Sport
+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 23 / 40.
Stranica 23 / 40. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Sport
>>Been<< je napisao/la:
Ozb. ? Čitam na yt ljudi pljuju navijače nenormalno... Svi se pozivaju na Makedonce i njihovo navijanje danas.
Pa jedino gluv covek moze reci da je navijanje lose...to pricaju oni ludaci koji bi najradije uneli baklje, skinuli se goli i urlali kao dzukele!!!!
Inace ja sam iznenadjen da publika nije zvizdala danskoj himni...posto smo po tom pitanju stoka na kvadrat!!!!
Lunke- Broj postova : 9635
A rukomet je u pitanju ne fudbal... Ali videces ako naletimo na Hrvate u polufinalu. E tad ce biti pakleno sto se tice atmosfere. Ali dobro ja se ne bih bunio da nam dodju sada. Trenutno mislim da bi ih nasi rasturili. Juce je Hrvate Balic spasio i nalet u poslednjem minutu. Inace je najpostenije bilo da je bilo nereseno. Ali pobeda je pobeda .
Casper- Broj postova : 292
Bravo za Srbiju!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Casper je napisao/la:A rukomet je u pitanju ne fudbal... Ali videces ako naletimo na Hrvate u polufinalu. E tad ce biti pakleno sto se tice atmosfere. Ali dobro ja se ne bih bunio da nam dodju sada. Trenutno mislim da bi ih nasi rasturili. Juce je Hrvate Balic spasio i nalet u poslednjem minutu. Inace je najpostenije bilo da je bilo nereseno. Ali pobeda je pobeda .
prije polufinala je to nemoguce, a sad bas da bi nas rrasturili ne bih rekao slicne su bile utakmice, mislim na vasu s danskom i nasu s islandom
Jasmin- Broj postova : 5457
Jasmin je napisao/la:
prije polufinala je to nemoguce, a sad bas da bi nas rrasturili ne bih rekao slicne su bile utakmice, mislim na vasu s danskom i nasu s islandom
sta ti pricas kad nisi ni gledao
Ajde ljudi loptu na zemlju, daleko je 1/2 finale jos uvek, samo polako!!!!
Lunke je napisao/la:
sta ti pricas kad nisi ni gledao
Ajde ljudi loptu na zemlju, daleko je 1/2 finale jos uvek, samo polako!!!!
suti ti znam ja sve hahaha
Ja mislim da bi nas pobjedili, mi imamo krizu, a oni prednost terena.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
jao koliko sam samo istrosen i iscrpljen od ove utakmice...necu imati snage da gledam tenis nocas, ali uspecu nekako nadam se
Pa to. Ja imam obicaj da pricam u napred. Ali razumite me pod utiskom sam . Sport je ovo i ne shvatajte me uvek ozbiljno . A sad je doslo vreme da i neke od sutrasnjih meceva u tenisu prokomentarisem .
Blaz Kavcic-Del Potro: Del Potro i dalje pokusava da pronadje pravu formu. Mislio sam da ce odma u prvom kolu pokazati da je i on ovde favorit ali nije bilo tako... Tako da mislim da Blaz Kavcic jeste savrsena prilika da pokaze da je tu i da nije zaboravio da igra tenis i da je vreme da se vrati na pobednicke staze. Ako ne gresim Blaz i Delpo su igrali na Rolan Garosu prosle godine tako da ovde tajni nema. Ocekujem laganu pobedu u 3 seta.
Baghdatis-Wawrinka: Ja tvrdim da ce ovo biti mnogo strasan mec
Zasto ? Prvo Bagdatisova i Wavrinkina narav . Unistice se od igranja. Sumnjam da ce bilo ko od ove dvojice popustiti u mecu. Verujem da ide u pet setova. I tipujem na Bagdatisa...
Nadal-Haas: E ovde stvarno ne znam sta da napisem... Uf... Cudni Haas i jos cudniji Nadal. Nadal je izjavio da nije znao da li ce moci zbog kolena da igra. Sta ako tako bude i pred ovaj mec i bolovi budu veci ? Ko zna... Videcemo kako ce se kretati ... Od toga sve zavisi. Ali verujem da ce Haas pruziti dostojan otpor i da bi vredelo pogledati ovaj mec.
