EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Stranica 1 / 40. 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next

Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by Pauly D on 10.01.11 0:03

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Op705g
BIVŠA BEOGRADSKA REPUBLIKA NOVI BEOGRAD

Predsjednica: Naiva Kicjo
Glavni grad: Kblo 22
Himna: Brazil by Bebi Dol
Nacionalna televizija: RTVBBRNBG
Predsjednica delegacije: /
Članovi delegacije: /
Jezici: satrovački, polusatrovački, blokovski
Status: aktivna (od HSC1)

Pauly D
administrator

Broj postova : 12128

Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by HaYrOLa on 11.01.11 15:52

Bivsa Beorgadska Republika Novi Beograd
(Vsabi Bepeopograpadskapa Likarepub Vino Bepeopograpad)
(Yeni Belgrat Eski Cumhuriyeti Beogradun)
Povrsina : 11 021 km2
Stanovnistvo : oko 4 000 000
Gl. Grad : Kblo 22 (sto na novobeogradskom znaci BLOK 22)
Veci gradovi : Kblo 21, Retenzija City, Kineski Kblo, Merkator, Merkator Stari
Valuta : Kinta (100 cigli)
Himna : Brazil (boom-boom-boom, je je je) (autori : Slobodan Markovic / Bebi Dol)
Drzavni praznik : slavi se svake cetvrte godine, 29. februara
Drzavni vrh : predsednik : Vlapadipimipir Jopovipic (ukinuta funkcija) premijerka : Naiva KicjoBBR Novi Beograd je zemlja na istoku Helie, kontinentalana je i nema izlaz na more ili okean. Granici se na zapadu sa Horehroniom i na jugoistoku sa Fabray-em. Glavni i ujedno najveci grad je KBLO 22.
BBR Novi Beorgad nije clanica ni jedne medjunarodne organizacije u Heliji, neutralna je i politicki i vojno, a jedini put kada je pokusala da se politicki angazuje, bilo je kada je na njenu inicijativu pokusano osnivanje Helijkse Unije, medjutim, zbog ubrzo uvedenih sankcija od strane Helijskih Vrhovnih Vlasti, taj program nikada nije do kraja realizovan.DRZAVNI SIMBOLI

Zastava BBR Novi Beograd je svetlo zelene boje, razmjere 1:2, sa dve bele dijagonalne linije i grbom Novog Beorgada u sredini. Grb BBR Novog Beograda sadrzi obrnute rašlje kao prikaz ulivanja Save u Dunav. Stari Beograd prikazan je svojim grbom u dnu, a novonaseljeni podrucja preko reka belim skracenim stapovima u crvenom. Zlatna zidana kruna sa cetiri merlona znak je velikog mesta. Himna BBR Novi Beorgad je peesma Brazil (boom-boom-boom, je je je) koju je komponovao Slobodan Markovic , na tekst velike umetnice Bebi Dol.


IME

Bivsa Beogradska Republika Novi Beorgad danasnje ime je dobila 2004. godine kada je na referendumu starom nazivu Novi Beograd doadoto Bivsa Beorgadska Republika , u znak secanja na krvavu istoriju kroz koje je ova mala zemlja i njen narod prolazio vekovima unazad , odk su bili pod vlasti Beograda.
Osim ovog sluzbenog imena, na helijskom jeziku, dva oficijalna imena na zvanicnim jezicima u BBR Novi Beograd su i:

-Vsabi Bepeopograpadskapa Likarepub Vino Bepeopograpad
-Yeni Belgrat Eski Cumhuriyeti Beogradun


KRATKA ISTORIJA

Bivsa Beogradska Republika Novi Beograd je najmladja drzava Helie. Osnovana je 29. februara 2004. godine, kada je narod na referendumu izglasao uvodjenje republike umesto monarhije. Na prvim izborima koji su usledili nakon toga, na valst je dosla demokratska vlada kojoj je prvi cilj bio da promeni ime dotadasnje drzave. Kako je monarhija ukinuta, prvi plan je bio da se dotadasnje ime Beogradksa monarhija promeni u Novi Beograd. Medjutim, odluceno je da se ispred novog imena doda I Bivsa Beogradska Republika, u secanje na tortutu pod kojom je narod ove mlade drzave ziveo vekovima unazad. Za samo par godina svog postojanja, BBR Novi Beograd je uspeo da se izgradi u moderno drustvo, otvoreno za saradnju sa ostatkom Helie, sto u proslosti nije bilo tako. Do nedavno BBR Novi Beorgad je imao predsednika drzave, medjutim, to mesto je ukinuto i najvisa drzavna funkcija je trenutno premijer. Akruelna premijerka je Naiva Kicjo.


