Chat
+24
Bebi
Mara
Misfit
Lucas
Marijo
Destry
Veronica
strajker
frozen
Vinky
Goxy
Jasmin
Leo
>>Been<<
The Đole
Ighor
Lunke
Kruno
Pauly D
sandy
Cvjećko
Duje
Tinchey
HaYrOLa
28 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 8 / 40.
Stranica 8 / 40. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Chat
Nedavno je bila europska atletska liga skupine 1. u Izmiru.
Hrvatski atletičari su osvojili zadnje 12. mjesto i iduće godine će nastupati ponovno u 2. ligi.
Hrvatski atletičari su osvojili zadnje 12. mjesto i iduće godine će nastupati ponovno u 2. ligi.
Kruno je napisao/la:
Desetoboj je zanimljiva disciplina jer je svaki atletičar dobar u nekoliko disciplina pa se pobjednik obično dobiva u zadnjoj disciplini
danas, nekada su bila dva coveka , al danas nema nekih `zvezda` u toj disciplini . Naravno moj idol Randajada ce da se odusevi , hehehe
[Only mods are allowed to see this image]
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Pročitao samo sam na net.hr da je Sandra Perković pala na doping kontroli
Ne mogu vjerovati...
Ne mogu vjerovati...
i ja pratim full sport... pa mi se čude gejevi -.- ne znam zašto bi to bilo čudno..anyway,, razočaran sam vaterpolistima... a košarkašice su nam doslovno u k..... užas živi
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
croato je napisao/la:i ja pratim full sport... pa mi se čude gejevi -.- ne znam zašto bi to bilo čudno..anyway,, razočaran sam vaterpolistima... a košarkašice su nam doslovno u k..... užas živi
Pa nisu loše
Kad sam ja gledao prijašnja EP nikad nisu skupinu prošle
ahahahahhahahahaaKruno je napisao/la:
Pa nisu loše
Kad sam ja gledao prijašnja EP nikad nisu skupinu prošle
Kontinent Helia
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
jao daj Lunke molim te, ja sam najveci peder ovde, a vise pratim sport od str8 momaka. BTW, nisam gledao boks, al su mi seksi , hahahahahah salu na stranu, Adnana kad sam video jednom sredjenog , u odelu, ajme meni, sladak mi je bas
hahaha Pa za tebe se ovo ne odnosi, sa tobom ovde i najvise pricam o spotru ahahahha
I da moram malo da se sprdam
@Kruno Mi vec dobili Italijane u grupi, zasto ih ne bi dobili i u finalu???
Lunke- Broj postova : 9635
E Lunke, kad smo vec tu, sta bi juce, ne javljas se, izgubi ti Franceska, i to od onog tenka a par za R4 Pervak - Pazek, ko bi rekao
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
jaiiii hooooo )
precarski!
Kontinent Helia
Obavijest:
Ja gledam "Svjetsku ligu" u odbojci ovih dana... K'o bi rek'o da to može biti tako zanimljivo
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
nenenenene ovo je supeeeeer!!!!!
jason
Kontinent Helia
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:Ja gledam "Svjetsku ligu" u odbojci ovih dana... K'o bi rek'o da to može biti tako zanimljivo
U kojoj su fazi?
Po skupinama?
Inače naši su odbojkaši jučer u europskoj ligi pobjedili Sloveniju 3-1 u setovima
Lunke je napisao/la:
hahaha Pa za tebe se ovo ne odnosi, sa tobom ovde i najvise pricam o spotru ahahahha
I da moram malo da se sprdam
@Kruno Mi vec dobili Italijane u grupi, zasto ih ne bi dobili i u finalu???
Naši su djelovali moćno protiv Crnogoraca i Kineza i onda izgubiše od Talijana nakon peteraca
Dobro,što se tiće OI ne bojim se jer još je tu SP i kontinentalne kvalifikcaije
HaYrOLa je napisao/la:E Lunke, kad smo vec tu, sta bi juce, ne javljas se, izgubi ti Franceska, i to od onog tenka a par za R4 Pervak - Pazek, ko bi rekao
ahhahaha pa ne volim ja toliko Francesku ali mi je totalni hit kad igra u Parizu na RG-u....na travi se znalo da ona ne moze nista da uradi
Pervak-Pazek mi je sok,ali sok...Ja navijam za mariju i za seke Wiliams
Sabina Lisicki mi je otkrovljenje Bas me odusevila.
