Sport
+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 12 / 40.
Stranica 12 / 40. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Sport
Mara je napisao/la:Posto ja u poslednje vreme bas i ne pratim rukomet, moze li me neko uputiti kako Srbija stoji, tj. koja su realna ocekivanja ?
Realna očekivanja ?! Na Balkanu ?! Bože, Maro !
Ovdje, čim neko jednu pobjedu ostvari - "Biće prvak", a onda kad izgubi pljuju ga i psuju do osmog koljena...
Kakve to konkretno veze ima sa tvojim postom, ne znam, ali sam mislio da bi bilo zgodno prokomentarisati
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:
Realna očekivanja ?! Na Balkanu ?! Bože, Maro !
Ovdje, čim neko jednu pobjedu ostvari - "Biće prvak", a onda kad izgubi pljuju ga i psuju do osmog koljena...
Kakve to konkretno veze ima sa tvojim postom, ne znam, ali sam mislio da bi bilo zgodno prokomentarisati
ahahahah e za ovo si u pravu,a li to je to, naviknut si na uspeh i svaki peh je smak sveta. Doduše nas rukometaši zadnjih 10 godina nisu obradovali nikako tako da nema za šta da se bunimo, ali sobzirom na domaći teren biće pljuvanja ako kiksnemo hahahhahahah
Inače kad je vaterpolo reprezentacija 2011 osvojila srebro na svetskom prvenstvu u Šangaju, izgubivši od Italije, svi su bili razočarani, čak ih niko na aerodromu nije dočekao. Ovde biti drugi znači propast hahahahhahaha
Lunke- Broj postova : 9635
@Lunke Do detalja sve! Hvala :* Gledala sam danas dve utakmice, mislila sam da cu saznati nesto vise, ali izgleda da tek kad ja odem u wc komentator kaze nesto pametno.. haha salim se
@Been Upravo zato sam i pitala jer sam ja cula da se spominje neko polufinle za nas, pa mi nije bas zvucalo realno... Mislim ne secam se kad smo mi poslednji put igrali polufinale. Samo da ne prodjemo kao sa kosarkom 2005.
Meni se bas ide da odgledam koju utakmicu Hrvatske jer igraju u NS, ali nemam sa kim :/
@Been Upravo zato sam i pitala jer sam ja cula da se spominje neko polufinle za nas, pa mi nije bas zvucalo realno... Mislim ne secam se kad smo mi poslednji put igrali polufinale. Samo da ne prodjemo kao sa kosarkom 2005.
Meni se bas ide da odgledam koju utakmicu Hrvatske jer igraju u NS, ali nemam sa kim :/
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Mara je napisao/la:@Lunke Do detalja sve! Hvala :* Gledala sam danas dve utakmice, mislila sam da cu saznati nesto vise, ali izgleda da tek kad ja odem u wc komentator kaze nesto pametno.. haha salim se
Hrvatska igra u Vršcu u Milenijumu mečeve prve runde. Realno je očekivati da se plasiraju dalje i onda će svoje mečeve u novo oformiranoj grupi igrati u Novosadskom Spensu Ali karata više nema u prodaji hahahahahha
Ma jok, ona bruka je teško izvodljiva ahhahahahahha realno očekujem plasman od 5-8 mesta, sve više bi bila senzacija
je l ovde da pisem o izboru za `Playboy zecicu 2011` ? je l to sport ? hahhahaha Soraya i Anastasia u finalu i neka nesretna Una
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:je l ovde da pisem o izboru za `Playboy zecicu 2011` ? je l to sport ? hahhahaha Soraya i Anastasia u finalu i neka nesretna Una
ahahhahhahah to sam uhvatio samo jednom da gledam i bio sam oduševljen, šteta što nisam našao reprizu hahahahhahahah
Pa ako se pikado vodi kao sport onda može i ovo ahhahaha šalim se, pikado bar prenosi evrosport hahahahahhaha
pa evo ti proglasenje na pinku
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:pa evo ti proglasenje na pinku
pa ne mogu sad, evo eurosport se uključio u Melburn...verovatno će prenositi na kecu Azarenku, na dvojci Del Potra, a ja ću Bojanu morati da kopam po internetu da bi je gledao
Dvojka prenosi Betani Matek Sends i Radvansku Očekujem dosta od ovog duela, čekam stajling da joj vidim
Lunke je napisao/la:
Hrvatska igra u Vršcu u Milenijumu mečeve prve runde. Realno je očekivati da se plasiraju dalje i onda će svoje mečeve u novo oformiranoj grupi igrati u Novosadskom Spensu Ali karata više nema u prodaji hahahahahha
Ma jok, ona bruka je teško izvodljiva ahhahahahahha realno očekujem plasman od 5-8 mesta, sve više bi bila senzacija
A onda sam pobrkala nesto... Uglavnom igrace valjda Nudili su meni kartu, ali bolje mi je da se ja vise prihvatim knjige ovih dana
Da mi ipak ne prizivamo tu bruku
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Ne znam zašto na Eurosportu ne radi kao Arena one multiprenose ili da omoguće na svom portalu ono da se gleda koji god meč hoćeš.
Što se playboya tiče, dopušteno je, ali samo uz slike
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Ne znam zašto na Eurosportu ne radi kao Arena one multiprenose ili da omoguće na svom portalu ono da se gleda koji god meč hoćeš.
pa ima eurosport player koji se placa oko 100 evra za celu godinu
Soraja je pobedila sa 60 % glasova
[Only mods are allowed to see this image]
[Only mods are allowed to see this image]
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
oho ho, neki sisici pali ovde ahhahahahha
Eno je Betani, standardne stucne su tu
Eno je Betani, standardne stucne su tu
Nalazi link, pocela bojana, gubi, jos poen nije osvojila!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Lunke je napisao/la:[Only mods are allowed to see this link]
evo ga
kako da pokrenem.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
kako da pokrenem.
nikako ahhahahahhahahah i meni nece
evo ovde da probamo, klikni samo live prenos [Only mods are allowed to see this link]
Stranica 12 / 40. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 12 / 40.