GEOGRAFIJA

BBR Novi Beorgad se nalazi u istocnom delu Helijskog kontinensta, na samom obodu pocetka Helijskih ravnica, samim tim je i pretezno ravnicarska. Jedina planina nalazi se na zapadu, pod nazivom Brdasce. U podnozju planine sa juzne strane nalazi se mocvara Hayrola, koja je obilje flore i faune, jedinstvene u Heliji. na Brdsacetu izvire i reka Navdu Vasa, koja prolazi kroz glavni grad drzave juzno od izvorista, dok je druga reka u zemlji reka Hande koja se u blizini glavnog grada i uliva u najvecu reku Navdu Vasa. Na istoku se nalazi najvece jezero u zemlji, jezero Cipigapanlipijapa, koje glavno turisticko odrediste bogatijih novobeogradjana u prolecnim i letnjim mesecima. Na samom jugu zemlje, nalazi se i Karasljum pescara, koja je najstarija pescara u Heliji.
Drzava nema izlaz na more. Pretezno je ravnicarska zemlja. Stanovnistvo cine 55% Beogradjana I 40 % dosljaka. Ostalo su Romi.

Najduza domaca reka : Hande (celim tokom je u BBR Novi Beorgad)
Najduza strana reka : Navdu Vasa (izvire u BBR Novi Beograd)
Najvisi vrh : Sveta Gejka (Brdasce pl.) (2098m)
Najniza tacka : Jezero Cipigapanlipijapa (3m)
Najveci grad : Kblo 22 (1400000)


VEROISPOVEST

Po ustavu BBR Novi Beorgad, sve verske organizacije imaju jednaka prava i odvojene su od države.

Vecina gradjana BBR Novi Beorgad su ateisti. Vernici Beogradske pravoslavne crkve su okupljeni oko Mitropolije Merkatorske. U BBR Novi Beograd deluje i Novobeogradska pravoslavna crkva, koja sebe smatra naslednicom pravoslavne crkve koja je postojala do 1829. kada je pripojena ujedinjenoj Beogradskoj pravoslavnoj crkvi. Postoji i znacajan broj muslimana u drzavi koji imaju svoju Islamsku zajednicu Novog Beorgada sa centrom u Kblo 21. Katolicki vernici su organizovane oko Arenavilske nadbiskupije i Dinele biskupije.


JEZIK

44 % satrovacki
33 % polusatrovacki
17 % blokovski
06 % ostali

KULTURNO-ISTORIJSKO-TURISTICKA MESTA

Spomenik `Nicemu` - Spomenik sagradjen u centralnom delu BBR Novi Beograd na mestu gde se spajaju sve glavne saobracajnice u drzavi. Ime je dobio zbog nemogucnosti dogovora politickih partija po kojoj istorijskoj licnosti treba nazvati novosagradjeni spomenik u obliku toranja (98m) od belog mermera, pa je konacna odluka pala da se ovaj spomenik nazove spomenik `Nicemu`.

`Handini izovri` - izmedju planine Brdasce i mocvare Hayrola, nalaze se splet od preko 100 lekovitih izvorista koja su , pored lekovitih svojstava, popularni zbog prelepe flore i faune.

Nacionalni teatar `Bulent Ersoy` - Zdanje staro preko 200 godina, koje je za potrebe HSC15 renovirano po 17 put, prvo je muzicko zdanje jos u starom Beogradu. Nekada muzicka akademija, danas predstavlja zdanje koje sa preko 5 000 mesta ugoscava pozorisne i muzicke spektakle, kao i politicke i poslovne skupove.

Pecina `Askin Atesi` - Nalazi se na 1 000 metara nadmorske visine, na planini Brdasce. Po predanju u toj pecini se rodio prvi vladar Beogradskog pasaluka. Danas predstavlja turisticku atrakciju zbog spleta tunela u vidu lavirinata od preko 20 km duzine.

Toposipin Bupunapar - najekskluzivnije mondensko odmaraliste u BBR Novi Beorgad. Ekskluzivni hoteli, restorani, trzni centri i zabavni parkovi u ovom mestu oslikavaju modernu stranu i fancy zivot bogatih novobeogradjana. U ovom gradicu odrzavaju se i razne kulturne manifestacije, kao sto je filmski festival `Hipnoz` , muzicki festival `Toposipinbupunapar Music Fest`, a ovaj grad je bio i domacin izbora za Miss Helie 10.

Arenaville - mali gradic u klisuri u podnozju planine Brdasce. Najstarije naseljeno mesto u BBR Novi Beograd, sa mnostvo crkava, dzamija i katedrala, starim jevrejskim grobljem, i arheoloskim nalazistima iz doba neolita.

Gradski otpad `Elwerstonija` - sagradjen 2010. godine u znak ismejavanja istoimene drzave. Popularnost koju je stekao, otpad je iskoristio i promenio delatnost, tako da je samo nakon 21 dana rada, postao turisticka atrakcija, u kojoj danas, osim male repodukcije otpada se nalaze suvenirnice, zabavni park, restoran i trzni centar, ali i memorijalni centar `New Elwerstonija`.

SPORT

Olimpijski komitet BBR Novi Beograd je jula 2004. primljen u clanstvo Helijskog olimpijskog komiteta.

Rukomet je jedan od najpopularnijih ekipnih sportova u drzavi. BBR Novi Beorgad je osvojila Helijsko prvenstvo 2008. u Horehroniji na svom prvom ucescu od razdvajanja od Beograda, pobedivsi u finalu Wonderland. U zenksoj konkurenciji u istom sportu, Novobeogradjanke su osvojile titulu vicesampiona na Helijskom prvenstvu u Lightlandu 2009. , izgubivsi od Sverigelanda u finalu.

