EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Chat

+23
Aldina Drexell
Ighor
Duje
Marijo
Mara
Pauly D
Lunke
asteroid
Jasmin
sandy
Tinchey
^.^ Swedish Hero
Lucas
Cvjećko
The Đole
Veronica
Misfit
Kruno
Goxy
strajker
HaYrOLa
>>Been<<
Leo
27 posters

Stranica 5 / 40. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

Go down

Chat - Page 5 Empty Re: Chat

Postaj by Jasmin 15.04.11 20:56

Da al ne mogu svi dobiti jednake kazne jer... ma sutit cu ne zelim stvarno raspravljat o tome jer mrzim ovakve teme i jedva cekam da prođe cijelo jedno stoljece pa da se ak nist bar manje prica o svemu ovom... NIKAD SE NEPONOVILO!
Jasmin
Jasmin

Broj postova : 5457

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 15.04.11 20:57

Vladan je napisao/la:Da li sam ja jedini debil koji nema pojma o čemu se radi niti ga interesuje? :-D

Ti si jos najbolji!!!!! hehee
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 15.04.11 21:01

Vladan je napisao/la:Da li sam ja jedini debil koji nema pojma o čemu se radi niti ga interesuje? :-D
ima nas još Very Happy
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 15.04.11 21:02

Nisi imam i ja Embarassed Very Happy Very Happy

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 15.04.11 21:10

Nećemo više o tome... Ionako mi je dosta nacionalne mržnje i netrpeljivosti u stvarnom, pa mi ne treba u virtuelnom svijetu.. Ima dovoljno foruma na kojima danima psuju i bljuju vatre, pa ne trebamo dozvoliti da i ovo bude jedan od njih...

Dakle, kraj rasprave !
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 15.04.11 21:17

Pa za jednog Hrvata je sramota da ne zna što se događa, tako da to nije nikako smiješno Wink

Da nemiri su, sad će bit i prosvjedi itd, sutra u Splitu koliko znam oko 12:30 na rivi. Tragično je da su jednog generala oslobodili a 2 osudili na preko 20 godina, a svi imali istu optužnicu, činjenica da se nije presudilo prema pravdi, već prema nečem drugom. Glavno da su optužili Hrvatsku za zločinački napad u rat, da smo bili agresori.

Jest da eurosong forum nije za to, ali ja si moram olakšat dušu, pa ako možemo o svim temama možemo i dušu olakšat Smile

Pauly D
administrator

Broj postova : 12128

Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 15.04.11 21:20

Bruno je napisao/la:Pa za jednog Hrvata je sramota da ne zna što se događa, tako da to nije nikako smiješno Wink

ne nije sramota ako ga ne zanima politika i ako ju ne prati Very Happy
Marijo
Marijo

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 15.04.11 21:22

Marijo je napisao/la:
Bruno je napisao/la:Pa za jednog Hrvata je sramota da ne zna što se događa, tako da to nije nikako smiješno Wink

Bez obrzira na to, zanimalo te ne zanimalo te.

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 15.04.11 21:23

Bruno je napisao/la:
Marijo je napisao/la:

jeeej onda sam ja sramota cheers
Marijo
Marijo

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 15.04.11 21:23

Marijo je napisao/la:
Bruno je napisao/la:
Marijo je napisao/la:

jeeej onda sam ja sramota cheers

Nisi ti sramota, nego je sramota što ne znaš što se događa. Wink

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 15.04.11 21:31

Oluja je udruzeni zlocinacki poduhvat i treba strogo osuditi obe strane
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 15.04.11 21:35

Lunke je napisao/la:Oluja je udruzeni zlocinacki poduhvat i treba strogo osuditi obe strane

Oprosti Lunke znas da tte cijenim i znas moja misljenja o takvim temama ali s ovim se ne mogu sloziti jer oluja je obrambeni potez Hrvatske jer prema ovoj odluci Haaga ispada da Hrvatska nije imala pravo na obranu i da smo mi osnovali državu na temelju zlocina... mislim da moras priznat da to nikako nije istina, ali ponavljam zla je bilo i na jednoj i na drugoj strani al neke stvari se ne smiju brkat...
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 15.04.11 21:35

Lunke je napisao/la:Oluja je udruzeni zlocinacki poduhvat i treba strogo osuditi obe strane

Dada, Knin je bio bombardiran s jednom bombon i izašao čitav nakon okupacije, a Vukovar smrvljen sa zemljom i to nema veze Wink Dada Rolling Eyes

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 15.04.11 21:36

Jasmin je napisao/la:

Oprosti Lunke znas da tte cijenim i znas moja misljenja o takvim temama ali s ovim se ne mogu sloziti jer oluja je obrambeni potez Hrvatske jer prema ovoj odluci Haaga ispada da Hrvatska nije imala pravo na obranu i da smo mi osnovali državu na temelju zlocina... mislim da moras priznat da to nikako nije istina, ali ponavljam zla je bilo i na jednoj i na drugoj strani al neke stvari se ne smiju brkat...

