EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Dobrodošli u Švedsku!

Go down

Dobrodošli u Švedsku!

Postaj by Guest on 10.09.12 15:25

Welcome to Sweden!
EUROSONG 2013.

Kao što je svima već poznatno, nakon prošlogodišnjeg trijumfa Švedske sa pjesmom Euphoria u Bakuu, selimo se u Švedsku, Sverige. Švdska nacionalna televizija je odlučila da ćemo se ove godine "okupiti" u gradu Malmö. Kako polako kreću prirpeme za još jedan ESC, mi ćemo krenuti sa otvaranjem tema za diskusiju za svaku državu koja se do sada, odnosno koja će se, prijaviti.Teme za države postepeno ćemo otvarati, a vi ste slobodni komentarisati, te pisati nove vijesti vezano za te države. Prve dvije države koje su dobile svoju temu su Albanija i Švicarska, već danas. Takođe kasnije će stići i popis nacionalnih izbora, kada dođe vrijeme za to.

Dalje ćemo naglasiti i nastavak prošlogodišnje tradicije - forumske razglednice. Ove godine su malo drugačije, te sadrže zastavu države u tradicionalnom eurovizijskom srcu i jednu od mnogobrojnih poslovica iz države koju predstavlja na nekom od oficijalnih jezika. Da bi bilo razumljivije dodali smo vam i prijevod. Dobrodošli u Švedsku, krećemo sa showom!Guest
Gost


[Vrh] Go down

Re: Dobrodošli u Švedsku!

Postaj by Guest on 12.09.12 22:09

NAPOMENA BR. 1
U temama vezanim za prethodna, a i nadolazeća izdanja ESCa, zabranjeno je raspravljanje o temama koje nisu povezane sa ESCom i evropskom muzikom zbog čega smo i tu. Započinjanje i vođenje bilo kakvih rasprava van Eurosonga biti će kažnjivo šokovima.

Guest
Gost


[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.