Prva liga BBR Novi Beorgad u fudbalu je najvise fudbalsko takmicenje u zemlji, u organizaciji Fudbalskog saveza BBR Novi Beorgad. Liga je nastala 2004/05. posle referenduma o osamostaljenju BBR Novi Beorgad. U prvoj ligi BBR Novi Beorgad, pod imenom `Biri`, takmiči se 12 klubova, a prvaci u svim sezonama do sada je fudbalski klub najtrofejnijeg sportskog drustva u zemlji, `Tizanpar` iz KBLO 22. Reprezentacija BBR Novi Beorgad u fudbalu do sada je ucestvovala samo na jednom Helijskom prvenstvu , u Dolini Princeva, gde je u cetvrtfinalu izgubila od Horehronije sa 3-1.

Od ostalih sportova popularni su atletika, tenis, odbojka i plivanje.

Najpoznatiji sportisti iz BBR Novi Beorgad su :

Daai Say Sepelmapanopovipic (rukometasica)
Maporkopo Zipigipic (fudbaler)
Sarina Dyas (streljastvo)
Miro-zon Bah (bacac kladiva)
Doraisi Cevacprin (teniskerka)
Zense Sumse (umetnicko plivanje)
Rioda Licga (plivac, 100m prsno)

Zadnja promjena: HaYrOLa; 13.01.11 5:31; ukupno mijenjano 2 put/a.
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by HaYrOLa on 11.01.11 15:53KARTA BIVSE BEOGRADSKE REPUBLIKE NOVI BEOGRAD


Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Bbrnbgkarta


Zadnja promjena: HaYrOLa; 13.01.11 5:07; ukupno mijenjano 1 put.
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by HaYrOLa on 11.01.11 15:53

BBR NOVI BEOGRAD I HELIA SONG CONTEST

BBR Novi Beorgad ucestvuje od prvog izbora za pesmu Helie. U pocetku, BBR Novi Beograd i njegove pesme nisu bile prihvacene i zavrsavale su na samom dnu u polufinalu. Prvi prolazak u finale BBR Novi Beorgad ostvaruje na cetvrtom HSC-u, a prvu i za sada jedinu pobedu na HSC 14 u Horehroniji, gde pobedjuje Coral Segovia. Osim te pobede znacajniji plasmani ove zemlje na HSC-u su dva druga mesta, Mimoze Shkodre na HSC86 i Kylie Minogue na HSC 89, zatim cetiri treca mesta , Jelene Karleuse na HSC37, Nancy Ajram na HSC46, Anne Oxe na HSC 50 i Gülben Ergen i Mustafe Sandala na HSC59, zatim 4. mesto Anne Oxe na HSC41, i tri peta mesta, tria `Violina` na HSC46, Nives Celzijus sa pesmom `Bijesna` na HSC56 i Sinan Akçıl i İzel, sa pesmom `Bişey Olmuş` na HSC 73. Od 89 izdanja HSC-a do sada, BBR Novi Beorgad ucestvovao je na 70, od cega je uspeo da se plasira u finale 45 puta.

Predstavnici BBR Novi Beorgad na HSC-u
(boldirana imena su predstavnici koji su prosli u finale, a broj u zagradi na kraju reda oznacava njihov plasman na kraju glasanja u finalu)

HSC01| Tuğba Ekıncı - Kondom
HSC02| Sofi Mkheyan - Luys Khavarum
HSC03| Serdar Ortac - Seytan
HSC04| Dana International - Loveboy (9)
HSC05| Hande Yener - Sopa Yasak Ask
HSC07| Dunja Ilić - Seks, smrt, pare, moć i slava
HSC08| Esma Er - Kimi Kimi (7)
HSC10| maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum
HSC11| Demet Akalin - Tecrube (10)
HSC12| Vendi - Ucena
HSC13| Amela Husović - Sexy Bomba (10)
HSC14| Coral - Todo Esta En Tu Mente (WINNER)
HSC15| Hande Yener - Hayrola (12)
HSC19| Tuğba Ekıncı - Yanma Demezler
HSC20| Nilay Dorsa - Aşk Plajı
HSC21| Davut Güloglu - Koplaim Bari
HSC22| Lola - Qiynalar qalbim
HSC23| Models - Noć je vedra nad Srbijom
HSC24| El Samah - Habibi (10)
HSC25| Ziynet Sali - Hava Hoş (11)
HSC26| Meyra feat. Cemil Demirbakan - Ağladın ya (6)
HSC27| Petek Dinçöz - Doktora Git (15)
HSC28| Gergana - Gubia te bavno (9)
HSC29| Maya Buskila - Halev
HSC35| Serdar Ortac - Poset
HSC37| Jelena Karleusa - Muskarac koji mrzi zene (3)
HSC38| Kaltrina Selimi - Hajt
HSC39| Jeffree Star feat. Hayrola - Get away with murder (13)
HSC40| Emre Aydın - Hoşçakal (6)
HSC41| Anna Oxa - Senza pietà (4)
HSC42 | Deca Beograda - Molitva miru
HSC43 | Vesna Vukelic Vendi - Premijer mafije (Vendetta)
HSC44 | Paris Hilton - Stars are blind
HSC45 | Nancy Ajram - Ya salam (3)
HSC46 | Violina - Hava nagila (5)
HSC47 | Zaz - Je veux (4)
HSC48 | Jana Todorovic - Crna kutija
HSC49 | 3apa - Im nin `alu (12)
HSC50 | Anna Oxa - L`eterno movimento (3)


