Chat
+27
Bebi
Ighor
Jasmin
asteroid
^.^ Swedish Hero
Cvjećko
frozen
VasilijeM.
strajker
The Đole
Lunke
Duje
Vinky
Mara
Kruno
Marijo
Lucas
Leo
sandy
Veronica
_TabulaRasa_
HaYrOLa
Pauly D
Goxy
>>Been<<
Nymeria
Tinchey
31 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 12 / 40.
Stranica 12 / 40. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Chat
"Samo ovu noć, pa da plačemo do jutra. Želja mi je to, lakše biće mi sa tobom. Da se setimo, jer nas neće biti sutra. Sutra moje sve negde odnosiš sa sobom"..
x 1 000 000
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Kad je original bio kod mene (Kad ljubav zakasni) niko nije glasao za nju
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:
"Samo ovu noć, pa da plačemo do jutra. Želja mi je to, lakše biće mi sa tobom. Da se setimo, jer nas neće biti sutra. Sutra moje sve negde odnosiš sa sobom"..
x 1 000 000
Može se reći da je i meni ova favorit, ali prošla je katastrofalno u mom NF-u pre iha haj
Lunke- Broj postova : 9635
HaYrOLa je napisao/la:Kad je original bio kod mene (Kad ljubav zakasni) niko nije glasao za nju
daj ti tu svoju verziju
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Tako sam se ja navukao na Željka Samardžića jedan dan... Jezivo dobre pjesme ima Meni najdraža - "Kao mjesec u vodi"...
>>Been<<- moderator
EVo i live izvedbe. Jedna od najboljih pevacica na svetu. Nije ni cudo sto joj se jedna Madonna klanja...
[Only mods are allowed to see this link]
[Only mods are allowed to see this link]
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ja sam sarit davala bodove...sad nezz jesam ovome...ali opet saša je bolji.njega razumijem hahahahhaha
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:ja sam sarit davala bodove...sad nezz jesam ovome...ali opet saša je bolji.njega razumijem hahahahhaha
ne razumem kako moze da bude bolji od nje, iako je ne razumem, brate imam usi, svaki put se najezim kad je slusam, vrh vrh vrh glas, kazem, jedan od najboljih na svetu..
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:Tako sam se ja navukao na Željka Samardžića jedan dan... Jezivo dobre pjesme ima Meni najdraža - "Kao mjesec u vodi"...
Meni je od Zeljka najbolja Grlica i Ako odes
Pa mi smo navikli na Saleta
A to da je ona kraljica, da pravi hitove i da ima savrsen glas, sve stoji i sve je apsolutno tacno
A to da je ona kraljica, da pravi hitove i da ima savrsen glas, sve stoji i sve je apsolutno tacno
HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:ja sam sarit davala bodove...sad nezz jesam ovome...ali opet saša je bolji.njega razumijem hahahahhaha
ne razumem kako moze da bude bolji od nje, iako je ne razumem, brate imam usi, svaki put se najezim kad je slusam, vrh vrh vrh glas, kazem, jedan od najboljih na svetu..
moze...njegove riječi razumijem...a to mi zna biti bitno znaš hahahahah
Veronica- administrator
Lunke je napisao/la:Pa mi smo navikli na Saleta
Veronica- administrator
Lunke je napisao/la:Pa mi smo navikli na Saleta
Aca Lukas, Karleusa, Sasa Matic, Viki, oni razni bendovi ... treba da joj budu zahvalni sto postoji, da nje nije bilo, ne bi imali najvece hitove u svojoj karijeri
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Od Saka najvize volim Laz je laz (original od Hande yener Yalanin batsin ) . Eto priznajem da u njegovoj izvedbi vise volim tu pesmu
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
A sad nešto za mene veseloooooooooooooo
"hteo sam da živim slobodan i sam to je sve, od kada te nema kunem svaki dan bez tebe!!!"
"hteo sam da živim slobodan i sam to je sve, od kada te nema kunem svaki dan bez tebe!!!"
Polumenta - "Pod sjajem ružičastih zvezda", "Dišem za tebe". Ostalo - bezveze !
>>Been<<- moderator
Lunke je napisao/la:A sad nešto za mene veseloooooooooooooo
kako su se gay-evi lozili na njega
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 12 / 40. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 12 / 40.