Sport
+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 19 / 40.
Stranica 19 / 40. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Sport
Ferer lagano pobedio 6-1,6-4,6-2, a Nisikori je imao samo manjih problema u drugom setu, on je slavio sa 6-1,7-6,6-0
gaske mi vodi 2-1 u setovima protiv Sepija, Nole ima 5-2, a Lisicki ima brejk zaostatka u 3. setu....e crna moja Sabina
gaske mi vodi 2-1 u setovima protiv Sepija, Nole ima 5-2, a Lisicki ima brejk zaostatka u 3. setu....e crna moja Sabina
Lunke- Broj postova : 9635
Ma da, 6-2 za Noleta, ovo mu kao laksi trening dodje
A Juzni muci muku Izgubio prvi set 7-5 u drugom gubi 5-4 i servira Golubjev za 2-0
Pocinje Dokic, Sarapova, Raonic, Tipsarevic
A Juzni muci muku Izgubio prvi set 7-5 u drugom gubi 5-4 i servira Golubjev za 2-0
Pocinje Dokic, Sarapova, Raonic, Tipsarevic
Koja ludnica na Margaret obozavam taj teren uvek je veselo, cak se i Chakvatadze smeje i Paskal Maria vodi dokic 2-0, ubija sa osnovne linije i iz riterna. a Sarapova je u belo zelenoj, vuce na zuto zeleno, haljinici al publika na Margaretu, svi goli do pojasa i pijani
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
"Vidimo navijače Crvene Zvezde u publici" by : commentator
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
HaYrOLa je napisao/la:Koja ludnica na Margaret obozavam taj teren uvek je veselo, cak se i Chakvatadze smeje i Paskal Maria vodi dokic 2-0, ubija sa osnovne linije i iz riterna. a Sarapova je u belo zelenoj, vuce na zuto zeleno, haljinici al publika na Margaretu, svi goli do pojasa i pijani
Pa znas kako u prvim kolima na Margaretu su najzanimljiviji mecevi, jer one zvezde igraju na prva 2 ali uglavnom sa nekim dziberima i nije interesantno
Dokic 3-0, ubi je sa osnovne linije. Inace, jos jedna smesna situacija, Chakvatadze i Dokic imaju iste haljine,hahahaha
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:"Vidimo navijače Crvene Zvezde u publici" by : commentator
RED STAR
Ali ovaj Pesikan kad se uhvati za nesto, ne pusta...prvo je 10 minuta pricao onekoj malenoj senki na terenu od kamere koja visi u vazduhu
HaYrOLa je napisao/la:Dokic 3-0, ubi je sa osnovne linije. Inace, jos jedna smesna situacija, Chakvatadze i Dokic imaju iste haljine,hahahaha
pa od kad Ana nosi Filu???
Inace samo one velike zvezde imaju posebne haljine, ovi ostali dobiju to i moraju da nose
Lunke je napisao/la:
RED STAR
Ali ovaj Pesikan kad se uhvati za nesto, ne pusta...prvo je 10 minuta pricao onekoj malenoj senki na terenu od kamere koja visi u vazduhu
I sinoć je.. kad je Azarenka igrala..
"Vole teniserke kad ima ovako sjenka, da se odmore malo.." xD
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Dokic 3-1, nije bio poen aut je bio, preokrenu Anan. ne znam od kad nosi filu, al su im iste haljine potpuno, samo sesiri drugaciji Anna skontal da ne moze da igra sa osnovne linije sa njom, pa promenila malo igru, pa je sad cool
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
jebem ti , kakve udarce ima ova Jelena, al je spora, jedino tako ova da je dobije, da je seta malo, al ne uspeva...Sharapova odlicna!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Lisicki se vraca, 4-4...sad gledam nju aj nek zavrsavaju vise pa da se prebacim na Dulko-Sarapova
HaYrOLa je napisao/la:jebem ti , kakve udarce ima ova Jelena, al je spora, jedino tako ova da je dobije, da je seta malo, al ne uspeva...Sharapova odlicna!
Jeca je uvek bila bumbar hahaahhahaahah a udarci fantasticni, samo kondiciju da dovede u red
Ma Masa je perfect
Kako ova zena udara loptu, jace od Serene. Samo je troma i debela A Ana to ne zna da koristi. Inace Sarapova mi je prelepa i svidja mi se haljina (jbg, gay sam) hahaha
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
I da, mislim pazi par Dokic - Chakvetadze (nekad obe bile u TOP 5 i realno dobre su teniserke) a onda u istom kolu par neka Mendi Minela iz Lihtenstajna i neka Hempton!?!? WTF!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
aaaaaaaa sad javio ovaj nesrecnik da nakon Lisicki prenose Gaskea pa tek onda mec sa Hasiens arene
aj valjda ce i Gaske brzo, vodi 2-1 u setovima i ima 3-1 u 4-om
aj valjda ce i Gaske brzo, vodi 2-1 u setovima i ima 3-1 u 4-om
Lunke je napisao/la:Krenula Kaja Kanepi Hayrolaaaaaaaaaaaaa, teren br 13
nema stream
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Lisicki dobila konacnoooooooooooooooooo
Sad samo Gaske da bude brz,brz,brz ima 4-1 i treba da servira
I da Juzni dobio drugi set 7-6 i izjednacio na 1-1....da je bilo 2-0 bilo bi bas gadno za Misu
Sad samo Gaske da bude brz,brz,brz ima 4-1 i treba da servira
I da Juzni dobio drugi set 7-6 i izjednacio na 1-1....da je bilo 2-0 bilo bi bas gadno za Misu
Lunke je napisao/la:Nole i Maria imaju po 5-0
Ova Gizela se nije presvukla godinama nosi istu haljinu. Dokic promasila set loptu
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 19 / 40. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 19 / 40.