HSC JUBILEJ - POBEDNICI - Coral Segovia
HSC JUBILEJ - POTCENJENI - Sofi Mkheyan
HSC JUBILEJ - MOJ IZBOR - Tugba Ekinci
_____________________________________________________________________________
HSC51 | Hadise - Supermen (9)
HSC52 | Kendi - Lalale (9)
HSC53 | Sarit Hadad - Karusela (12)
HSC54 | Gina G - Ti amo
HSC56 | Nives Celzijus - Bijesna (5)
HSC57 | Carola Häggkvist - Stanna eller gå
HSC58 | Sertab Erener - Yanarim
HSC59 | Gülben Ergen feat. Mustafa Sandal - Şıkır Şıkır (3)
HSC60 | Myriam Fares - Ana mosh ananeya (9)
HSC61 | Amr Diab - Wayah (12)
HSC62 | Moshe Peretz - Ani nishba lah ( 8 )
HSC63 | Feruza - Yalla habibi (11)
HSC64 | Tuğba Ekinci - Yüz Derece (12)
HSC65 | Zeynep Dizdar - Uyandirma (14)
HSC66 | Argjentina Ramosaj - Perfekt (10)
HSC71 | Ajda Pekkan - Yakar gecerim (11)
HSC72 | Eylem - Turksih delight
HSC73 | Sinan Akçıl feat. İzel - Bişey Olmuş (5)
HSC 74 | Ishtar - Emet (7)
HSC 75 | Myriam Fares feat. Goga Sekulic - Aman Aman
HSC 76 | Bülent Ersoy feat. Tarkan - Bir ben bir allah biliyor (13)
HSC 77 | Šerif Konjevic feat. Indy - Zaplakace jutra (22)
HSC78 | Elli Kokkinou - Erwteutika (9)
HSC80 | Kim Kardashian - Jam (Turn it up) (7)
HSC 81 | Pandora - La Usurpadora (19)
HSC 82 | Faudel - Tellement je t'aime (22)
HSC85 | Cameron Cartio feat. Khaled - Henna Henna
HSC86 | Mimoza Shkodra - Ndarja (2)
HSC87 | Malina Olinescu - Tacerea doare (7)
HSC88 | Hepsi - Aşk sakızı (13)
HSC89 | Kylie Minogue - Red blooded woman (2)


Zadnja promjena: HaYrOLa; 25.01.12 23:59; ukupno mijenjano 77 put/a.
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by HaYrOLa on 11.01.11 15:53

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Rtvbbrnbg

RTVBBRNBG - Nacionalna TV stanica

RTVBBRNBG je nacionalna tv stanica u BBR Novi Beograd i sa svoja tri programa jedina je koja se emituje u svim krajevima BBR Novi Beorgad. Ova TV kuca koja je i najprofitabilnije javno preduzece u zemlji, najzasluznija je za promociju i popularizaaciju BBR Novi Beorgad sirom Helie. RTVBBRNBG je mediji koji je u proslosti dizala prasinu, otkrivala najmracnije skandale i vodila prave medijske ratove po citavoj Heliji. Simbioza BBC-a, CNN-a, Al Jazeere, FOX-a i PINK-a.

