Chat
+23
Aldina Drexell
Ighor
Duje
Marijo
Mara
Pauly D
Lunke
asteroid
Jasmin
sandy
Tinchey
^.^ Swedish Hero
Lucas
Cvjećko
The Đole
Veronica
Misfit
Kruno
Goxy
strajker
HaYrOLa
>>Been<<
Leo
27 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 6 / 40.
Stranica 6 / 40. • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Chat
Lunke je napisao/la:Bruno mozemo mi do sutra ovako,ti ces uvek braniti Hrvatsku,ja cu Srbiju sto je i normalno,ali cinjenica da su zlocini ucinjeni obostrano i da se svi ratni zlocinci treba dosta osuditi...ovih 24 i 18 je malo,a ovog sto su pustili to tek nemam komentar...ovolike kazne bi bile male koji god je ratni zlocinac u pitanju.
Jeste, slažem se I ovakva razmišljanja poput tvog volim i cijenim, sve zločine treba kaznit, ali se činjenice ne smiju mijenjat i miješat, i mijenjat povijest
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Vladan je napisao/la:Možemo li prekinuti sa ovom temom?!
Pa ako ti se ne sviđa ne čitaj.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
najbolje da zakljucimo pricu s rijecima :
NIKADA SE NE PONOVILO!!!!!!!!!!!
Jasmin- Broj postova : 5457
Al će bit nemirno ovih dana zbog ovoga. Već sad nema programa na kojem nije neka rasprava o ovome, a i prosvjedi kad krenu....Al sve je to za ništa na kraju krajeva, nitko nas ništa ni ne pita
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Daj Bruno, ne mogu da verujem da si tako zatucan. I kod nas ima takvih kao sto si ti , koji kukaju kako se samo nasima sudi, a Hrvatima ne... ajde dosta vise, Gotovina je ratni zlocinac kao i Karadzic, Mladic, Seselj, pokojni Milosevic,Arkan,Alija i Tudjman, narocito Mirjana Markovic, koja je ziva i uziva sve lagodnosti u Rusiji. Ne mogu da verujem da na ovom forumu cujem od jednog klinca, da tako kazem, koji je kada se sve to desavalo imao 2,3 godine, ako i toliko, ovakve reci. Sramota!
Jedina sramota su tvoje riječi. Ja nisam Bogu hvala bio svjestan kada sam se rodio što se događa oko mene, ali to što imam 17 godina ne znači da san glup i zatucan i da ne znam što se događalo i događa Nisu svi ratno zločinci. Ja sa svojih 17 godina znam puno više nego neki druge, osim što sam o svemu učio u školi i gledao na televiziji mnogo emisija i filmova o tome, imam oca branitelja doma, tako da mi više ne treba.
Pa te iste emisije predstavljaju Srbe kao teroriste,a te iste filmove ti ja mogu pustiti i iz Srpske verzije gde su uloge obrnute.Na osnovu toga se ne moze reci ko je kriv jer su za zrtve Srba krivi Hrvati,za zrtve Hrvata srbi jer ljudi nisu sami sebe ubijali pobogu,tako da te knjige i filmove mozemo macki o rep da okacimo svi.
Lunke- Broj postova : 9635
Jasmin je napisao/la:najbolje da zakljucimo pricu s rijecima :
p.s Bruno... zivot je jedan, sa 17 godina imas samo jednom i nemoj se zamarati stvarima koje su bile pre 20 godina. Uzivja danas , uzivaj sutra!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Jasmin je napisao/la:najbolje da zakljucimo pricu s rijecima :
p.s Bruno... zivot je jedan, sa 17 godina imas samo jednom i nemoj se zamarati stvarima koje su bile pre 20 godina. Uzivja danas , uzivaj sutra!
Ma znam, al ja ne podnosim nepravdu, ne samo što se tiče ovoga nego i inače.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
ljudi čitavu povijest ratuju, ali čitavu! nažalost je tako
smanjiti će im kaznu na nekih 10.-12. godina i to će vam biti to..
smanjiti će im kaznu na nekih 10.-12. godina i to će vam biti to..
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
Lunke je napisao/la:Bruno je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Daj Bruno, ne mogu da verujem da si tako zatucan. I kod nas ima takvih kao sto si ti , koji kukaju kako se samo nasima sudi, a Hrvatima ne... ajde dosta vise, Gotovina je ratni zlocinac kao i Karadzic, Mladic, Seselj, pokojni Milosevic,Arkan,Alija i Tudjman, narocito Mirjana Markovic, koja je ziva i uziva sve lagodnosti u Rusiji. Ne mogu da verujem da na ovom forumu cujem od jednog klinca, da tako kazem, koji je kada se sve to desavalo imao 2,3 godine, ako i toliko, ovakve reci. Sramota!
