HSC 125 | ALIENLAND | Svemirska avantura - informacije i press centar
Stranica 1 / 1. • Share
HSC 125 | ALIENLAND | Svemirska avantura - informacije i press centar
Nacionalna televizija Nove Republike Alienland, NaTv, dobila je pravo za organizaciju 125. izdanja Helia Song Contesta.
Ovo natjecanje se po prvi puta održava u zemlji vanzemaljaca, a po svemu sudeći, bit će prvo natjecanje koje se neće održati na tlu - već na 20 000 metara nadmorske visine, u posebno opremljenom turističkom svemirskom brodu, u kojeg stane više od 1 200 putnika.
Izgleda malo gledatelja? Ništa se ne brinite, jer svi koji ne dobiju kartu za svemir, moći će uživo pratiti show u San Alien areni, koja se nalazi u istoimenom gradu, a grad San Alien ujedno je i 'zemaljski' grad domaćin ovogodišnjeg natjecanja.
Tema ovogodišnjeg showa, kao što su mnogi i pretpostavljali, su, naravno, naša svemirska braća - alieni.
Poslušajmo naslovnu pjesmu HSC-a 125, te njenu prvu pratilju.
U slučaju da se vaš predstavnik ili član delegacije zaljubi u aliena i on ga odluči oteti, štitit će vas Alien osiguranje - životno osiguranje od otmice aliena.
Zadnja promjena: Oni_dolaze; 26.09.12 17:58; ukupno mijenjano 1 put.
alien- Broj postova : 3248
Kontinent Helia
Zemlja: Alienland
Obavijest:
Kontinent Helia
Obavijest:
Re: HSC 125 | ALIENLAND | Svemirska avantura - informacije i press centar
''Zemaljski'' grad domaćin
Helia Song Contest 2125 ugostit će grad San Alien. Iako nosi naziv San Alien, nema nikakve veze sa alienima, bar što se tiče alienške kulture. Glavno je turističko središte, nalazi se na obalama Alienškog mora. U gradu postoji veći broj UFO objekata: primjerice UFO restoran koji se nalazi nad autocestom, zabavni park ''San Alien'' sa platoom za slijetanje letećih tanjura. Uz vrhunsko uređeni Hotel Alien (*****) prosteže se plaža dugačka 21 km, a svake godine na njoj se održava memorijalni maraton, koji uključuje trke na 7, 16, 21 i 42 km.
Arena u kojoj će se show u svemiru uživo prenositi je ''San Alien Arena''. Kapaciteta je 65 500 mjesta.
Zadnja promjena: Oni_dolaze; 26.09.12 19:26; ukupno mijenjano 1 put.
Kontinent Helia
Obavijest:
Kontinent Helia
Obavijest:
MIKA, RUSLANA I GABRIEL ''ZEMALJSKI'' VODITELJI OVOGODIŠNJEG HSC-a
Mika Newton, Ruslana i Gabriel Broggini dobivaju ponovno ulogu voditelja, no ovaj puta vodit će Helia Song Contest – na zemlji, u San Alien areni. Glavni razlozi zbog kojih se ne žele otisnuti u svemirska prostranstva je uglavnom strah od visine te, unatoč Alien osiguranju, strah od otmice svemirske braće.

- Volim majku zemlju, također voljela bih je vidjeti iz svemira, no samo ispred televizora, u svome naslonjaču., rekla nam je Mika, koja je i nedavno predstavljala Alienland sa pjesmom ''Сдавайся мне''.

- Dovoljan mi je pogled u svemir s prozora. Nikako ne bih voljela da me ukradu, da vrše pokuse na meni, a još manje da se moje ime povlači po stupcima crne kronike., uplašena Ruslana ostaje pri svome.

- Za razliku od mojih kolegica, volio bih ići u svemir, no zdrastvene (ne)prilike mi ne dopuštaju takav pohvat. Nisam ozbiljno bolestan, no što je tu je., priča nam Gabrijel.
S NATv-a kažu da audicija za voditelje još traje, a troje najhrabrijih vodit će ovaj show 20 000 milja nad morem.
Kontinent Helia
Obavijest:
Kontinent Helia
Obavijest:
LOREEN PUTUJE U SVEMIR
NATv je danas objavio prvu voditeljicu HSC-a koja će poletjeti u svemir. Radi se o našoj bivšoj kraljici i predjsednici delegacije – Loreen.

- Jako sam uzbuđena, ovako nešto se događa samo jedan put u životu. Veselim se ovakvom iskustvu!, priča nam bivša Kraljica.
Nacionalna televizija traži još dvoje voditelja, a vremena imaju do 30. rujna kada će se show premjestiti sa zemlje u svemir.
NATv je danas objavio prvu voditeljicu HSC-a koja će poletjeti u svemir. Radi se o našoj bivšoj kraljici i predjsednici delegacije – Loreen.

