Chat
+27
Bebi
Ighor
Jasmin
asteroid
^.^ Swedish Hero
Cvjećko
frozen
VasilijeM.
strajker
The Đole
Lunke
Duje
Vinky
Mara
Kruno
Marijo
Lucas
Leo
sandy
Veronica
_TabulaRasa_
HaYrOLa
Pauly D
Goxy
>>Been<<
Nymeria
Tinchey
31 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 26 / 40.
Stranica 26 / 40. • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Chat
[Only mods are allowed to see this image]
WOOT! Prvi transeksualac na naslovnici nekog renomiranog modnog časopisa! Lea T. represent!
WOOT! Prvi transeksualac na naslovnici nekog renomiranog modnog časopisa! Lea T. represent!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:[Only mods are allowed to see this image]
nije prvi
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
nije prvi
A tko je?
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:
A tko je?
Dana
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
odlična serija upravo zavrsio sa gledanjem kada je sljedeca epizoda ??rändajad je napisao/la:[Only mods are allowed to see this link]
POČELOOO!!!! :-D <3
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Prete mi smrcu!!!
[Only mods are allowed to see this link]
[Only mods are allowed to see this link]
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
[Only mods are allowed to see this image]
ahahhahaha
ahahhahaha
Kontinent Helia
Kruno danas je jedna godina od audicije nase , od mojeg snimanja u kadi i tako to no dobro samo lijepih stavri se treba sjecat HTZ
Kontinent Helia
Već je prošla godina dana od tada?! Kao da je jučer bilo, lol.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
da sada u ovo vrijeme sam isao pjevat pred produkcijuCvjećko je napisao/la:Već je prošla godina dana od tada?! Kao da je jučer bilo, lol.
Kontinent Helia
Marijo je napisao/la:Kruno danas je jedna godina od audicije nase , od mojeg snimanja u kadi i tako to no dobro samo lijepih stavri se treba sjecat HTZ
Hehe , ah, to su bili dani
A sto Kruna nema na snimcima na youtubu?
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
Bebi je napisao/la:A sto Kruna nema na snimcima na youtubu?
Nema me, jer nisam prošao predaudiciju
Večeras ćemo doznati tko će dobiti na izborima Ako se budete upuštali u nekakve rasprave oko toga, unaprijed upozoravam pazite kako pišete i sve što ide uz to
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
WOOT! Danas sam po prvi put glasao i bilo je awkward.
Kontinent Helia
Ja trebao, al nisam nije mi se dalo na kraju, bilo mi neugodno ić sam hahaha nisu starci htjeli sa mnom xD Šteta, ali nadam se pobjedi favorita mojih, a to je SDP.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Ja trebao, al nisam nije mi se dalo na kraju, bilo mi neugodno ić sam hahaha nisu starci htjeli sa mnom xD Šteta, ali nadam se pobjedi favorita mojih, a to je SDP.
LOL HDZ, SDP sve je to isto, a osim toga i premainstream su hhahahah.
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:Pauly D je napisao/la:Ja trebao, al nisam nije mi se dalo na kraju, bilo mi neugodno ić sam hahaha nisu starci htjeli sa mnom xD Šteta, ali nadam se pobjedi favorita mojih, a to je SDP.
LOL HDZ, SDP sve je to isto, a osim toga i premainstream su hhahahah.
Hahahha, a mislim budimo realni. Tko god pobjedi bit će ista situacija jer smo već 'us*ali sve' zahvaljujući HDZ-u i sad ako pobjedi SDP ili HDZ teško će nas izvuć iz ovoga, a za ne falit situacija u svijetu je sve gora i gora, tako da je sad tu stvar nijansi. Već vidim ljude iz razreda kad pobjedi SDP 'Dobili su komnjare aaa' -.- Nezz zašto o tome pričaju kad o tome slabo i ništa ne znaju, većina od njih.
Ja da sam glasao, glasao bi za SDP iz svojih razloga i zbog toga kakvi su sad i što nude sad, a ne na račun činjenica 500 godina prije. A već sad ovi što su za HDZ govore da će SDP legalizirat istospolne brakove, a SDP rekli da neće hahhaha mislim sad se tu radi da će SDP bit sodoma i gomora hahhaa. Al eto, neka bolji pobjedi
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:
Hahahha, a mislim budimo realni. Tko god pobjedi bit će ista situacija jer smo već 'us*ali sve' zahvaljujući HDZ-u i sad ako pobjedi SDP ili HDZ teško će nas izvuć iz ovoga, a za ne falit situacija u svijetu je sve gora i gora, tako da je sad tu stvar nijansi. Već vidim ljude iz razreda kad pobjedi SDP 'Dobili su komnjare aaa' -.- Nezz zašto o tome pričaju kad o tome slabo i ništa ne znaju, većina od njih.
Ja da sam glasao, glasao bi za SDP iz svojih razloga i zbog toga kakvi su sad i što nude sad, a ne na račun činjenica 500 godina prije. A već sad ovi što su za HDZ govore da će SDP legalizirat istospolne brakove, a SDP rekli da neće hahhaha mislim sad se tu radi da će SDP bit sodoma i gomora hahhaa. Al eto, neka bolji pobjedi
Ti su mi najbolji koji govore da su SDP-ovci komunisti, a da za HDZ glasaju samo iz dijaspore i neinteligentne seljačine. Samim time pokazuju da nisu nimalo upućeni u politiku 21. stoljeća i da ne razumiju pojam DEMOKRACIJA. Stvarno mi ih je dosta, pa ona prepucavanja sva silna, pa osuđivanja drugih zbog njihovog političkog opredjeljenja. GADI MI SE SVE TO! Čekam da netko treći dođe na vlast za to sam i glasao.
Kontinent Helia
Evo moji favoriti prema anketi potukli HDZ Naravno neslužbeno, ali teško da će 23 mjesta se pokazat krivim, dakle imamo novu vladu
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
SDP <3Pauly D je napisao/la:Evo moji favoriti prema anketi potukli HDZ Naravno neslužbeno, ali teško da će 23 mjesta se pokazat krivim, dakle imamo novu vladu
Nymeria- Broj postova : 370
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Obadvije stranke su... :-)
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
^.^ Swedish Hero je napisao/la:Obadvije stranke su... :-)
+1 I moj izbor će bit u parlamentu. YAY!
Kontinent Helia
Stranica 26 / 40. • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 26 / 40.