Tutorials
+3
^.^ Swedish Hero
Cvjećko
Veronica
7 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Tutorials
U ovoj temi cu vam odgovarati na sva pitanja koja imate,vi samo pitajte i odgovor stize,isto tako ovdje mozete postavljati svoje radove
1.dio
Dakle za prvi tutorial sam odabrala PowerPoint,tj. kako napraviti scoreboard.
[Only mods are allowed to see this image]
1.dio
Dakle za prvi tutorial sam odabrala PowerPoint,tj. kako napraviti scoreboard.
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Re: Tutorials
2.dio
Potom nakon što dobijete tu pozadinu itd,nakon što završite jedne glasove,kliknite na tipku Print Screen na vašem kompjutoru,odite u Paint/Bojanje te kliknite na Odabir(ovaj isprekidan pravokutnik,kraj isprekidane zvijezde),onda desna tipka miša na ovo bijelo,pa kliknite zalijepi,potom opet na Odaberi i onda označite scoreboard,da nema onog sa strana,te onda desna tipka miša,pa onda odaberete Izrezi,nakon toga---Datoteka,tamo kliknite na Nova i onda opet Odabir-opet desna tipka miša i opet zalijepi,tada cete dobiti socoreboard,kakav sam ja imala na rezultatima,potom opet Datoteka i onda Spremi i to bi bilo to.
Polako pratite ovaj tekstualni dio i sve ce vam biti jasno,pazljivo čitajte
Potom nakon što dobijete tu pozadinu itd,nakon što završite jedne glasove,kliknite na tipku Print Screen na vašem kompjutoru,odite u Paint/Bojanje te kliknite na Odabir(ovaj isprekidan pravokutnik,kraj isprekidane zvijezde),onda desna tipka miša na ovo bijelo,pa kliknite zalijepi,potom opet na Odaberi i onda označite scoreboard,da nema onog sa strana,te onda desna tipka miša,pa onda odaberete Izrezi,nakon toga---Datoteka,tamo kliknite na Nova i onda opet Odabir-opet desna tipka miša i opet zalijepi,tada cete dobiti socoreboard,kakav sam ja imala na rezultatima,potom opet Datoteka i onda Spremi i to bi bilo to.
Polako pratite ovaj tekstualni dio i sve ce vam biti jasno,pazljivo čitajte
Veronica- administrator
Ajme, jest lagano... Evo mog prvog scoreboarda:
Danas kad budem glasove govorio i mog NF-a, možda napravim scoreboard... Da se malo i uhodam, a da i ljepše proglašenje bude...
Danas kad budem glasove govorio i mog NF-a, možda napravim scoreboard... Da se malo i uhodam, a da i ljepše proglašenje bude...
Zadnja promjena: Janko_; 20.04.10 12:01; ukupno mijenjano 2 put/a.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Nije scorewiz, nego scoreboard.Janko_ je napisao/la:Ajme, jest lagano... Evo mog prvog scorewiza:
I super izgleda
Zadnja promjena: k a r l o; 20.04.10 11:05; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : pohvala)
Guest- Gost
Da,lagano je skroz
Ovo sam vam postavila da ne trebam svakome pojedinačno objašnjavti,naravno ako ne znate
i odličan ti je scoreboard
Ovo sam vam postavila da ne trebam svakome pojedinačno objašnjavti,naravno ako ne znate
i odličan ti je scoreboard
Veronica- administrator
Hvala Vam. Evo sad pravim za svoje NF... Nadam se da će Vam se svidjeti!
Kontinent Helia
Obavijest:
Veronica, na kojem sajtu nađeš ovako dobre slike za logo?!
Ja baš sad tražim, sve sam živo iskucao, a ništa mi se ne sviđa, sve je bezveze?!
Ja baš sad tražim, sve sam živo iskucao, a ništa mi se ne sviđa, sve je bezveze?!