Jedina sramota su tvoje riječi. Ja nisam Bogu hvala bio svjestan kada sam se rodio što se događa oko mene, ali to što imam 17 godina ne znači da san glup i zatucan i da ne znam što se događalo i događa Nisu svi ratno zločinci. Ja sa svojih 17 godina znam puno više nego neki druge, osim što sam o svemu učio u školi i gledao na televiziji mnogo emisija i filmova o tome, imam oca branitelja doma, tako da mi više ne treba.
Pa te iste emisije predstavljaju Srbe kao teroriste,a te iste filmove ti ja mogu pustiti i iz Srpske verzije gde su uloge obrnute.Na osnovu toga se ne moze reci ko je kriv jer su za zrtve Srba krivi Hrvati,za zrtve Hrvata srbi jer ljudi nisu sami sebe ubijali pobogu,tako da te knjige i filmove mozemo macki o rep da okacimo svi.
Pa i ne baš, postoje jasne snimke u kojima je sve jasno prikazano. Al dobro, eto, što je bilo bilo je, ne ponovilo se, ali povijest ne treba da se mijenja.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
I baš mi je drago da možemo ovako mirno i normalno pričat i ovako osjetljivim temama bez svađa, to samo pokazuje koliki smo ljudi!
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Lunke je napisao/la:
Pa i ne baš, postoje jasne snimke u kojima je sve jasno prikazano. Al dobro, eto, što je bilo bilo je, ne ponovilo se, ali povijest ne treba da se mijenja.
Pa postoje jasne snimke,kazem i ja to ali snimke koji su drugaciji nego vasi
Meni je mnogo tuzno kada maldi ljudi kao sto su Lunke i Bruno ovako pricaju... razumeo bih neke starije koji su bili svega toga svesni u trenutku kada se to desavalo devedesetih... nadao sam se uvek da generacije koje su dolazile posle toga nece biti toliko ogorcene i necemo vise mrzeti jedni druge... ali izgelda se nista ne menja...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Meni je mnogo tuzno kada maldi ljudi kao sto su Lunke i Bruno ovako pricaju... razumeo bih neke starije koji su bili svega toga svesni u trenutku kada se to desavalo devedesetih... nadao sam se uvek da generacije koje su dolazile posle toga nece biti toliko ogorcene i necemo vise mrzeti jedni druge... ali izgelda se nista ne menja...
Ne,ne mrzim ja nikog ja samo govorim da su obe stranbe krive za to sto se desavalo,i hteo sam da kazem da je ogorcenje Hrvatskog naroda bez razloga jer se svi zlocinci kako Srpski tako i Hrvatski treba osuditi i vise od 25 godina.
HaYrOLa je napisao/la:Meni je mnogo tuzno kada maldi ljudi kao sto su Lunke i Bruno ovako pricaju... razumeo bih neke starije koji su bili svega toga svesni u trenutku kada se to desavalo devedesetih... nadao sam se uvek da generacije koje su dolazile posle toga nece biti toliko ogorcene i necemo vise mrzeti jedni druge... ali izgelda se nista ne menja...
Hayrola ovo sto si rekao je ziva istina,... mrzim kad mladi pogotovo na youtubu se prepucavaju oko nacionalnosti, vjere, rata, mladi koji ni ne znaju kak je bilo, ježim se na to... jer ak nam tako mladež današnja razmislja nikada nam nece biti bolje... nadam se da ce mladi pametni ljudi nesto napraviti i s jedne i s druge strane i pokazat svijetlo na kraju tunela!!
Jasmin- Broj postova : 5457
Pa ne mrzimo se, naravno da ne mogu govoriti kao i netko tko je sve to proživio, al povijest ostaje povijest.
Nit se mrzimo nit smo ogorčeni
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Dosta o tome , a i ja sam iz Estonije etc. tako da...vratimo se osnovama foruma tj. Viva La Musica
Guest- Gost
sandy je napisao/la:
Lucas- Broj postova : 3132
Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*
evo i mog doprinosa pomirenju, novi singl Hande, duet sa prepreprepreseksi Sinanom
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ja mislim da generali trebaju biti oslobođeni ali JA NE RAZUMIJEM ZAŠTO NETKO NAKON 20 GODINA I DALJE MRZI I PROZIVA SRBE!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
ja sam da se ponovo napravi VB Helia
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:ja sam da se ponovo napravi VB Helia
Potpisujem!
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Stranica 6 / 40. • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 6 / 40.