Putovanja
+11
Duje
Ighor
>>Been<<
Goxy
Tinchey
HaYrOLa
^.^ Swedish Hero
Leo
Lunke
Lucas
Cvjećko
15 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Da li planirate na ljetovanje ove godine?
Putovanja
[Only mods are allowed to see this image]
Aktuelno: Ljetovanje 2011.
Uskoro će ljeto Da li planirate ići negdje? Koje lokacije preporučujete drugima?
Aktuelno: Ljetovanje 2011.
Uskoro će ljeto Da li planirate ići negdje? Koje lokacije preporučujete drugima?
Ja još nisam ništa planirao, ako budem išao neću dalje od Jadrana, upisao sam se u auto-školu, pa nisam baš pri parama.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Re: Putovanja
Prošlo sam ljeto bio u Boki Kotorskoj i na Pelješcu.
Bilo je odlično tako da namjeravam ove godine ponovno.
VIVA KOTOR!!!
VIVA KOTOR!!!
Lucas- Broj postova : 3132
Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*
Ja imam vec uplacen aranzman za Bugrasku od 2. avgusta,u pitanju je Suncev Breg.
Cuo sam da su Bugari skroz ludi,i da su tamo provodi za pamcenje
jedva cekammmmmmmm
jedva cekammmmmmmm
Lunke- Broj postova : 9635
Ja toliko imam da ucim tokom leta da mi ni na kraj pameti nece biti da idem negde.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Možda Kanada, baš za ljeto. [Only mods are allowed to see this image]
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Prosle godine sam bio u Spaniji na letovanju, hm... Svasta se moze videti , ali nocni provod mi nije nesto legao npr. kao kad svaki put odem u Tursku, a meni je ipak to u ovim godinama mnogo bitnije nego katedrale i ckrve i ne znam ja sta Dokaz za to je kada sam bio u Egiptu nisam nikad isao da obidjem piramide (sramota, ali takav sam).
Za NG sam bio u Milanu, to mi je vec ok, cak je nocni zivot ok, mislim ja volim malo vise na nivou, a definitivno su na mnoooogoooo vecem nivou od Spanije Cak mi je i Milano lepsi od Barcelone Tako da mozda se desi Italija za letovanje, prosle godine sam se dvoumio izmedju Spanije i Italije, bilo mi nesto kao mnogo skuplje da idem na Siciliju, na kraju sam se pokajao, tamo ne da je njami njam za ludovanje, koliko sam cuo od onih koji su isli, nego jeeeeeeee, uh Dakle moj predlog je ITALIJA - SICILIJA
Inace za Lunkea koji ide u BUGARSKU Bio sam jedne godine u Zlatnim pjascima i jedne u Suncevom bregu Iako je ekskluzivnije u Pjascima, pravi izbor ti je sto ides u S.Breg. Najludje more na koje sam do sada bio, plaze prostrane, more je bilo nenormalno toplo, talasi ogromni, ludilo, nocni zivot im je stvarno hit, znaci nasi nardonjaci u njihovim izvedbama i obratno, plus sve je dzab dzabe , ekstra ces se provesti !!! Jedva cekam da cujem izvestaj kad se vratis, ali ne sumnjam da ce ti biti super, jos ako je ekipa sa kojim ides za ludovanje, znaci ekstra ce ti biti!!!
A za sve koji jos ne znaju gde ce, NARAVNO topla preporuka - TURSKA Za mlade, ako hocete ludovanje cele noci - bez premca je MARMARIS !!! A ako volite da odmarate i uzivate - Kemer ili Cesme , najlepsa dva mesta u Turskoj )))))))
Eto nadam se da sam vam pomogao , ako nekom treba neki savet , hahaahha, draga saveta Hayrola je tu ))))
Za NG sam bio u Milanu, to mi je vec ok, cak je nocni zivot ok, mislim ja volim malo vise na nivou, a definitivno su na mnoooogoooo vecem nivou od Spanije Cak mi je i Milano lepsi od Barcelone Tako da mozda se desi Italija za letovanje, prosle godine sam se dvoumio izmedju Spanije i Italije, bilo mi nesto kao mnogo skuplje da idem na Siciliju, na kraju sam se pokajao, tamo ne da je njami njam za ludovanje, koliko sam cuo od onih koji su isli, nego jeeeeeeee, uh Dakle moj predlog je ITALIJA - SICILIJA
Inace za Lunkea koji ide u BUGARSKU Bio sam jedne godine u Zlatnim pjascima i jedne u Suncevom bregu Iako je ekskluzivnije u Pjascima, pravi izbor ti je sto ides u S.Breg. Najludje more na koje sam do sada bio, plaze prostrane, more je bilo nenormalno toplo, talasi ogromni, ludilo, nocni zivot im je stvarno hit, znaci nasi nardonjaci u njihovim izvedbama i obratno, plus sve je dzab dzabe , ekstra ces se provesti !!! Jedva cekam da cujem izvestaj kad se vratis, ali ne sumnjam da ce ti biti super, jos ako je ekipa sa kojim ides za ludovanje, znaci ekstra ce ti biti!!!
