Ostati prijatelj/prijateljica sa bivšom/bivšim ???? Nemoguća misija ili Realnost
+8
Jasmin
asteroid
HaYrOLa
frozen
Veronica
>>Been<<
Duje
Vinky
12 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 1 / 1.
Ostati prijatelj/prijateljica sa bivšom/bivšim ???? Nemoguća misija ili Realnost
dajte svoje komentare
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Re: Ostati prijatelj/prijateljica sa bivšom/bivšim ???? Nemoguća misija ili Realnost
moguće je, sve ovisi o kakvom se prekidu radi
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Re: Ostati prijatelj/prijateljica sa bivšom/bivšim ???? Nemoguća misija ili Realnost
Nemoguće... Believe me.. Probao.. Nije išlo.. Svako malo mahinalno se vraćaš na vezu i stvari koje su se desile, i onda pređeš na prekid i bla bla.. Uglavnom, ostaneš prijatelj i nakon par sedmica jednostavno prestanete se zvati
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Nemoguće... Believe me.. Probao.. Nije išlo.. Svako malo mahinalno se vraćaš na vezu i stvari koje su se desile, i onda pređeš na prekid i bla bla.. Uglavnom, ostaneš prijatelj i nakon par sedmica jednostavno prestanete se zvati
tako je uvijek barem u mome slučaju.Jednostavno svatko otiđe na svoju stranu
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
totalno nemoguće..ja sam imao vezu od 3 godine i kaže on meni da hoće da budemo super frendovi..ja onak ne odjebi... kako da budemo frendovi??? a ja ga gledam drugim očima..uvijek je netko u vezi povrijeđen..odnosno nakon nje..i nema šanse da tu bude prijateljstva..jedino d aje sporazumno a i opet nema jer ste oboje htjeli se maknut jedan od drugog
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
znaci sutra kad budem trezan pisem na ovu temu...sad necu jer necu da psujem ali no way
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Nema teoretske šanse. :-)
Gost- Gost
Ne vjerujem u ta prijateljstva, jednostavno se teško spustiti s više razine (ljubavi) na nižu razinu (prijateljstvo), bar ja tako mislim. Znam neke reknu bit će prijatelji nakon neke veze i na kraju ni p od prijateljstva.
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
Moguce, al zavisi koliko ste bilo u vezi, sto krace u vezi to je vise moguce prijateljstvo, zavisi koliko vam je stalo do toga, ja imam takav slucaj, ali to prijateljstvo nikad nece biti pravo prijateljstvo, jer ja znam da ja prema njoj ne osjecam nista vise osim prijateljstva dok ona prema meni jos ima dozu osjecaja koja nisu dozvoljena u normalnom prijateljstvu, tak da nije lako ostati prijatelj s nekim poslije veze, ali je moguce... po meni je jos najgore kad netko bude u vezi, i to dugo, i vole se do neba, te kad ne daj Bože prekinu više se ne pozdravljaju, odnosno doslovno se ne poznaju!
Jasmin- Broj postova : 5457
Moguće je,ali nikom ne preporučam
Nije ne moguće, al je krajnje glupo. Ja sam s posljednjom djevojkom prekinuo u ovo vrijeme prošle godine i neko vrijeme nismo pričali i onda se dopisivali svaki dan da bi mi prije par mjeseci priznaa da se ona nije nikako prestala zanimat za mene, pa smo onda opet bili skupa dva mjeseca i prekinuli. Ovog puta se više nećemo čut! Mislim ok je javit se s vremena na vrijeme pitat kako ide, al ostat prijatelji NE
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Nije ne moguće, al je krajnje glupo. Ja sam s posljednjom djevojkom prekinuo u ovo vrijeme prošle godine i neko vrijeme nismo pričali i onda se dopisivali svaki dan da bi mi prije par mjeseci priznaa da se ona nije nikako prestala zanimat za mene, pa smo onda opet bili skupa dva mjeseca i prekinuli. Ovog puta se više nećemo čut! Mislim ok je javit se s vremena na vrijeme pitat kako ide, al ostat prijatelji NE
p.s. ja još nisam u fazi da mu se mogu javit..dapače uopće ga ne želim vidjeti..što je dalje to je bolje...
Kontinent Helia
Obavijest:
a 2 je godine prošlo
Kontinent Helia
Obavijest:
Ja mislim da je moguce ostati prijatelj jedino u slucaju da je bila neka kraca veza bez puno emocija. Mada, ja to nikad nisam dozivela Ako je bila u pitanju neka duza veza onda nikako! Savetujem da se u takvim slucajevima skroz prekinu kontakti, ako je moguce. Naravno, lepo je ostati u nekim ljudskim odnosima i ispricati se ako se nekad sretnete, ali prijateljstvo NE! Najzalije je sto to "prijateljstvo" iz veze najvise nedostaje.
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
ma jednostavno nemoguće je..barem ja ne bi mogla ostati sa ovim svojim bivšim/sadašnjim ne znam ni ja koja je sad faza
a i ti Maro što kažeš,te kraće veze su za mene jednostavno pogreške..pa naravno da ni tada ne bi željela ostati ahhahaha
a i ti Maro što kažeš,te kraće veze su za mene jednostavno pogreške..pa naravno da ni tada ne bi željela ostati ahhahaha
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:ma jednostavno nemoguće je..barem ja ne bi mogla ostati sa ovim svojim bivšim/sadašnjim ne znam ni ja koja je sad faza
pricaj mi o tome...
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Nemoguca misija. Puno svadje ti tu prestoji.
Casper- Broj postova : 292
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 1 / 1.