Samo neka dosadasnji dometi RTVBBRNBG

HSC 1 - Tugba Ekinci - Condom (Najskandalozniji nastup na HSC ikada, najobimnija kampanja i nezapamcena halambuka oko jednog predstavnika na HSC-u ). Marketing koji smo prvi uradili u toj formi, svi su prvo osudili, a onda su kasnije svi pravili postere i na isti nacin reklamirali svoje predstavnike na HSC-u.
Rijaliti `ZAMAK VELIKE SOFI` (Jedinstveno NF za predstavnika na HSC-u, gde su se u rijalitiju borili autori pesama za pobedu njihovog dela! Pobednicki tim (Lazaaro i Der`hova) je kasnije sa Sofi Mkheyan predstavljao BBR Novi Beorgad na HSC-u)
FIVE STARS HOTEL - NF u kome se 5 zvezda BBR Novi Beograd takmicilo za odlazak na HSC. Pobedu je odneo Serdar Ortac ispred Ebru polat, Kendi, Ajde Pekkan i Murata Dalkilica.
HSC POD LUPOM TUGBE EKINCI - emisija u kojoj je Tugba Ekinci komentarisala pesme na aktuelnom HSC-u. Ovaj format su kasnije preuzele mnoge zemlje i napravile svoje verzije ove emisije.
OTPAD `ELWERSTONIJA` - RTVBBRNBG direktno je prenosio u aprilu svecano otvaranje otpada `Elwerstonija` u BBR Novi Beorgad.
OBJAVLJENA PRVA KARTA ZEMLJE - RTVBBRNBG je prvi objavio kartu svoje zemlje, sto su kasnije uradile i mnoge zemlje sirom Helije.
`ELWERSTONIJA SUCKS` - Tugbin editorijal za RTVBBRNBG!
`QUEEN DIVA` SHOW - NF u kome je Dana Internationale pevala tri pesme, od kojih je strucni zirom iz pojedinih zemalja Helie odabrao pobednicku `LOVE BOY`.
`DANA INTERNATIONALE & WENTWORTH MILLER` - Rekalmni spot!
`BEAUTIFUL PEOPLE` - Specijal BBC serije u kojoj se pojavljuje Dana International. Prenosio RTVBBRNBG.
`2u1` - HSC 5 - Prvi put je na HSC-u neku zemlju predstavljala pesma koja je sacinjena od dve razilicite pesme. Hande Yener.
HUMANITARNI KONCERT `KUPIMO KARTU ELWERSTONIJI` - RTVBBRNBG je organizovao humanitarni koncert za pomoc Elwerstoniji.
`GIMNAZIJALKA` - Hit singl Tugbe Ekinci !
HAIFI WAHBE oduzeta titula prve Miss BBR Novi Beorgad. U emisiji na RTVBBRNBG Haifa priznala da ima dete, sto je protiv pravila.
`SVE TAJNE HELIJE` - Serijal Tugbinih memoara. Emisija koja je u ovom formatu prvo emitovana na RTVBBRNBG i postigla nevidjenu gledanost, dok se kasnije u mnogim zemljama pokusala prekopirati , sa manjim uspesima!
`MISTERIJA` SHOW - NF u kome je publika SMS glasovima odlucila koje ce od 3 pesama Dunja Ilic izvesti na HSC-u.
`HOREHRONIJSKA WANNA BE TUGBA` - Specijal o Coral Soegoviji
`BOKI 13 SHOW` - Show u kome je Emsa Er izabrana za predstavnika BBR Novi Beograd na HSC-u, gde je postigla najbolji plasman na HSC-u do tada za ovu zemlju. Domacin show-a bio je makedonski tranvestit Boki 13, koji je na HSC 8 bio i sef delegacije BBR Novi Beograd.
`VESELA HALIJSKA DRUZINA` - Basne Tugeb Ekinci (U glavnim ulogama pacov Coral, bubasvaba Avril i moljac Krunoslav)
`NIVES TOP SHOP` - Nives Celzijus TV PRODAJA - predstavljanje HIT preparata za suzbijanje zatvora `KRUNICA`
NEUSPELI PRVI IZBOR ZA MISTERA - Tucom neslavno zavrsen prvi i poslednji izbor za Mistera BBR Novi Beograd
ZVEZDE EUROSONGA ZA BBR NOVI BEOGRAD - U zanimljivom show-u takmicilo se 4 nekadasnjih ucesnika ESC-a za novog predstavnika BBR Novi Beograd na HSC-u. Pobedu odnela grupa maNga.
`DEMET` - NF u kome je ziri iz Helije birao prvi put NAJGORU pesmu u nekom NF. Ona sa najmanje glasova prestavljala BBR Novi Beograd na HSC-u u izvodjenju Demet Akalin]
`SVE SMO MI PEDERKE` GAY PRIDE - Prva gay parada u Heliji organizovana je u junu u BBR Novi Beograd. RTVBBRNBG je organizovao i koncert u cast pedera na kome su nastupile najpoznatije trandze, homoseksualci i lezbejke BBR Novi Beorgad.
`NAOMILJENIJA BOLJA` - Ironicni show RTVBBRNBG u kome se birala najomiljenija boja Helie. Ovakve show-ove su kasnije uzele i druge Nacionalne TV.
RTVBBRNBG pobedjuje na HSC14 - Coral Segovia donosi prvu pobedu BBR Novi Beorgad.
`HELIAVYSION 15`- RTVBBRNBG po mnogima organizovao najbolji HSc ikada. Uvedene mnoge novine, nagrade, prvi put radjene interaktivne prezentacije, kao i `dupli` show, za one koji nisu bili u mogucnosti da vide primarni interaktivni flash show.
`MISS HELIA 10` - U isto vreme BBR Novi Beorgad organizovao i najbolji izbor za Miss Helie. Prvi put je jedna zemlja paralelno organizovala oba takmicenja, i ne samo to, pomerila sve granice u organizaciji oba.
COMEBACK OF THE TITAN - Nacionalno finale BBR Novi Beograd u kome je trijumfovala Tugba Ekinci.
VB HELIA - RTVBBRNBG aktivno je ucestvovao u prvom i za sada jedinom VB Helie, koji je organizovao Wonderland. Predstavnik ove medijske kuce bio je sad vec slavni Hayrola.
`VD Tugba` - Rijaliti u kome se birala amenica Tugbe Ekinci. Pobedila Simona gotovac ispred Nives Celzijus i Mimi Djurovic.
PRINCESS OZANA TiVI - Nova rijaliti zvezda Ozana, vodila kratak show sa Tugbinim zamenicama.
MISTER HELIE - Nakon skidanja zabrane da se muskarci u BBR Novi Beorgad mogu javno obnaziti,na RTVBBRNBG izabran prvi i jedini Mistera. Genco Ekcer neslavno prosao na izboru za Mistera Helie.
`LISTA ZA ODSTREL` by HaYrOLa - Emisija u vidu Top liste poznatih helijaca za odstrel od strane rijaliti zvezde Hayrole.
`NAJLEPSA ZA NAJBOLJE` - NF u kome su se takmicile bivse Missice BBR Novi Beograd, ovog puta kao pevacice. Pobedu odnela Ziynet Sali, koja je predstavljala kasnije BBR Novi Beorgad na HSC.
`DVADESET GODINA HSC-a` - emisija specijal posvecena nastupima BBR Novi Beorgad na predhodnih 20 HSC-a.
`PLAKATI ZAJEDNO` - Prva balada za BBR Novi Beorgad na HSC-u. Meyra i Cemil osvojili najbolje mesto za BBR Novi Beorgad kao novobeogradjani (Coral Segovia je Horehronijka)
`TUGBICA` - Tugbine godisnje nagrade `Licnost Helie`
`DOKTORKA ZA HELIJSKE PROBLEME` - BBR Novi Beograd HSC27 predstavnik, prvi put na HSC-u dusevno obolela licnost - Petek Dicoz. Uz posebne dozvole i pod posebnom prismotrom predsatvljala BBR Novi Beorgad na HSC-u.
`Ludi svetovi` - `Vece sa Karen iz Rijeke`, prva u nizu emisija sa popularnim rijeckim tranvestitom
HAYROLIN KUTAK - ubedljivo najpopularnija emisija ikada u Heliji
1.SAMIT HELISJKIH ZEMALJA - RTVBBRNBG bio je glavni medijski sponzor 1.Samita Helijskih Zemalja, medjutim, samit nikada nije zavrsen, zbog uvodjenja sankcija BBR Novi Beorgad.
`We are BBR` - Show u kome je trebalo izabrati predstavnika za show `30 godina HSC-a`. MEdjutim , nakon prve dve emisije, BBR Novi Beorgad dobija suspenziju, te show nikada niej zavrsen.
R.I.P BBR NOVI BEOGRAD - specijal emisija u kome su se svi prijatelji RTVBBRNBG oprastali od BBR Novi Beorgad koga je cekala suspenzija `u ponoc`
RTVBBRNBG ANNUAL MUSIC AWARDS 2010 - Dodela muzickih nagrada RTVBBRNBG za muzicare BBR Novi Beorgad i muzicare Helije
`MKMZ` - najskuplja prezentacija predstavnika na HSC-u. JK u hologramskom performansu postigla najvecu gledansot ikada od svih nacionalnih finala i prezentacije predstavnika za HSC
`Toposipinbupunapar 2011` - RTVBBRNBG organizovao najveci muzicki festival u Heliji nakon HSC-a.
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by HaYrOLa on 13.01.11 18:11