Mardy Fish-Alejandro Falla: Svi znamo kakav mec Falla moze da odigra. Fish je trenutno jedan od najboljih a Falla voli da dobija najbolje. Da igra najbolje sto moze protiv najboljih. Ali isto tako moze izgubiti i kada ima dobijen mec.Tako da videcemo .
Isner-Nalbandian: Auuuuu . Zelim da ovo Nalbandian dobije ali takodje znam da ce ovaj mec biti STRASAN. Pribojavam se da pomisljam na to da igraju po onoj vrucini 5 setova ... A verujem da ce to biti slucaj. Nalbandian i dalje nije za bacanje a Isner zeli da pokaze i da on moze da odigra odlican Grand Slam turnir.
Federer-Beck: Da sam pametan ovo bih brzo prokomentarisao da se ne bih zamerao Fedeksovim navijacima ali posto ja uvek kazem sta mislim... Spremite se . Dakle Federer je imao povredu pre ovog turnira mozda je povreda jos uvek tu ali ga u prvom kolu protivnik nije dovoljno namucio. A ja verujem da Beck moze da bude taj koji ce nam ukazati na to da li je Federer spreman za ovaj turnir ili ne. Ovaj mec ce sve pokazati . Zelim sve najbolje Federeru posto zelim konacno to finale na GS Djokovic - Federer. I da to bude EPIC finale o kojem cemo svi pricati .
Berdych-Rochus: E ovo ce biti cudan mec... Verujem da ce Rohus uzeti set a ako mu Berdih dozvoli moze i mec samo sto verujem da Berdih jeste u nekoj povoljnoj formi. Dovoljno da ovo resi bez nekih velikih problema.
Querrey-Tomic: E sad. Tomic ce ovde pobediti samo ako je sto odsto spreman. To jest ako nije umoran nakon onog maratona sa Verdaskom. Querrey ce pruziti paklen otpor. Ali Tomic polako ali sigurno sazreva u nesto sto se zove igracina . Tako da videcemo . Sve zavisi od pripremljenosti Tomica. Ako ce biti makar i malo umoran Querrey ce to iskoristiti i lagano pobediti .
Blaz Kavcic-Del Potro: Del Potro i dalje pokusava da pronadje pravu formu. Mislio sam da ce odma u prvom kolu pokazati da je i on ovde favorit ali nije bilo tako... Tako da mislim da Blaz Kavcic jeste savrsena prilika da pokaze da je tu i da nije zaboravio da igra tenis i da je vreme da se vrati na pobednicke staze. Ako ne gresim Blaz i Delpo su igrali na Rolan Garosu prosle godine tako da ovde tajni nema. Ocekujem laganu pobedu u 3 seta.
Baghdatis-Wawrinka: Ja tvrdim da ce ovo biti mnogo strasan mec
Zasto ? Prvo Bagdatisova i Wavrinkina narav . Unistice se od igranja. Sumnjam da ce bilo ko od ove dvojice popustiti u mecu. Verujem da ide u pet setova. I tipujem na Bagdatisa...
Nadal-Haas: E ovde stvarno ne znam sta da napisem... Uf... Cudni Haas i jos cudniji Nadal. Nadal je izjavio da nije znao da li ce moci zbog kolena da igra. Sta ako tako bude i pred ovaj mec i bolovi budu veci ? Ko zna... Videcemo kako ce se kretati ... Od toga sve zavisi. Ali verujem da ce Haas pruziti dostojan otpor i da bi vredelo pogledati ovaj mec.
Mardy Fish-Alejandro Falla: Svi znamo kakav mec Falla moze da odigra. Fish je trenutno jedan od najboljih a Falla voli da dobija najbolje. Da igra najbolje sto moze protiv najboljih. Ali isto tako moze izgubiti i kada ima dobijen mec.Tako da videcemo .
