Chat
+23
Aldina Drexell
Ighor
Duje
Marijo
Mara
Pauly D
Lunke
asteroid
Jasmin
sandy
Tinchey
^.^ Swedish Hero
Lucas
Cvjećko
The Đole
Veronica
Misfit
Kruno
Goxy
strajker
HaYrOLa
>>Been<<
Leo
27 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 16 / 40.
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Chat
Ja bi ... ja bi ... ma ne znam šta ...Vladan je napisao/la:
Dovoljno da kažem 'strava'.
Guest- Gost
randajad je napisao/la:Uz crkve sljedeće čemu se divimo su dvorci... Versailles, Neuschweinstein ... Tako da nisu crkve jedine što su se gradile i bile savršene
crkve su važniji i možda apsolutni primjeri arhitektonskih stilova, na njima se sve uči, na studiju povijesti umjetnosti se dvorci samo spomenu ovi reprezentativni primjeri, renesansne palače u Italiji svakako, jer su važne kao stil koji je nastao u Italiji..itd.
Po Bologni ovaj preddiplomski studij traje 3 godine, i mora se dosta gradiva zbiti, a kasnije se odlučuje za nastavnički ili znanstveni smjer i tako..
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
sandy je napisao/la:
crkve su važniji i možda apsolutni primjeri arhitektonskih stilova, na njima se sve uči, na studiju povijesti umjetnosti se dvorci samo spomenu ovi reprezentativni primjeri, renesansne palače u Italiji svakako, jer su važne kao stil koji je nastao u Italiji..itd.
Po Bologni ovaj preddiplomski studij traje 3 godine, i mora se dosta gradiva zbiti, a kasnije se odlučuje za nastavnički ili znanstveni smjer i tako..
OMG profesorski i nastavnički smjer! Pa kaj ćeš ti poslije faksa. Mislim kaj dobivam s tim studijem?
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Pa definitivno jer se u prošlosti gradilo samo za visoke crkvene poglavare, a monarsi su na osnovu toga gradili dvorce ... a meni su draži dvorci , iako su crkve u više primjera raskošnije...ali meni primjer ljepote je slika dvorane ogledala u Versaillesu .. i soba za ćešljanje Marie Antoinette u Schonbrunnu i tak ...sandy je napisao/la:
Guest- Gost
Tinchey je napisao/la:
OMG profesorski i nastavnički smjer! Pa kaj ćeš ti poslije faksa. Mislim kaj dobivam s tim studijem?
zbunih se na prvu, znanstveni tj. istraživački ili nastavnički
Kontinent Helia
sandy je napisao/la:Pa sad, danas se eto gradila ta zgrada, prije 500 godina ogromne gotičke katedrale..koliko je tad novaca uloženo, vjera je oduvijek bila inspiracija za umjetnost i grandiozne projekte..razmislite i o tome npr ;D
Dobro, imaš pravo oko toga, ali glavni arhitekt koji je nacrtao plan biskupske konferencije se zgrozio kad je vidio da su svećenici odlučili cijelu zgradu oblijepit s onim skupim kamenom, oniksom. Nemam ja ništa protiv gradnje novih objekata i onoga šta poboljšava kvalitetu života, ali ovo šta su oni napravili je, po meni, pretjerano.
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
Ighor je napisao/la:
Dobro, imaš pravo oko toga, ali glavni arhitekt koji je nacrtao plan biskupske konferencije se zgrozio kad je vidio da su svećenici odlučili cijelu zgradu oblijepit s onim skupim kamenom, oniksom. Nemam ja ništa protiv gradnje novih objekata i onoga šta poboljšava kvalitetu života, ali ovo šta su oni napravili je, po meni, pretjerano.
znam, ali upravo je tako je bilo i u prošlosti, ono čemu se mi sad divimo
Protestanti su protiv kiča, pa sad svatko ima svoje mišljenje i to je u redu, a katolička crkva je posebno propagirala umjetnost i dekoraciju u vrijeme protureformacije tj. baroka (to je bila kontra Martinu Lutheru)
Kontinent Helia
Treba mi informacija gdje su održani HSC 40 i 44 ? [Only mods are allowed to see this image]
Hvala.
Hvala.
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
^.^ Swedish Hero je napisao/la:Treba mi informacija gdje su održani HSC 40 i 44 ? [Only mods are allowed to see this image]
Hvala.
Oba u Horehronii~!
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Danas sam bio u IMAX kinu i gledao sam Thora. Vrijedilo je svih 55 kuna koje sam platio samo za ulaznicu.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Leo je napisao/la:^.^ Swedish Hero je napisao/la:Treba mi informacija gdje su održani HSC 40 i 44 ? [Only mods are allowed to see this image]
Hvala.
Oba u Horehronii~!
nisu
HSC 44 u Aquiloniji
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:
nisu
HSC 44 u Aquiloniji
HSC 45 je bio Aquiloniji
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Veronica je napisao/la:
nisu
HSC 44 u Aquiloniji
HSC 45 je bio u Aqulonii imam sve zapisano u svesci
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la:Veronica je napisao/la:
nisu
HSC 44 u Aquiloniji
HSC 45 je bio u Aqulonii imam sve zapisano u svesci
možda i je hahahahah
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
HSC 44 u Horehroniji
HSC 45 u Aquiloniji
HSC 45 u Aquiloniji
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
asteroid je napisao/la:HSC 44 u Horehroniji
HSC 45 u Aquiloniji
Moj prvi HSC...
Lucas- Broj postova : 3132
Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*
Lucas je napisao/la:
Moj prvi HSC...
moja prva organizacija HSC-a
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
Ljudi, GET A LIFE.
Čovjek šta god da napiše dobije - iako se to nikog drugog ne tiče. Odrastite.
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Mogul' administratori i moderatori vidjeti ko je stavio minus na neki post? Ukoliko da, počnite da dajete shockove za one koji to rade iz dosade!Djole94 je napisao/la:Ljudi, GET A LIFE.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Cvjećko je napisao/la:
Mogul' administratori i moderatori vidjeti ko je stavio minus na neki post? Ukoliko da, počnite da dajete shockove za one koji to rade iz dosade!
Slazem se i mislim da to treba ukinuti.
Kontinent Helia
Obavijest:
Cvjećko je napisao/la:
Mogul' administratori i moderatori vidjeti ko je stavio minus na neki post? Ukoliko da, počnite da dajete shockove za one koji to rade iz dosade!
Možemo, naravno. I ako od sada počnemo da sumnjamo na nekoga, dogovorili smo se međusobno da se taj član banuje. ;-) Kao što rekosmo milion puta, prekinite da zloupotrebljavate pluseve/minuse.
Gost- Gost
Leo je napisao/la:
Slazem se i mislim da to treba ukinuti.
Ma ne treba ukniuti, ovo i jeste da se ocjenjuju postovi, ali ne da se daju minusi i plusevi onako, stvarno trebaš biti debil da staviš minus na post gdje piše nešto tipa ''Aha!''
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 16 / 40.