sam mislio da je ona napustila tenis Smile odavno je nije bilo Smile hahaha grdne li zene Smile Ovaj Berdic nikako da zavrsi vise, ocu da vidim malo JJ pa da spavam, mrtva sam Sad

Ja u pola 7 idem na faks tako da nema svrhe da spavam Very Happy Pravo sa stolice na fakultet Laughing
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 18.01.12 5:19

Lunke je napisao/la:Iveta Benesova izbacila 16-og nosioca, Suaj Peng iz Kine, rezultatom 6-2, 6-4

>>Been<< je napisao/la:Kod žena je to vrlo slabašno..

Možda Benešova i Peng.. Ali samo možda !

Nanjušio sam Very Happy Very Happy
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 18.01.12 5:30

Kim 6-0,6-1....Berdih 6-1,6-0,7-6

Sad krecu Nadal na Rod Lejveru i JJ na drugom stadionu po velicini cheers
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 18.01.12 10:27

Pobeda Jelene Jankovic Very Happy

Ispali Skjavone,Fis i Peng Surprised
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Casper 18.01.12 11:01

JJ moze ovde nesto da uradi samoi ako prestane da pravi 6 duplih gresaka po mecu -.-. Servis ocajan oko 37% tako ne moze igrati jedan nosioc. Mora to da menja.
Casper
Casper

Broj postova : 292

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 18.01.12 15:12

Makedonski rukometni savez uložio je žalbu nakon poraza njegove reprezentacije od Njemačke u 2. kolu grupe B Evropskog prvenstva u Srbiji (24-23).
Makedonci tvrde da je u posljednjim sekundama lopta koju je uputio Kiril Lazarov prešla crtu i da je utakmica trebala završiti neriješenim rezultatom.

Istina je da se lopta, nakon što ju je dotaknuo njemački golman Silvio Heinevetter, odbila od stative i pala oko crte, ali teško je procijeniti je li je i prešla.

Njemački mediji navode, pozivajući se na izvore iz Evropske rukometne federacije (EHF), da snimka ipak potvrđuje kako nije bilo pogotka, što znači da makedonska žalba neće proći. Konačna odluka se očekuje tokom dana.

affraid Suspect
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 18.01.12 16:19

Maroooo, uzeo sam nam karte!!! cheers cheers cheers

[Only mods are allowed to see this image]
Lunke
Lunke