- Jako sam uzbuđena, ovako nešto se događa samo jedan put u životu. Veselim se ovakvom iskustvu!, priča nam bivša Kraljica.
Nacionalna televizija traži još dvoje voditelja, a vremena imaju do 30. rujna kada će se show premjestiti sa zemlje u svemir.
Zadnja promjena: Oni_dolaze; 27.09.12 20:01; ukupno mijenjano 1 put.
Kontinent Helia
Obavijest:
ANKE ODLAZI U POSJET SVOJIM ROĐACIMA
Objavljen je i drugi ''svemirski'' voditelj. Riječ je o jednoj, jedinoj i neponovljivoj Anke.

- Smatram se svemirskim bićem. Točno se sjećam dana kada su me izbacili iz letećeg tanjura i katapultirali ravno u rodilište., priča nam Anke, vidno sretna zbog svoje svemirske misije.
NATv će sutra nastaviti audiciju za voditelja, a traži se još samo jedan hrabri zemljanin.
Objavljen je i drugi ''svemirski'' voditelj. Riječ je o jednoj, jedinoj i neponovljivoj Anke.

- Smatram se svemirskim bićem. Točno se sjećam dana kada su me izbacili iz letećeg tanjura i katapultirali ravno u rodilište., priča nam Anke, vidno sretna zbog svoje svemirske misije.
NATv će sutra nastaviti audiciju za voditelja, a traži se još samo jedan hrabri zemljanin.
Kontinent Helia
Obavijest:
ELLA DVORNIK SE PRIDRUŽUJE ANKE I LOREEN.
NATv je danas objavio i posljednjeg svemirskog voditelja. Riječ je o Elli Dvornik te su nam sada poznati svi ovogodišnji voditelji Helia Song Contesta.

Tako na zemlji ostaju: Gabriel Broggini, Mika Newton i Ruslana, a u svemir odlaze Loreen, Anke i Ella Dvornik.
NATv je danas objavio i posljednjeg svemirskog voditelja. Riječ je o Elli Dvornik te su nam sada poznati svi ovogodišnji voditelji Helia Song Contesta.

Tako na zemlji ostaju: Gabriel Broggini, Mika Newton i Ruslana, a u svemir odlaze Loreen, Anke i Ella Dvornik.
Kontinent Helia
Obavijest:
ROK ZA PRIJAVE TRAJE DANAS DO 16:00
Kontinent Helia
Obavijest:
Prijave su završene, ovo je red nastupa u finalu.
1. Horehronia
2. Bacchus
3. Westlife
4. Verbenia
5. Eurovision World
6. Dolina Prinčeva
7. BBR
8. Sverigeland
9. Lightland
10. Equestria
11. Fairyland
12. Voyager
13. Apolonia
14. MoM
15. Griffin Empire
16. Alexandria
17. Schteffansdomia
18. Ujedinjeni Gvozd
19. Alienland
20. Silent Hill
21. Illumia
22. Aquilonia
1. Horehronia
2. Bacchus
3. Westlife
4. Verbenia
5. Eurovision World
6. Dolina Prinčeva
7. BBR
8. Sverigeland
9. Lightland
10. Equestria
11. Fairyland
12. Voyager
13. Apolonia
14. MoM
15. Griffin Empire
16. Alexandria
17. Schteffansdomia
18. Ujedinjeni Gvozd
19. Alienland
20. Silent Hill
21. Illumia
22. Aquilonia
Kontinent Helia
Obavijest:
Broj 11 .Odlicno.Taman na polovini

Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
OTET NAŠ SVEMIRSKI BROD! ?
Danas, nešto poslije 17:00, signal turističkog svemirskog broda u kojemu se održava ovogodišnji HSC prestao se emitirati. Zabrinuti agenti iz NASA-e (National Alienland Space Agency) i UAUF (United Alienland Universe Force) poslali su letjelice u svemir kako bi vidjeli što se događa.
Također, obavijestili su nas da ne stvaramo paniku, jer problem možda i nije toliko velik.
Alien osiguranje, ako se ostvari najcrnji scenarij, isplatit će 1 500 000 € po svakoj osobi koja je nestala.
- Bilo bi šteta da se nešto loše svemirskom brodu dogodilo, toliko je sjajnih izvođača, a kako sam čuo od direktora NATv-a, točno pola zemalja je glasalo.
Kontinent Helia
Obavijest:
SVEMISKI BROD ZBOG SOLARNE OLUJE NIJE SLAO SIGNAL
Iz NASA-e i UAUF-a kažu da je sve u redu!
Glasalo je 13 zemalja.
Iz NASA-e i UAUF-a kažu da je sve u redu!
Glasalo je 13 zemalja.
Kontinent Helia
Obavijest:
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 1 / 1.