Isner-Nalbandian: Auuuuu . Zelim da ovo Nalbandian dobije ali takodje znam da ce ovaj mec biti STRASAN. Pribojavam se da pomisljam na to da igraju po onoj vrucini 5 setova ... A verujem da ce to biti slucaj. Nalbandian i dalje nije za bacanje a Isner zeli da pokaze i da on moze da odigra odlican Grand Slam turnir.
Federer-Beck: Da sam pametan ovo bih brzo prokomentarisao da se ne bih zamerao Fedeksovim navijacima ali posto ja uvek kazem sta mislim... Spremite se . Dakle Federer je imao povredu pre ovog turnira mozda je povreda jos uvek tu ali ga u prvom kolu protivnik nije dovoljno namucio. A ja verujem da Beck moze da bude taj koji ce nam ukazati na to da li je Federer spreman za ovaj turnir ili ne. Ovaj mec ce sve pokazati . Zelim sve najbolje Federeru posto zelim konacno to finale na GS Djokovic - Federer. I da to bude EPIC finale o kojem cemo svi pricati .
Berdych-Rochus: E ovo ce biti cudan mec... Verujem da ce Rohus uzeti set a ako mu Berdih dozvoli moze i mec samo sto verujem da Berdih jeste u nekoj povoljnoj formi. Dovoljno da ovo resi bez nekih velikih problema.
Querrey-Tomic: E sad. Tomic ce ovde pobediti samo ako je sto odsto spreman. To jest ako nije umoran nakon onog maratona sa Verdaskom. Querrey ce pruziti paklen otpor. Ali Tomic polako ali sigurno sazreva u nesto sto se zove igracina . Tako da videcemo . Sve zavisi od pripremljenosti Tomica. Ako ce biti makar i malo umoran Querrey ce to iskoristiti i lagano pobediti .
Lunke je napisao/la:jao koliko sam samo istrosen i iscrpljen od ove utakmice...necu imati snage da gledam tenis nocas, ali uspecu nekako nadam se
Aj nadam se da ce te ove moje analize oraspoloziti . Ali ja definitivno necu moci da izdrzim. Odo spavati pa se budim ujutru da gledam tenis!
Ziv bio Casper
Stavicu kasnije raspored p oterenima i najzanimljivije duele napisati.
Po ovome, mec dana Wavrinka - Bagdatis, ali isto tako sjajni Izner - Nalbandia, Nadal - Has i Tomic - Kveri, dakle 4 sjajna meca u najavi
Stavicu kasnije raspored p oterenima i najzanimljivije duele napisati.
Po ovome, mec dana Wavrinka - Bagdatis, ali isto tako sjajni Izner - Nalbandia, Nadal - Has i Tomic - Kveri, dakle 4 sjajna meca u najavi
Ako budu iole zanimljivi kao Verdasko - Tomic i Troicki - Ferrero to ce biti jos jedan divan dan tenisa!
[Only mods are allowed to see this image]
>>Beenoklada<< - Zašto se nervira Ulrik Wilbek ?!
>>Beenoklada<< - Zašto se nervira Ulrik Wilbek ?!
Gotovo je drugo kolo u grupama A i B koje je, baš kao i prethodno, ponudilo mnogo toga zanimljivog i uzbudljivog. Favoriti su uglavnom bili uvjerljivi, a ljepotica dana koju sam najavljivao opravdala je takav status.
Grupa B
Makedonija - Njemačka 23 : 24
"Deutschland, Deutschland, Aufwiedersehen", orilo se prepunom Čair dvoranom u Nišu koju su okupirala makedonska sunca. Podrška koja nije prestajala nijednog trenutka nije, ipak, posustala je u zadnjim trenucima utakmice kad se ona i prelomila. Ono što je nakon ove utakmice jasno je to da Makedonija ulazi u prvi rukometni razred gdje bez sumnje neće igrati prolaznu ulogu. Fenomenalni Stoilov sa šest i Lazarov koji je uz sedam golova i promašio priličan broj prilika, nisu mogli sami. Daleko od toga da su Njemci bili puno bolji. Jedino su Kaufman i konačno probuđeni Geiserhamer bili malo iznad prosjeka. U samoj završnici, Makedonci neshvatljivo maše čistu kontru dajući Njemcima priliku da se u bodovnom, ali ne i igračkom smislu, vrate iz mrtvih.