A za sve koji jos ne znaju gde ce, NARAVNO topla preporuka - TURSKA Za mlade, ako hocete ludovanje cele noci - bez premca je MARMARIS !!! A ako volite da odmarate i uzivate - Kemer ili Cesme , najlepsa dva mesta u Turskoj )))))))
Eto nadam se da sam vam pomogao , ako nekom treba neki savet , hahaahha, draga saveta Hayrola je tu ))))
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
"Inace za Lunkea koji ide u BUGARSKU Bio sam jedne godine u Zlatnim pjascima i jedne u Suncevom bregu Iako je ekskluzivnije u Pjascima, pravi izbor ti je sto ides u S.Breg. Najludje more na koje sam do sada bio, plaze prostrane, more je bilo nenormalno toplo, talasi ogromni, ludilo, nocni zivot im je stvarno hit, znaci nasi nardonjaci u njihovim izvedbama i obratno, plus sve je dzab dzabe , ekstra ces se provesti !!! Jedva cekam da cujem izvestaj kad se vratis, ali ne sumnjam da ce ti biti super, jos ako je ekipa sa kojim ides za ludovanje, znaci ekstra ce ti biti!!!"
uuuuuuuuuuu hvala puno na ovim informacijama...to mi i trebaaaaa....LUDOVANJE-LUDOVANJE-LUDOVANJE
Mislim da trezan necu biti 10 dana hahahahahha
A i Aranzman je izasao jeftino.....put i hotel,10 dana 200 evra,ali smo imali sajamski popust...a tamo je alkohol i hrana dosta jeftinija u odnosu na druge zemlje
uuuuuuuuuuu hvala puno na ovim informacijama...to mi i trebaaaaa....LUDOVANJE-LUDOVANJE-LUDOVANJE
Mislim da trezan necu biti 10 dana hahahahahha
A i Aranzman je izasao jeftino.....put i hotel,10 dana 200 evra,ali smo imali sajamski popust...a tamo je alkohol i hrana dosta jeftinija u odnosu na druge zemlje
Lunke- Broj postova : 9635
Ja idem prvo u Šibenik, pa u Novalju pa poslije na maturalac!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Ja idem u Barselonu na more...pa se vraćam kući pa idem u Konstancu u Bugarskoj i za kraj nagrađujem se sa jednim Istanbulom Jedva čekam...
Guest- Gost
Imamo vikendicu u Ninu, tako da smo svake godine tamo To je porodični odmor.. A odmor s prijateljima će vjerovatno biti neko kampovanje uz rijeku Unu ili Koranu
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Grčka! Maturalno. Jedva čekam!
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
ja prvo idem u poreč i opatiju na natjecanja!
i onda na mjesec dana u munchen kao i svake godine
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Duje je napisao/la:ja prvo idem u poreč i opatiju na natjecanja!
Ja bio u Munchenu , ove zime.... fin gradić
Guest- Gost
>>Been<< je napisao/la:Imamo vikendicu u Ninu, tako da smo svake godine tamo To je porodični odmor.. A odmor s prijateljima će vjerovatno biti neko kampovanje uz rijeku Unu ili Koranu
Nin je jako lijep gradić
Da, iću verovatno nigde, ili možda preko do Mađarske, treba srediti sve s pasošom i to pa i posetiti jednom rođake u Americi, al kad, nzm xD
strajker- Broj postova : 4564
Kontinent Helia
Zemlja: Equestria (ex. Aranna/NV)
Obavijest: I've got the cutest avatar.
Meni je fakat super kad imaš nekog od obitelji daleko, tipa Australija, Amerika, uvijek imaš neki motiv da odeš Ja nigdje nikog nemam, pa nisam ni putovao nešta puno, sad već kad sam samostalan, imam više želje, mada opet I need kesh
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Kruno!! je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Imamo vikendicu u Ninu, tako da smo svake godine tamo To je porodični odmor.. A odmor s prijateljima će vjerovatno biti neko kampovanje uz rijeku Unu ili Koranu
Nin je jako lijep gradić
Znam ga napamet.. Imam tamo stalno društvo koje je svake godine tamo, pa se družimo... Mada su sadržaji za mlade prilično opskurni
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
ja putujem u san...
laku noć!!!
laku noć!!!
Lucas- Broj postova : 3132
Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*
Ja palniram, ali ne znam ni gde ni sa kim
P.S. Laku noc Yxzibit1
P.S. Laku noc Yxzibit1
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
ja imam kuću na Korčuli i visim tamo ... ali ove godine neću ići neda mi se -.- dojadilo mi... sada se premišljam kamo..mislim da ću Dalmacija negdje... možda Split ili nešto manje... a razmišljam i vanYxzibit1 je napisao/la:Prošlo sam ljeto bio u Boki Kotorskoj i na Pelješcu.
VIVA KOTOR!!!
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
frendica bila u BG oduševilaaaa seeeLunke je napisao/la:Ja imam vec uplacen aranzman za Bugrasku od 2. avgusta,u pitanju je Suncev Breg.
jedva cekammmmmmmm
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
randajad je napisao/la:Duje je napisao/la:ja prvo idem u poreč i opatiju na natjecanja!
Ja bio u Munchenu , ove zime.... fin gradić
ahahah znam ga napamet, možda i je gradić
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Stranica 1 / 2. • 1, 2
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 1 / 2.