`PREHELSA SONG CONTEST OTKAZAN`
Mali broj validnih prijava!
Hayrola na HSC39 ?Nacionalno finale BBR Novi Beorgad u vidu `Prehelia Song Contesta` otkazano je zbog nevalidnih prijava od strane mnogih RTV sirom Helie. Naime, mnoge pesme koje su prijavljene za NF BBR Novi Beorgad vec su ili ucestvovale ili su trenutne predstavnice neke zemlje, dok ima i izvodjaca koji cu vec prijavljeni u NF nekih zemalja za HSC39. RTVBBRNBG je odlucio odlozitri ovaj projekat za kasnije, kada i sam organizator bude imao vise vremena za promociju festivala i organizaciju ovakvog takmicenja, a sve u granici dozvoljenog i validnog od strane Helia Song Contesta.

Ali RTVBBRNBG ne odustaje od drugacijih i zanimljivih predstavnika, kao i zanimljivih nacina selekcije.
Danas su u prostorijama RTVBBRNBG , celnici ove kuce i rijaliti zvezda Hayrola potpisali ugovor po kome ce na narednom HSC-u putovati HAYROLA! Detalji ugovora, kao i naziv pesme koja ce predstavljati BBR Novi Beorgad nisu poznati, ali je Hayrola novinarima po zavrsetku sastanka sa celnicima RTVBBRNBG izjavio :

- Bice ludilo, obecavamo. NF ce se odrzati u mojoj glavi, pesma je u finalnoj fazi u mojoj glavi, spot je `snimljen` takodje u mojoj glavi. Sve je dakle u mojoj glavi i ja razmisljam. A vi samo uzivate na kraju u finalnom proizvodu. Opet cemo biti tema broj jedan na HSC-u, obecavam.

Kako smo saznali, prezentacija pesme, spota i svega ostaloga za HSC 39 odrzace se nakon zavrsetka HSC 38 u Hortehroniji gde BBR Novi Beorgad predstavlja Kaltrina Selimi sa pesmom `Hajt` .HAYROLA NA HSC 39!!! SAD JE I PROPEVAO...


Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Hello-kitty-tiara2
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by Misfit on 13.01.11 23:53

Jel ga napokon šalješ? Very Happy
Misfit
Misfit

Broj postova : 4048

Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi

http://mrkarlo.tumblr.com/

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by HaYrOLa on 14.01.11 15:15

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Tumblr_l49v8kFv9w1qbub6ko1_500_thumb
`Seni öldürürüm` za BBR Novi Beograd!
Hayrola izabrao dvojnika!
Sutra snimanje spota!