Švedska - Češka 33 : 29
Ovu utakmicu nisam gledao i ne bih je želio komentirati sa aspekta igre. Ono što bode u oči je - DESET ( brojem : 10 ) golova Niclasa Ekberga. Samo on i Ländstrom su dali polovinu golova za Švedsku. Sa druge strane, konstantno dobar Jicha sa šest komada jednostavno nije mogao sam. Švedska, čini se, hvata ritam.
GRUPA A
Slovačka - Poljska 24 : 41
Ni ovu utakmicu nisam gledao. No, Poljska je izgleda održala malo predavanje o rukometu. Izvjesni Punosevac ( koje prezime ) je napunio do vrha mrežu Kukučke i ekipe.
Srbija - Danska 24 : 22
Prije svega, očekivano tvrdo sa obje strane. Dance u porodilištu uče 6-0 odbranu i nema šanse da bilo koju drugu igraju ni za osam stoljeća. Istovremeno, Srbija je primjenila taktiku zamjene mjesta br. 2 i mjesta br. 3, pri čemu se otvarao prostor za Ilića koji je briljirao sa osam pogodoka. No, Srbija nije pobjedila Dansku. Dansku je pobjedio Darko Stanić. Krucijalne odbrane u najbitnijim momentima meča i zaustavljanje Mikela Hansena su razlog zbog kojih je Srbija, vrlo vjerovatno, jako blizu čak i polufinala. Utakmica nije bila lijepa. Česti prekidi, odbrane koje nose jedna drugu po terenu i izostanak ljudi koji nose igre Danske - Bo Spellelberg, Boldsen i Jorgensen, utjecala je na to da ovo bude jedna od onih infarktnih utakmica. Vrlo loš, možda i najgori od svih danas, posao odradio je sudački par Lazaar - Revert. Malo manje sedmeraca na obje strane, gospodo Francuzi. Rukomet ipak nije talent show. No, zašto su se na kraju umalo potukla dva selektora - Wilbek i Vuković. Ja ću reći - Wilbek, po prvi put, nije mogao prebaciti u brzinu više. A to, trenera koji je osvojio sve što jedan trener može osvojiti, zna iznervirati.
Večeras, iza ponoći, najave sutrašnjih susreta.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
ja sam tek sad nesto shvatila Gde je Rusija
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
odlicno been, a ove casperove prognoze ce mi dobro doci za kladionicu hahahaa
HaYrOLa je napisao/la:ja sam tek sad nesto shvatila Gde je Rusija
u skupini s francuzima madjarima i spanjolcima te su s madjarima odigrali x 32-32 ako se ne varam
hah da je tako trebalo biti bilo bi zato i jesmo pobjedili imali smo ono nešto što je prevagnuloCasper je napisao/la:A rukomet je u pitanju ne fudbal... Ali videces ako naletimo na Hrvate u polufinalu. E tad ce biti pakleno sto se tice atmosfere. Ali dobro ja se ne bih bunio da nam dodju sada. Trenutno mislim da bi ih nasi rasturili. Juce je Hrvate Balic spasio i nalet u poslednjem minutu. Inace je najpostenije bilo da je bilo nereseno. Ali pobeda je pobeda .
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
mene zanima koga je slovenija pobjedila u kvalifikacijama da se kvalificirala na euro? a nije ih bilo stoljećima nigdjeHaYrOLa je napisao/la:ja sam tek sad nesto shvatila Gde je Rusija
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
croato je napisao/la:mene zanima koga je slovenija pobjedila u kvalifikacijama da se kvalificirala na euro? a nije ih bilo stoljećima nigdje
U rukometu? o.O ??
croato je napisao/la:da hahahaha
Na svakom EP-u su.
U Austriji su npr. bili 11., u prije toga 10., pa 8.
Jasmin je napisao/la:
u skupini s francuzima madjarima i spanjolcima te su s madjarima odigrali x 32-32 ako se ne varam
ah da. Mrzim tu zemlju!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 23 / 40. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 23 / 40.