Pironkova opet daleko na wimbledonu, a Bartoli se konstantno provlaci iz runde u rundu i opet ce daleko da dogura
@Been pratim i svetsku ligu u odbojci...Srbija nikad nije bila ocajnija, ne znam sta je s njima. U grupi sa Argentinom, Finskom i Portugalom, Srbija bi trebalo bez vecih problema da zauzme prvo mesto, a ne da se bore za to 2. Sva sreca pa od ove godine idu po 2 iz svake grupe na zavrsni turnir
@Kruno ma sta se ti brines za olimpijadu??? Pa ko ce da igra vaterpolo ako ne Srbija,Hrvatska,Crna Gora??? Pa vaterpolo bre bivsa Jugoslavija i drzi u zivotu. Ja na svetsku liugu gledam kao na jedan veliki turnir, bez obzira sto ce ove godine pobednik turnira ici u London. Tako da relax svi cemo mi igrati vaterpolo 2012
Lunke je napisao/la:
@Kruno ma sta se ti brines za olimpijadu??? Pa ko ce da igra vaterpolo ako ne Srbija,Hrvatska,Crna Gora??? Pa vaterpolo bre bivsa Jugoslavija i drzi u zivotu. Ja na svetsku liugu gledam kao na jedan veliki turnir, bez obzira sto ce ove godine pobednik turnira ici u London. Tako da relax svi cemo mi igrati vaterpolo 2012
Znam
A,šta se dešava sa Mađarima?
Reprezentacija im je slabija,a i klubovi.
Kruno je napisao/la:
Znam
A,šta se dešava sa Mađarima?
Reprezentacija im je slabija,a i klubovi.
Smena generacije...oni standardno propustaju svake godine svetsku ligu, a na evropskim i svetskim vise ne uspevaju ni medalje da osvoje, ali zato na olimpijskim igrama uvek zlato osvoje. Sidnej, Atina, Peking. Njima je samo olipijada znacajna izgleda Verujem da ce u Londonu osvojiti sigurno neku medalju, iako ne blistaju na ostalim sampionatima
croato je napisao/la:ahahahahhahahahaa
Danas igraju protiv Španjolske.
U 18 je prijenos,a pobjeda ih vodi u četvrtfinale
Kruno je napisao/la:Pročitao samo sam na net.hr da je Sandra Perković pala na doping kontroli
Ne mogu vjerovati...
DAAA ČUO SAM! Užasno, ali navodno nije znala da ima nedopuštenih sastojaka. :S
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:
DAAA ČUO SAM! Užasno, ali navodno nije znala da ima nedopuštenih sastojaka. :S
Nadam se da će moći nastupati u Koreji
Pokušavam gledati ove naše ženske reprezentacije iz odbojke i košarke ali me previše boli.
Kontinent Helia
GROZOTA!Tinchey je napisao/la:Pokušavam gledati ove naše ženske reprezentacije iz odbojke i košarke ali me previše boli.
Kontinent Helia
Obavijest:
ove naše igraju koma.. da bar ispadnu ... jer kako ove igraju i djeca bi bolje odigrala -.-
Kontinent Helia
Obavijest:
Vi ste ranije bili dosta dobri u zenskoj odbojci, ali ste odjednom pukli
Mi u evropskoj ligi imamo sve pobede, a od 2 odrzanih takmicenja 2 puta smo je osvojili Ja cekam zensku svetsku ligu ili World Grand Prix, tamo ce biti prave bitke.
A muskarce u odbojci nikad nisam imao priliku da gledam, tamo ste tek losi
Inace kosarkasice su vam ok, solidna ekipa, gledao sam vas malo...ja ne verujem da Crnogorke razbijaju sve zivo u zenskom basketu hahahahaha Oni ce pored vaterpolista u Londonu imati i kosarkasice verovatno, ali i rukometasice koje takodje briniraju...
Kod nas valja samo zenska odbojka, sve ostalo je bogu plakati
Mi u evropskoj ligi imamo sve pobede, a od 2 odrzanih takmicenja 2 puta smo je osvojili Ja cekam zensku svetsku ligu ili World Grand Prix, tamo ce biti prave bitke.
A muskarce u odbojci nikad nisam imao priliku da gledam, tamo ste tek losi
Inace kosarkasice su vam ok, solidna ekipa, gledao sam vas malo...ja ne verujem da Crnogorke razbijaju sve zivo u zenskom basketu hahahahaha Oni ce pored vaterpolista u Londonu imati i kosarkasice verovatno, ali i rukometasice koje takodje briniraju...
Kod nas valja samo zenska odbojka, sve ostalo je bogu plakati
Ma znam ja kad su naše bile 2 il 3 puta 2. na europskom. Eh, to su bili dani (iako sam bio mali)
Kontinent Helia
kaj imamo? bile na europskom među zadnjima..nema tu niš dobroga.. nismo mi pukli nego dolazi naplata za loš sustav sporta u hrvatskoj i to je to ..
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 8 / 40. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 8 / 40.