EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

HSC 128 | Õrnalthingää — fįrst mëëtinĝ

Go down

HSC 128 | Õrnalthingää — fįrst mëëtinĝ   Empty HSC 128 | Õrnalthingää — fįrst mëëtinĝ

Postaj by Guest on 22.10.12 16:17


PRESS NO 1 : VENUE & APPLICATIONS DEADLINE


Dobrodošli kod nas još jednom, sad i zvanično. Vrijeme je da krenemo da vam predstavimo plan još jednog komplikovanog izbora helijske pjesme u Griffinskom Carstvu. Tokom pet izdanja kod nas bili smo svega u tri grada - veličanstvenom Kralewskovgradu, sunčanom Marer Incatatou, i zlatnom Zlatogradu. Sva tri grada se ubrajaju među najveće (čak) u Heliji. Sad mjenjamo sve, pa vas vodimo u nešto manji grad - 128. Heliavision će ugostiti Õrnalthingää sa svojih 242,982 stanovnika.

HSC 128 | Õrnalthingää — fįrst mëëtinĝ   34788926

Šarmantni pogled sa manjeg uzvišenja na grad ostavlja bez daha, a mirno more vam omogućava uživanje u ovom gradu tokom cijele godine. Biser pokrajine Mareregiyacijaoon će vas jednostavno natjerati da se zaljubite u njega. Svjetska baština Örnää ili Tyskeörnää je niz hanzeatskih trgovačkih zgrada na istočnoj strani fjorda na ulazu u grad iz 14. stoljeća. Kako je nekoliko puta stradala u požaru, ova četvrt ima samo šest izvornih drvenih građevina iz 1720-ih godina. Danas je ova četvrt turistička atrakcija sa suvenirnicama, restoranima, kafanama i Muzejom Jänne s arheološkim ostacima starijih građevina.

Već vam je poznat naš HSC tim - grafička agencija Pitēiriķem iz Hermyna. Ovoj veoma poznatoj agenciji ovo je treća organizacija. Prisjetićemo se samo organizacija u Mare Incatatou i Zlatogradu, te organizacija nekoliko izdanja Griffiniskaja Laula. Naravno, ljudi iz Pitēiriķem-a su zaduženi isključivo za grafički dio programa, dok plan događaja oko glavnog takmičenja - grad domaćin, voditelje, obilaske, party-e ipak odrađuje GTV.

HSC 128 | Õrnalthingää — fįrst mëëtinĝ   51409569

Za ovu press konferenciju smo ostavili još predstavljanje dvorane, i deadlinea za prijave.
Kako Õrnalthingää nije ogroman grad, ni kapaciteti koncertnih dvorana nisu preveliki. Õr-linnahall je multifunkcionalana dvorana u strogom centru grada. Dvorana ima oko 7.500 mesta za gledaoce, i specijalni sistem grejanja koji omogućava korišćenje i ljeti i zimi bez straha od vrućine ili hladnoće. Nedavno sagrađena dvorana je karakterističnog, neobičnog art oblika. Kako i sama dvorana jeste neobična, i scena će biti neobična, ali o tome na drugoj pressici.

I još ono što nas sve zanima, deadline za prijave GTV je ostavio do sutra u tri sata. Dobrodošli u Õrnalthingää i uživajte jer ovoga puta je sve just for you...

Guest
Gost


[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.