Apsolutno se slažem, od riječi do riječi!

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Duje 15.04.11 21:38

slažem se s brunom i jasminom Smile

moj je otac bio u ratu da bi obranio svoju državu, a to nije zločin, zar ne? Rolling Eyes
Duje
Duje

Broj postova : 3686

Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage

https://www.facebook.com/duje.skender

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 15.04.11 21:42

Kakva god ova tema bila za raspravu, uvijek moramo bit objektivni i stat na stranu istine. Jesmo svi prijatelji i drugovi, al moramo bit realni.

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 15.04.11 21:48

Pa da ali citava Hrvatska je iznenadjna sto su ljudi koji su proterali 250 000 Srba i ubili preko 30 000 sa zaprepascenjem culi presudu za ovaj ucinjeni zlocin,ali vecina Hrvata ovo ustvari vidi kao oslobodjenje vlastite zemlje,a za to je kriv kompletan drzavni vrh Hrvatske.
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 15.04.11 21:52

Lunke je napisao/la:Pa da ali citava Hrvatska je iznenadjna sto su ljudi koji su proterali 250 000 Srba i ubili preko 30 000 sa zaprepascenjem culi presudu za ovaj ucinjeni zlocin,ali vecina Hrvata ovo ustvari vidi kao oslobodjenje vlastite zemlje,a za to je kriv kompletan drzavni vrh Hrvatske.

Ti brojevi nisu toliko kolike ih ti navodiš Smile Tragično je da se našim generalima sude, a generalima Srbije, pravin agresorima ne. To je najveća tragedija!

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 15.04.11 21:55

Bruno je napisao/la:
Lunke je napisao/la:Pa da ali citava Hrvatska je iznenadjna sto su ljudi koji su proterali 250 000 Srba i ubili preko 30 000 sa zaprepascenjem culi presudu za ovaj ucinjeni zlocin,ali vecina Hrvata ovo ustvari vidi kao oslobodjenje vlastite zemlje,a za to je kriv kompletan drzavni vrh Hrvatske.

Ti brojevi nisu toliko kolike ih ti navodiš Smile Tragično je da se našim generalima sude, a generalima Srbije, pravin agresorima ne. To je najveća tragedija!

Sudi se i njima Karadzic,Seselj...Mladic je jos u begu...sve ih treba osuditi drasticno i najvise bi zeleo kada bi svi Srpsko-Hrvatski vitezovi,heroji i branitelji bili uhvaceni i osudjeni i to dozivotno
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 15.04.11 21:58

Lunke je napisao/la:
Bruno je napisao/la:

Sudi se i njima Karadzic,Seselj...Mladic je jos u begu...sve ih treba osuditi drasticno i najvise bi zeleo kada bi svi Srpsko-Hrvatski vitezovi,heroji i branitelji bili uhvaceni i osudjeni i to dozivotno

Pa misliš da će dobiti kaznu višu od Gotovine, naravno da neće. Danas se nije sudilo prema dokazima i pravdi jer su dokazi išli u našu korist, nešto je drugo imalo odluku u presudi, i to se svi slažu. Ako je gotovina dobio 24, onda svi oni trebaju dobit minimalno dvostruko, a neće dobiti ni upola toliko, to je najveća tragedija.

Oluja jest oslobođenje Hrvatske, i to je nacionalni praznik, jer Hrvati tu nisu ušli na teritorij Srbije niti ubijali Srbe koji im se nisu sviđali izgledom, branili su svoju zemlju, okupirana područja!

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 15.04.11 22:08

Bruno je napisao/la:
Lunke je napisao/la:

Pa misliš da će dobiti kaznu višu od Gotovine, naravno da neće. Danas se nije sudilo prema dokazima i pravdi jer su dokazi išli u našu korist, nešto je drugo imalo odluku u presudi, i to se svi slažu. Ako je gotovina dobio 24, onda svi oni trebaju dobit minimalno dvostruko, a neće dobiti ni upola toliko, to je najveća tragedija.