RTVBBRNBG i rijaliti zvezda Hayrola uveliko se spremaju za HSC39. Danas je u Studiu 6 RTVBBRNBG Hayrola sa predstavnicima ove medijske kuce odabrao svog dvojnika cija se uloga za sada ne zna.
Plavokosi momak po imemnu Jeffrey Lynn Steininger, poreklom je iz Sverigelanda, koji danas zivi u malom gradu Arenaville u BBR Novi Beograd, odusevio je Hayrolu i predstavnike RTVBBRNBG svojim izgledom koji neodoljivo podseca na slavnog Hayrolu, ali i glasovnim sposobnostima, koji ce RTVBBRNBG sigurno iskoristiti u ovom projektu.

Hayrola nije krio odusevljenje Jeffrey-em.

- Kao da gledam sebe. Za potrebe ovog projekta mislim da cemo ga samo prefarbati (smeh). Sad kad imamo njega, sve ce biti lakse. Helia nije mogla da se izbori sa jednim Hayrolom, a tek ce sada biti ludilo, kad nas je dvoje.

Hayrola se osvrnuo i na pesmu koja ce predstavljati BBR Novi Beograd.

- Od nekoliko pesama, ipak smo izabrali brzu. Pesma koju smo izabrali u radnom nazivu zove se `Seni öldürürüm`, skroz je luda. Trenutno se radi tekst na engleskom, pa ukoliko bude zadovoljio nase kriterijume, mozda se desi da BBR Novi Beograd cujete ponovo na tom svetskom jeziku.

RTVBBRNBG nije precizirao datum premijere pesme i spota predstavnika BBR Novi Beograd na HSC39.

SA AUDICIJE : Ko jaje jajetu ! (Hayrola & Jeffrey)

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd 7364003_Jeffree_Star_and_Raquel_Reed_1_by_belah

HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by HaYrOLa on 14.01.11 21:16

Kadrovi sa snimanja spota `Seni öldürürüm`
Dve verzije spota, cenzurisana putuje na HSC39!

Danas su u javnost procurele prve slike sa snimanja spota za pesmu `Seni öldürürüm` koja ce BBR Novi Beograd predstavljati na HSC39. Hayrola i njegova ekipa, sve sa novim starom BBR Novi Beorgad, Jeffrey Lynn Steininger-om, snimali su danas spot u gradicu Vica-galo Nalka, u zapadnom delu BBR Novi Beogad. Kontraverzna radnja spota i jos kontraverzniji kast, iznudili su da se spot radi u dve verzije, kako bi uopste mogao da se kao zvanicni predstavnik jedne zemlje pojavi na samom Helia Song Contestu. Kako je naglaseno, i cenzurisana verzija spota morace da nosi oznaku 18+, jer je i tekst pesme, koji ce ipak biti na engleskom, neprimeren za mladje od osamnaest.
RTVBBRNBG nije objavila za sada naslov pesme na engleskom, tako da ya sada je poznato da se pesma zove Seni öldürürüm, sto u prevodu znacu `ubicu vas`.

Hayrola je izjavio da je prezadovoljan pesmom i spotom i da ce Helia ponovo doziveti sok od strane BBR Novi Beorgad.

- HSC je malo ucmao, svi se tripuju da su fini i dobri, ono, raste cvece, leptirici lete. Ovo ce biti pravo osvezenje za sve poklonike HSC-a.

RTVBBRNBG i dalje cuva u tajnosti datum i vreme premijernog izvodjenja i emitovanja svog predstavnika za HSC39.

KADROVI SA SNIMANJA SPOTA

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd 0

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd 20070624_star2new

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Jeffree+Star+get+away+with+murder
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by Misfit on 14.01.11 23:16

Very Happy
Misfit
Misfit

Broj postova : 4048

Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi

http://mrkarlo.tumblr.com/

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by Leo on 14.01.11 23:41

Very Happy Zanimljivo.
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by HaYrOLa on 14.01.11 23:54

SKANDALOZNO!
Hayrola statiste za spot birao po osnovu velicine polnog organa?!
Jeffrey spalio kosu prilikom prefarbavanja, u spotu nosio periku!


