Chat
+27
Bebi
Ighor
Jasmin
asteroid
^.^ Swedish Hero
Cvjećko
frozen
VasilijeM.
strajker
The Đole
Lunke
Duje
Vinky
Mara
Kruno
Marijo
Lucas
Leo
sandy
Veronica
_TabulaRasa_
HaYrOLa
Pauly D
Goxy
>>Been<<
Nymeria
Tinchey
31 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 11 / 40.
Stranica 11 / 40. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Chat
Tinchey je napisao/la:Ok, nek mi netko objasni koja je to fora s 'fiši'.
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Live!!!!!!
Su navi per mari ♥
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
Prodajem bubreg, jetru...kako bih platio prijenos predmeta! Svi zainteresirani nek se jave u PM XD
Jasmin- Broj postova : 5457
Jasmin je napisao/la:Prodajem bubreg, jetru...kako bih platio prijenos predmeta! Svi zainteresirani nek se jave u PM XD
ovo PM mi je nekako dvosmisleno i vas samo podkradaju hihihi
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Mara je napisao/la:
ovo PM mi je nekako dvosmisleno i vas samo podkradaju hihihi
aagahhaahhaahha nisam ni skontao! Ma daj uveli novu bolonju i sad moram platit prijenos predmeta, al ajd ok , to je moja greska da sma se potrudio vise ne bih imao sta platit, al cijena je ista koliko ce platit i ponavljaci godine i to me zivcira nadam se da cu sredit jedan predmet , tak da imam manje platit inace se idem kurvat ili prodavat organe
Opusteno, mi ovde svake godine strajkujemo, a organe smo vec rasprodali Mada kurvanje uvek ostaje kao opcija Ta bolonja je najveca glupost ikada!!!!!
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Mara je napisao/la:Opusteno, mi ovde svake godine strajkujemo, a organe smo vec rasprodali Mada kurvanje uvek ostaje kao opcija Ta bolonja je najveca glupost ikada!!!!!
Otkazana gay parada u Beogradu. Mislim da je ovo pametan potez jer bi se u nedelju krv lila na sve strane
Lunke- Broj postova : 9635
Skandalozno!!! Sa Srbijom u srednji vek!!!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Skandalozno!!! Sa Srbijom u srednji vek!!!
Ipak mislim da je pametan potez, nastao bi haos, polupali bi citav Beograd, pojedini bi i stradali. Mislim da nam ovo trenutno ne treba pored brojnih situacija koje se desavaju na jugu zemlje.
Mozda za par godina stvari budu drugacije
Wow HRT je snimo nešto stvarno dobro, jedva čekam da počne, ovaj najstariji dio povijesti je def najzanimljiviji
A scena sa krštenjem, pre
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
upravo sam to vidjela u "Iza ekrana" stvarno mislim da ce biti super...i izgleda predobro stvarno
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Lunke je napisao/la:Otkazana gay parada u Beogradu. Mislim da je ovo pametan potez jer bi se u nedelju krv lila na sve strane
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Ne podržavam ! Država je tu da zaštiti prava svih pojedinaca koji u njoj plaćaju poreze i koji djeluju u skladu sa zakonima. U Zapadnoj Evropi bi na ulice izašla vojska da zaštiti prava i slobode pojedinaca. Ali, u Zapadnoj Evropi falange poput Obraza i njima sličnih, davno bi bile ukinute..
Da se razumijemo, gay parade su po mom mišljenju bezvezne i kontraproduktivne, ali država ne smije pokleknuti pred fašizmom.
Žrtva je krivac, as usual !
Da se razumijemo, gay parade su po mom mišljenju bezvezne i kontraproduktivne, ali država ne smije pokleknuti pred fašizmom.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Ne podržavam ! Država je tu da zaštiti prava svih pojedinaca koji u njoj plaćaju poreze i koji djeluju u skladu sa zakonima. U Zapadnoj Evropi bi na ulice izašla vojska da zaštiti prava i slobode pojedinaca. Ali, u Zapadnoj Evropi falange poput Obraza i njima sličnih, davno bi bile ukinute..
Svaka ti cast!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ko je od vas da mi je znati?
[Only mods are allowed to see this link]
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Leo je napisao/la:Ko je od vas da mi je znati?
Da, bilo u IN magazinu.
O Bože... Poslušam jednu pjesmu, pa još jednu i onda mi dođe da uzmem litru čega žestokog i ubijem se načisto..
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:
O Bože... Poslušam jednu pjesmu, pa još jednu i onda mi dođe da uzmem litru čega žestokog i ubijem se načisto..
znam kako ti je, znam
Hayrola, Srbiju ne treba slati u srednji vek, ona je već tamo, a ako se razmisli, i u srednjem veku su mnoge države bile normalnije od ove.
strajker- Broj postova : 4564
Kontinent Helia
Zemlja: Equestria (ex. Aranna/NV)
Obavijest: I've got the cutest avatar.
A krenuo sam od "Samo ovu noć", pa "A ti si izabrala njega", "Ne znam ja da muški poginem", "Loša stara vremena", "Kad ljubav zakasni" i sad dođoh do ove "Ne idi s njim". Premoćan glas, fenomenalna emocija...
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:A krenuo sam od "Samo ovu noć", pa "A ti si izabrala njega", "Ne znam ja da muški poginem", "Loša stara vremena", "Kad ljubav zakasni" i sad dođoh do ove "Ne idi s njim". Premoćan glas, fenomenalna emocija...
Ma Sale ubija
"samo ovu noć bar da plačemo do jutra!!!"
Uz ovo se seku vene ahhahahahhaah
Zadnja promjena: Lunke; 30.09.11 23:29; ukupno mijenjano 1 put.
strajker je napisao/la:Hayrola, Srbiju ne treba slati u srednji vek, ona je već tamo, a ako se razmisli, i u srednjem veku su mnoge države bile normalnije od ove.
A i to sto kazes, ali mislim da barem ne treba ici jos vise unazad...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 11 / 40. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 11 / 40.