Oluja jest oslobođenje Hrvatske, i to je nacionalni praznik, jer Hrvati tu nisu ušli na teritorij Srbije niti ubijali Srbe koji im se nisu sviđali izgledom, branili su svoju zemlju, okupirana područja!

Za ovo drugo sam ti vec objasnio gore da vecina Hrvata misli da je oluja oslobodilacki potez,a to je ustvari klasican vid genocida nacinjen nad Srbima.Jer ubiti toliki narod i proterati je nista drugo nego genocid,ali Hrvatski drzavni vrh je to uslovio kao neki praznik (ne vidim sta se tu ima slaviti) i oni su najvise i krivi za sve.

Presuda je mutna i meni jer je nemoguce da je Cermak potpuno oslobodjen optuzbe,a Gotovina osudjen ovoliko.Presuda kao da je pisana da razbudi nove podele i sukobe...
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 15.04.11 22:14

Lunke je napisao/la:
Bruno je napisao/la:
Lunke je napisao/la:

Za ovo drugo sam ti vec objasnio gore da vecina Hrvata misli da je oluja oslobodilacki potez,a to je ustvari klasican vid genocida nacinjen nad Srbima.Jer ubiti toliki narod i proterati je nista drugo nego genocid,ali Hrvatski drzavni vrh je to uslovio kao neki praznik (ne vidim sta se tu ima slaviti) i oni su najvise i krivi za sve.

Presuda je mutna i meni jer je nemoguce da je Cermak potpuno oslobodjen optuzbe,a Gotovina osudjen ovoliko.Presuda kao da je pisana da razbudi nove podele i sukobe...

Za drugi dio se apsolutno slažem, ali za prvi ne.

To genocid ne može bit jer nisu Hrvati došli u Srbiju i istjerali sve iz Beograda i ubivali koga su stigli, već su branili svoj teritorij, nisu ubijali Srbe po cijeloj Hrvatskoj gdje su ih našli, već one koji su otuđili našu zemlju i okupirali ju! Wink

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 15.04.11 22:14

Daj Bruno, ne mogu da verujem da si tako zatucan. I kod nas ima takvih kao sto si ti , koji kukaju kako se samo nasima sudi, a Hrvatima ne... ajde dosta vise, Gotovina je ratni zlocinac kao i Karadzic, Mladic, Seselj, pokojni Milosevic,Arkan,Alija i Tudjman, narocito Mirjana Markovic, koja je ziva i uziva sve lagodnosti u Rusiji. Ne mogu da verujem da na ovom forumu cujem od jednog klinca, da tako kazem, koji je kada se sve to desavalo imao 2,3 godine, ako i toliko, ovakve reci. Sramota!
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 15.04.11 22:18

Bruno mozemo mi do sutra ovako,ti ces uvek braniti Hrvatsku,ja cu Srbiju sto je i normalno,ali cinjenica da su zlocini ucinjeni obostrano i da se svi ratni zlocinci treba dosta osuditi...ovih 24 i 18 je malo,a ovog sto su pustili to tek nemam komentar...ovolike kazne bi bile male koji god je ratni zlocinac u pitanju.
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 15.04.11 22:19

HaYrOLa je napisao/la:Daj Bruno, ne mogu da verujem da si tako zatucan. I kod nas ima takvih kao sto si ti , koji kukaju kako se samo nasima sudi, a Hrvatima ne... ajde dosta vise, Gotovina je ratni zlocinac kao i Karadzic, Mladic, Seselj, pokojni Milosevic,Arkan,Alija i Tudjman, narocito Mirjana Markovic, koja je ziva i uziva sve lagodnosti u Rusiji. Ne mogu da verujem da na ovom forumu cujem od jednog klinca, da tako kazem, koji je kada se sve to desavalo imao 2,3 godine, ako i toliko, ovakve reci. Sramota!

Jedina sramota su tvoje riječi. Ja nisam Bogu hvala bio svjestan kada sam se rodio što se događa oko mene, ali to što imam 17 godina ne znači da san glup i zatucan i da ne znam što se događalo i događa Wink Nisu svi ratno zločinci. Ja sa svojih 17 godina znam puno više nego neki druge, osim što sam o svemu učio u školi i gledao na televiziji mnogo emisija i filmova o tome, imam oca branitelja doma, tako da mi više ne treba.

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 5 / 40. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next