Da je danasnji dan jedan od skandaloznijih u istoriji estradnih desavanja u BBR Novi Beograd, govori to da svi mediji u zemlji izvestavaju o `skaradnim, perverznim i bludnim` desavanjima na snimanju spota za pesmu koja ce BBR Novi Beorgad predstavljati na narednom HSC-u.
Ali osim lascivnih scena u spotu za pesmu `Seni öldürürüm`danas su se pre samog pocetka odigravala burna desavanja u gradicu Vica-galo Nalka, koji je odabran za snimanje spota!
Naime, na kasting za statiste u spotu prijavilo se preko 300 momaka iz celog BBR Novi Beograd. Medjutim, kako izvestava jedan nedeljnik iz BBR Novi Beorgad, svi su se nasli u cudu kada su saznali da ce jedini kriterijum za odabir statista biti velicina polnog organa?! A jos vise su se zaprepastili da ce jedini ziri biti skandalozni Hayrola! Tako su momci, ko od majke rodjeni odlazili u Hayrolin sator roze boje na `merenje`. Hayrola je od svih prijavljenih na kraju izabrao tridesetak momaka koji su zadovoljili njegove kriterijume.
Drugi skandal desio se neposredno pre pocetka snimanja, kada su frizeri spalili kosu hidrogenom Jeffreyu Lynn Steiningeru. Mladfa nadolazeca zvezda zelela je da sto vise podseca na svog starijeg kolegu Hayrolu, pa je odlucio da prefarba svoju kosu iz plavog u pink. Medjutim, kako frizeri nisu mogli da mu objasne da je takva drasticna promena nemoguca za tako kratko vreme, morali su na insistrinaje mladjanog Jeffreya da koriste hidrogen od 30%, i to u tri navrata, te su mu u toku prefarbavanja totalno spalili kosu. Jeffrey je zato bio primoran da u spotu nosi pink periku, a za tu priliku odabrao je dugacku ispeglanu kosu sa siskama!

HAYORLA & IZBLAJHANI JEFFREY

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Img_0169
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by Cvjećko on 15.01.11 3:24

Ti si lud, majke mi Laughing Ahahahha!
Cvjećko
Cvjećko

Broj postova : 11296

Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by HaYrOLa on 16.01.11 0:06


Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Rtvbbrnbg
PRESENTS

NEDELJA 16. JANUAR 2011.
Jeffree Star feat. Hayrola
BBR Novi Beorgad HSC39


Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Ec8g-1k
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by HaYrOLa on 16.01.11 16:41

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Rtvbbrnbg
PRESENTS


Jeffree Star feat. Hayrola
Get away with murder


HELIA SONG CONTEST 39


HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by Jasmin on 16.01.11 16:46

No
Jasmin
Jasmin

Broj postova : 5457

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by Lunke on 16.01.11 16:47

hahahaaahahahaahahahahah ma nije pornic,cini nam se Very Happy
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by HaYrOLa on 16.01.11 16:47

Lunke je napisao/la:hahahaaahahahaahahahahah ma nije pornic,cini nam se Very Happy

Lunke, cuo sam i da si ti bio na kastingu Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by Veronica on 16.01.11 16:48

HaYrOLa je napisao/la:
Lunke je napisao/la:hahahaaahahahaahahahahah ma nije pornic,cini nam se Very Happy

Lunke, cuo sam i da si ti bio na kastingu Smile

ahahahha

Veronica
administrator

Broj postova : 13596

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by Lunke on 16.01.11 16:50

HaYrOLa je napisao/la:
Lunke je napisao/la:hahahaaahahahaahahahahah ma nije pornic,cini nam se Very Happy

Lunke, cuo sam i da si ti bio na kastingu Smile

Ne,ne pogresna informacija......znas da ne mogu da gledam dok se vacaris sa drugim momcima....to bi bio prejak udarac za mene Laughing
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by Leo on 16.01.11 16:50

Provpkativno,ekscentricno,neobicno sve u svemu dobro.Nije za najvise ocene ,ali za poene jeste.I sto je najbitnije zarazno,sad sam skinuo i prebacio na mobilni da jos koji put poslusam .
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by HaYrOLa on 16.01.11 16:52

Lunke je napisao/la:
HaYrOLa je napisao/la:
Lunke je napisao/la:hahahaaahahahaahahahahah ma nije pornic,cini nam se Very Happy

Lunke, cuo sam i da si ti bio na kastingu Smile

Ne,ne pogresna informacija......znas da ne mogu da gledam dok se vacaris sa drugim momcima....to bi bio prejak udarac za mene Laughing

I love you ajme Lunke, nisam znao da si toliko zaljubljen u mene Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by HaYrOLa on 16.01.11 16:52

Leo je napisao/la:Provpkativno,ekscentricno,neobicno sve u svemu dobro.Nije za najvise ocene ,ali za poene jeste.I sto je najbitnije zarazno,sad sam skinuo i prebacio na mobilni da jos koji put poslusam .


Very good!
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by Lunke on 16.01.11 16:54

HaYrOLa je napisao/la:
Lunke je napisao/la:
HaYrOLa je napisao/la:
Lunke je napisao/la:hahahaaahahahaahahahahah ma nije pornic,cini nam se Very Happy

Lunke, cuo sam i da si ti bio na kastingu Smile

Ne,ne pogresna informacija......znas da ne mogu da gledam dok se vacaris sa drugim momcima....to bi bio prejak udarac za mene Laughing

I love you ajme Lunke, nisam znao da si toliko zaljubljen u mene Smile

Stara ljubav,zaborava nema Very Happy
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by Misfit on 16.01.11 17:02

Super Very Happy
Misfit
Misfit

Broj postova : 4048

Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi

http://mrkarlo.tumblr.com/

[Vrh] Go down

Bivša Beogradska Republika Novi Beograd Empty Re: Bivša Beogradska Republika Novi Beograd

Postaj by Sponsored content


Sponsored content


[Vrh] Go down

Stranica 1 / 40. 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.