Kontinent Helia
Obavijest:
Janko_ je napisao/la:Veronica, na kojem sajtu nađeš ovako dobre slike za logo?!
pa kaj ja znam,upišeš neš kao beautiful pictures ili tak neš uglavnom koristi pridjeve lijep
Veronica- administrator
Aha, dobro. Evo našao sam jednu koja mi je super! Hvala
Kontinent Helia
Obavijest:
Janko_ je napisao/la:Ajme, jest lagano... Evo mog prvog scoreboarda:
Čestitam, super ti je Scoreboard ! ! ! [Only mods are allowed to see this image]
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Power point 2007 ima gomilu fenomenalnih backgrounda tako da nije ni potrebno ubacivati sliku iza.. Također, barem meni, u Power point 2007 je puno puno lakše raditi...
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Power point 2007 ima gomilu fenomenalnih backgrounda tako da nije ni potrebno ubacivati sliku iza.. Također, barem meni, u Power point 2007 je puno puno lakše raditi...
Ja sam radio u 2007 ,pa mislim da je lakše,no na početku sam se malo teže snalazio
U mene je PowerPoint 2003... Sad ću ja na netu probat nać neki download link...
Kontinent Helia
Obavijest:
Da, predobri su savjeti, puno hvala, Veronica. Ja sam za svoj nf koristio ove savjete i puno puno su mi pomogli, samo što sam ja radio u PP 2007. HVALA!
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
Ovisi kak se navikneš. Na početku mi je 2007 bila užas, svi programi, a sada mi je 2003 čudna i užasna, nekako zastarjela.>>Been<< je napisao/la:Power point 2007 ima gomilu fenomenalnih backgrounda tako da nije ni potrebno ubacivati sliku iza.. Također, barem meni, u Power point 2007 je puno puno lakše raditi...
Guest- Gost
Uradio sam jedan savršen scoreboard! Kad ja, aBd, pobijedim na HSC-u, imam smišljen scoreboard, bannere, logo, i slogan!
Btw, ne mogu nigdje nać' PowerPoint 2007, sve što nađem se plaća.
Btw, ne mogu nigdje nać' PowerPoint 2007, sve što nađem se plaća.
Kontinent Helia
Obavijest:
Tonnerre je napisao/la:Pa naravno da se Office plaća. ;-)
Jedino ako nabaviš piratsku verziju. :-)
Eh, to je već malo teže... Sad ću ja probat nać' na CD-ovima iz jednog časopisa... Već dugo kupujem časopis Bug, u kojem svaki put, dođe CD sa igricama, programima, filmovima... Ima svašta... Sad ću ja provjeriti, možda ima na nekom od tih... Ja sam sinoć nešta pričao sa jednom frendom, i tako, o PowrPointima, kaže on da je 2003 pregledniji, a da je 2007 , da kažem, samo šminkerski, ima iste mogućnosti, samo je eto, ono, malo, napucaniji!
Kontinent Helia
Obavijest:
Veronica, molio bih te da kad budeš imala vremena predstaviš neke načine za pravljenje bannera, loga i ostalih vizuelnih odrednica koje su neizostavni dio svakog HSc-a... Ja radim to na nekim stranicama, ali mi se tvoji banneri i sl. čini puno profesionalnijim... Kako ?!
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
ja samo sliku pronadem,ubacim je u powerpointu u banner kakv zelim tj velicinu i onda rezem u photoscapeu ovo kaj mi ne treba uskoro cu postaviti tutorial,ali prelako je
Veronica- administrator
Moj NF
S mog NFa:
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Odlično je ovo, Heroju!!
Kontinent Helia
Obavijest:
Wow, kakav banner! Zadivljen sam! Znate li vi kako ovo napraviti?! Ne vjerujem da se ovo u PowerPointu može...
Wow, kakav banner! Zadivljen sam! Znate li vi kako ovo napraviti?! Ne vjerujem da se ovo u PowerPointu može...
Kontinent Helia
Obavijest:
ovo je mislim u photoshopu,a što se tiče ovoga viđala sam i bolje,recimo sa foruma bi bolji napravili Le Tonnerre i Paralia koji je bio došao pa se negdje izgubio
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:ovo je mislim u photoshopu,a što se tiče ovoga viđala sam i bolje,recimo sa foruma bi bolji napravili Le Tonnerre i Paralia koji je bio došao pa se negdje izgubio
Eh, što bih volio da Le Tonnerre pobijedi, da i to vidim.
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 1 / 3.